taló 10 "Best" AI Crypto Trading Bots (November 2023) - Unite.AI
Connecteu-vos amb nosaltres

Best Of

10 “Best” AI Crypto Trading Bots (November 2023)

actualitzat on

Dos dels poders clau que ofereix la intel·ligència artificial (IA) són l'automatització i els coneixements, tots dos tenen un paper clau en el comerç de criptomonedes d'IA. Els inversors criptogràfics estan utilitzant robots comercials per automatitzar la compra i venda de posicions en funció d'indicadors tècnics clau, tal com ho estan fent amb negociació regular d'accions AI

Hi ha alguns reptes clau per al comerç de criptografia. D'una banda, els mercats estan oberts les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per la qual cosa és necessari que els comerciants supervisin constantment els gràfics si no volen perdre's una operació. Aquesta és una de les raons clau per les quals els robots de comerç de criptografia d'IA s'han popularitzat al llarg dels anys. 

Els robots comercials d'IA aconsegueixen un nivell de rendiment més alt i no requereixen que l'usuari passi molt de temps estudiant diferents estratègies i paràmetres. I són una opció fantàstica per a aquells que busquen entrar en el comerç de criptomonedes, ja que permeten als comerciants no professionals aprofitar estratègies rendibles. 

A causa de la seva popularitat, hi ha hagut un augment dels robots de comerç de cripto AI al mercat. 

Aquí teniu un cop d'ull a alguns dels millors robots de comerç de criptografia d'IA: 

1. 3Commas

3Commas és una plataforma d'inversió criptogràfica que ofereix estratègies comercials manuals i automatitzades. Les eines de comerç avançades permeten als usuaris gestionar els seus actius en 16 intercanvis criptogràfics principals des d'una interfície. El millor de tot és que 3Commas ajuda els comerciants a beneficiar-se oferint estratègies comercials adequades per als mercats baixistes, alcistes i laterals.

Bots de comerç automatitzats:

  • Els valors predefinits de bot permeten als principiants utilitzar les mateixes posicions que els comerciants experimentats
  • Els terminals de comerç intel·ligents permeten als comerciants establir transaccions amb antelació
  • Els robots DCA, Grid i Futures executen estratègies comercials a escala, operant sota gairebé qualsevol contingència
  • Utilitzeu els bots curts de DCA per demanar prestat i vendre fitxes al preu actual i tornar-los a comprar a un preu més baix
  • Utilitzeu els robots DCA Long per comprar els dips naturals i vendre els pics a mesura que el preu augmenta amb el temps, aconseguint un millor preu mitjà d'entrada per a les vostres posicions.
  • Utilitzeu els robots de Grid per recollir fitxes més barates quan arribin als nivells de suport i vendre'ls quan estiguin a prop dels nivells de resistència.
  • SmartTrade i Terminal us permeten configurar les vostres operacions de manera avançada en funció dels activadors que especifiqueu.
  • Integreu senyals al vostre bot i copieu automàticament les operacions dels comerciants professionals.
3Commas Trading Bots Introducció

2. Pionex

Pionex és una plataforma comercial que permet als usuaris utilitzar diversos tipus de bots. Alguns d'aquests robots inclouen:

Grid Trading Bot - Això us permet comerciar criptogràficament dins d'un rang especificat mitjançant els robots de negociació automàtica integrats, que us ajuden a comprar una venda baixa automàticament les 24 hores del dia. Tot el que heu de fer és especificar el vostre rang de negociació.

DCA (Mitjana del cost del dòlar) Bot – També es coneix com a Martingale Bot, està desenvolupat i dissenyat amb la idea bàsica de l'estratègia tradicional de la martingala, que és una estratègia d'escalada-compra, venent tot alhora. I utilitzarà més fons per comprar per cada baixada per reduir significativament el cost mitjà de manteniment.

Bot de reequilibri – Si sou optimistes sobre diverses monedes al mateix temps i esteu disposats a mantenir monedes durant molt de temps per obtenir una apreciació del valor, podeu optar per utilitzar el bot de reequilibri.

