stub 10 bedste AI-værktøjer til uddannelse (2023) - Unite.AI
Følg os

Best Of

10 bedste AI-værktøjer til uddannelse

Opdateret on

Det meste af samtalen omkring kunstig intelligens (AI)-værktøjer er ofte rettet mod erhvervslivet, men der er et enormt potentiale for AI til drastisk at forbedre vores uddannelsessystemer. Det er et af de mest effektive værktøjer, lærere kan have til deres rådighed, og det frigør dem ofte for administrative byrder. Disse teknologier vil ikke erstatte lærere, men snarere sætte dem i stand til at bruge mere tid på elevernes uddannelse.

AI vokser hurtigt i uddannelsessektoren, og det er ved at blive et globalt marked for flere milliarder dollar. Denne hurtige vækst skyldes dens evne til at transformere mange aspekter af undervisnings- og læringsprocesserne. AI kan skabe fordybende virtuelle læringsmiljøer, producere "smart indhold", lette sprogbarrierer, udfylde huller mellem læring og undervisning, skabe specialiserede planer for hver elev og meget mere. 

Mange innovative virksomheder skaber AI-værktøjer for at opnå disse resultater. Lad os tage et kig på de 10 bedste AI-værktøjer til uddannelse: 

1. Gradskala

Hvad er Gradescope?

Gradescope AI-værktøjet gør det muligt for eleverne at vurdere hinanden, mens de giver feedback, hvilket ofte er tidskrævende opgaver uden AI-teknologi. Gradescope er afhængig af en kombination af machine learning (ML) og AI for at gøre det nemmere at sortere, hvilket sparer tid og energi. 

Ved at outsource disse opgaver kan lærerne fokusere på de vigtigere. Gradescope kan bruges af læreren til at bedømme papirbaserede eksamener og online lektier, samt til at forberede projekter på ét sted. 

Her er nogle af de vigtigste funktioner i Gradescope: 

  • AI-assisteret og manuel spørgsmålsgruppering 
  • Elevspecifikke tidsforlængelser
  • AI-assisteret bedømmelse
  • Øget effektivitet og retfærdighed

2. Flink

Fetchy - Værktøjer til undervisning i sprogkunst og mere!

Fetchy er en generativ AI-drevet platform designet specifikt til undervisere. Det gør det muligt for undervisere at frigøre deres fulde undervisningspotentiale. De sigter mod at opnå dette ved at forenkle og strømline det utal af opgaver, som undervisere står over for, herunder at skabe engagerende lektioner, generere nyhedsbreve, udarbejde professionelle e-mails og meget mere. Ved at udnytte AI-kraften giver Fetchy undervisere mulighed for at forbedre deres undervisningsmetoder, optimere tidsstyring og træffe selvsikre og informerede beslutninger.

Fetchy har specialiseret sig i at tilpasse genereret sprog til at imødekomme kravene fra undervisere. Ved ikke at skulle formulere komplicerede anvisninger er Fetchy let nyttigt for undervisere. Når de bruger Fetchys specialbyggede løsninger, kan undervisere forvente relevante output, der er skræddersyet til deres specifikke uddannelseskrav.

  • Generer lektionsplaner
  • Se historik fra flere linser/udsigtspunkter
  • Find matematiske eller naturvidenskabelige eksperimenter

3. Nuances Dragon Speech Recognition

Forbedring af elevernes liv med Nuance Dragon talegenkendelsessoftware

Beliggende i Burlington, Massachusetts, leverer Nuance talegenkendelsessoftware, der kan bruges af både studerende og fakulteter. Virksomhedens Dragon Speech Recognition-produkt kan transskribere op til 160 ord i minuttet, hvilket hjælper elever, der har svært ved at skrive eller skrive. Værktøjet understøtter også verbale kommandoer til at navigere i dokumenter, hvilket er vigtigt for elever med tilgængelighedskrav. 

Dragon tilbyder mange flere funktioner, herunder en evne til at diktere lektionsplaner, pensum, arbejdsark, læselister og mere i et tempo, der er tre gange hurtigere end at skrive. Det gør den samtidig med at den opnår 99 % nøjagtighed. 

Her er nogle af hovedfunktionerne i Nuance's Dragon: 

  • Tilgængelighedsfunktioner, der understøtter verbale kommandoer
  • Stemme til at vurdere elevernes arbejde
  • Dikter klassearbejde med 99 % nøjagtighed 

4. Ivy Chatbot

Ivy er et sæt chatbot AI-værktøjer, der er specielt designet til universiteter og gymnasier. De hjælper i mange dele af universitetsprocessen, såsom ansøgningsskemaer, tilmelding, undervisningsomkostninger, deadlines og mere. En anden unik egenskab ved Ivy er dens evne til at planlægge rekrutteringskampagner