Altres característiques inclouen:

  • Pionex ofereix 16 robots comercials gratuïts i permet un palanquejament de fins a 100 vegades.
  • La tarifa de negociació és baixa en comparació amb la majoria de les principals borses. La tarifa de negociació és del 0.05% per al fabricant i el prenedor.
  • Connecteu qualsevol estratègia de TradingView amb Pionex Signal Bot.
  • Integra ChatGPT a PionexGPT i ajuda els inversors minoristes a programar les seves estratègies sense cap experiència de codificació.

La millor part de Pionex és que no cal que utilitzeu API per connectar-vos a intercanvis de tercers, tot el comerç es fa dins de la plataforma. També hi ha molts altres tipus de bots que podeu triar.

3. ArbitrageScanner

ArbitrageScanner.io permet als comerciants capitalitzar les disparitats de preus entre els intercanvis sense la necessitat de conservar fitxes prèviament. Rebeu notificacions les 24 hores del dia, els 7 dies del dia, de la diferència de preu entre els intercanvis criptogràfics

El comerç d'arbitratge, com es coneix aquesta estratègia, gira al voltant d'un concepte senzill: comprar una moneda en una borsa on el seu preu és més baix i transferir-la ràpidament a una altra borsa on aconsegueix una taxa més alta. A la seva arribada a la segona borsa, els comerciants poden vendre la moneda, assegurant-se un benefici derivat de la discrepància de preus. Aquest enfocament aprofita les ineficiències del mercat, proporcionant oportunitats als comerciants per obtenir guanys sense risc significatiu.

ArbitrageScanner garanteix la seguretat dels fons dels usuaris. No interactua amb els seus diners, ni es connecta als saldos d'intercanvi mitjançant l'API. A més, els usuaris no estan obligats a enllaçar les seves carteres. L'eina funciona manualment i funciona de manera segura al núvol. L'avantatge d'això és que els usuaris no s'han de preocupar perquè el seu compte sigui piratejat o la plataforma segresti els seus fons.

Aquests són alguns dels principals avantatges d'ArbitrageScanner: 

  • Admet més de 75 DEX i CEX (internacionals, locals a cada país)
  • Bot manual sense sol·licitud d'API, de manera que tot el vostre capital està segur
  • Entrenament gratuït i desenes de casos de treball inclosos en comprar el bot 
  • Accés a una comunitat tancada on els membres comparteixen coneixements del mercat
  • Mentor personal quan pagueu el pla Expert, que personalitzarà el bot clau en mà i respondrà totes les vostres preguntes.

4. altrady

Opera en més de 17 intercanvis criptogràfics (inclosos Binance, Kucoin, etc.) des d'un terminal. A més, teniu accés a funcions avançades que no estan disponibles als intercanvis.

Seleccioneu entre a gamma de bots:

  • GRID Bot amb seguiment amunt i avall
  • Signal Bot Spot i futurs
  • Webhooks de vista de comerç

Configuració fins a Prendre objectius de beneficis amb el seguiment de l'últim objectiu per treure el màxim profit de les vostres posicions.

Avançat Configuració Stop Loss també s'ofereixen.

  • Trieu entre l'ordre de mercat i l'ordre límit i configureu el temps de reutilització Stop Loss. Afegiu protecció per augmentar l'Stop Loss amb el preu.
  • Establiu automàticament la mida de la vostra posició en funció del percentatge de risc desitjat i consulteu la relació Risc/Recompensa de la vostra posició directament al formulari.

El càlcul de la mida basat en el risc d'Altrady pot establir automàticament la mida de la vostra posició en funció del percentatge de risc desitjat.

La millor part és que les eines d'automatització poden ajudar a augmentar la vostra rendibilitat racionalitzant el vostre procés comercial i eliminant l'error humà. Amb funcions com ara el comerç intel·ligent i els robots comercials avançats, podeu fer més operacions en menys temps i amb més precisió.

Altrady Multi Exchange, Smart Trading i Bots Intro

 

5. krill

Kryll és un programari d'automatització i un bot de comerç de criptografia amb intel·ligència artificial dissenyat per ajudar els comerciants diaris a racionalitzar la gestió del seu comerç de criptografia. Un dels millors aspectes d'aquesta plataforma és el creador de criptografia, que ajuda els principiants a crear scripts sense necessitat de coneixements previs de codificació. Amb un sistema d'arrossegar i deixar anar, els usuaris poden enllaçar funcions preexistents a robots especialitzats. 

Kryll també ofereix el Marketplace, on els comerciants experimentats i altres persones comparteixen les seves estratègies per una tarifa. Aquesta característica és útil per a principiants o per a qualsevol persona que no tingui experiència en el comerç de criptomonedes. 

La plataforma ofereix altres funcions principals com el seu terminal de comerç, que us permet establir stop-loss i múltiples guanys, i el seu editor d'estratègies, on podeu crear un algorisme de negociació automatitzat amb una interfície d'arrossegar i deixar anar.

Aquests són alguns dels principals avantatges de Kryll: 

  • Optimitza el comerç de criptografia
  • Crypto Builder
  • Mercat
  • Terminal de comerç 
Kryll explicat en 1 minut

 

6. CryptoHopper

El següent com un dels millors robots de comerç de criptografia d'IA és Cryptohopper, que és un bot de comerç de criptografia impulsat per IA que us ajuda a estalviar temps automatitzant el vostre comerç. La plataforma polivalent combina les seves funcions de concentrador, servei de còpia, comerç social i un servei de gestió de carteres d'inversió per oferir una àmplia gamma de serveis. 

El terminal negocia amb les principals criptomonedes com Bitcoin, Ethereum i Litecoin. En total, és compatible amb fins a 75 criptomonedes i nou intercanvis principals, com Binance, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, Cryptopia, Huobi i Poloneix. Una de les característiques més importants de CryptoHopper és que habilita els bots comercials gratuïts, que us permeten crear i provar els vostres propis bots. 

El bot comercial semiautomatitzat de la plataforma permet als comerciants desfer-se de les tendències i emocions humanes, la qual cosa millora el procés comercial. En lloc d'això, es basa en algorismes comercials basats en tècniques i enfocaments comercials programats. 

CryptoHopper ofereix una àmplia gamma d'eines comercials que tenen funcions com ara proves posteriors de bots, plantilles que es poden desar, parades finals i indicadors personalitzables. La plataforma és una solució basada en web que inclou una interfície intuïtiva i fàcil d'utilitzar. Podeu configurar el bot comercial per operar automàticament les 24 hores del dia, els 7 dies del dia, així com utilitzar el comerç algorítmic i social. 

La plataforma també ofereix una gran assistència al client, amb un equip d'assistència que pot ajudar amb qualsevol problema que pugui sorgir. Una bona atenció al client és un dels aspectes més importants de qualsevol bot de comerç de cripto. 

Aquests són alguns dels principals avantatges de CryptoHopper: 

  • Àmplia gamma d'eines
  • Interfície intuïtiva
  • Gran compatibilitat d'intercanvi/criptografia
  • Atenció al client
Benvingut a Cryptohopper

7. bitsgap

Una altra opció fantàstica per a un bot de comerç de criptografia d'IA és Bitsgap, que ofereix bots de comerç de criptografia, comandes algorítmiques, gestió de carteres i mode de demostració gratuït en un sol lloc. Un dels punts més venuts de Bitsgap és que permet connectar tots els vostres intercanvis en un sol lloc. Això té molts grans avantatges, com ara permetre executar estratègies fàcilment i desplegar bots avançats simultàniament a través de plataformes. 

En reunir-ho tot en un sol lloc, podeu comparar les taxes de diversos mercats de divises digitals, operar i canviar entre intercanvis, fer un seguiment de les vostres inversions i provar estratègies mitjançant un compte de demostració. 

Bitsgap està integrat amb 30 intercanvis diferents, inclosos els principals com Binance, Kraken i Bitfinex. A més, ofereix accés a més de 10,000 parells de comerç de criptomoneda i diversos indicadors tècnics per ajudar a establir les vostres estratègies. La interfície intuïtiva fa possible el comerç automatitzat tant per a principiants com per a professionals. 

Una de les característiques úniques del bot comercial Bitsgap és que garanteix que les vostres inversions es distribueixin proporcionalment dins del rang escollit, cosa que us permet obtenir beneficis petits i freqüents en cada moviment del mercat. Les comandes s'executen i es col·loquen noves comandes quan el preu arriba al rang desitjat. 

Aquests són alguns dels principals avantatges de Bitsgap: 

  • Compte de demostració Bitsgap
  • Integració amb 30 intercanvis diferents
  • Més de 10,000 parells de comerç de criptomonedes
  • Distribució proporcional de les inversions
Com iniciar un bot de comerç de criptomoneda automatitzat? [Tutorial de Bitsgap]

8. TradeSanta

Una altra gran plataforma per al comerç de criptomonedes amb IA és TradeSanta, que és un programari i un bot de comerç de criptomonedes que ajuda els usuaris a navegar pel mercat criptogràfic i aprofitar les fluctuacions de valor. 

Com altres plataformes principals, TradeSanta us permet operar les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, i la configuració és ràpida i senzilla. Tot el que heu de fer és crear un compte, triar les vostres parelles comercials i configurar el bot comercial en qüestió de minuts. 

TradeSanta és especialment útil per als comerciants principiants i ocasionals. No requereix cap acció complicada per tenir èxit amb la mecànica del bot. Els robots es basen tant en estratègies llargues com curtes i es guien per algorismes complexos. 

Un dels altres avantatges de TradeSanta és que no té grans límits en el volum de negociació, el que significa que podeu comprar i vendre grans quantitats de criptografia sense grans pics ni caigudes de preu. 

Aquests són alguns dels principals avantatges de TradeSanta: 

  • Comerç 24/7
  • Configuració ràpida i senzilla
  • Útil per a principiants/comerciants casuals
  • Sense límits pesats de volum 
Explicant TradeSanta

9. CryptoHero

CryptoHero, un robot de criptografia multiplataforma impulsat per IA, va ser creat per gestors de fons experimentats que han estat involucrats en el comerç de criptografia i altres mercats durant dècades. La plataforma ofereix accés a centenars de criptomonedes, que segueixen expandint-se a mesura que s'associen amb més empreses, i s'integra amb els principals intercanvis criptogràfics com Binance i Kraken. 

Comenceu configurant els vostres paràmetres per al comerç i, un cop finalitzat, els robots optimitzats per IA executen simulacions i proporcionen informació sobre les millors oportunitats del mercat. Permet establir condicions d'entrada i sortida, així com diferents tipus d'indicadors per comprovar les tendències i estar al dia. 

Una de les altres funcions principals que ofereix la plataforma és la prova posterior, on podeu provar una estratègia comercial de la qual no esteu segur al 100%. Utilitzarà la vostra estratègia en diferents condicions de mercat per millorar les vostres decisions. 

Aquests són alguns dels principals avantatges de CryptoHero: 

  • Creat per gestors de fons amb experiència
  • Centenars de criptomonedes
  • Condicions d'entrada i sortida
  • Contrasenya 
Com crear el vostre primer bot de comerç criptogràfic a CryptoHero

10. HaasOnline

HaasOnline us permet desenvolupar, provar i desplegar bots de comerç de cripto d'alta freqüència en desenes d'intercanvis de criptomoneda ràpidament. Les funcions predeterminades del bot comercial li permeten analitzar tendències i prendre les millors decisions. 

El programari executa automàticament les comandes mantenint una visió general del mercat i la negociació es pot dur a terme de manera ràpida i eficient. Segons la plataforma, manté el més alt nivell de tecnologia desenvolupant contínuament robots comercials. 

Una de les millors característiques de HaasOnline és la seva funció històrica i de prova posterior en temps real, que us permet veure i provar la configuració del vostre bot en temps real o en el passat. Amb aquesta funció, podeu veure com funciona el vostre bot, així com com hauria funcionat si tinguéssiu determinades configuracions. 

Una altra característica única és l'Editor visual, que es combina amb HaasScript per permetre crear, provar i desplegar scripts ràpidament en diversos intercanvis de criptomoneda. Podeu dissenyar els vostres propis algorismes criptogràfics amb solucions preconstruïdes o podeu navegar pel mercat per trobar solucions de tercers. 

Aquests són alguns dels principals avantatges de HaasOnline: 

  • Funcions predefinides
  • Executa automàticament les ordres
  • Backtesting històric i en temps real
  • Editor visual
Creació de mercats criptogràfics: automatitzeu la creació de mercats criptogràfics com a estratègia viable el 2021

Alex McFarland és un escriptor brasiler que cobreix els últims desenvolupaments en intel·ligència artificial. Ha treballat amb les principals empreses i publicacions d'IA d'arreu del món.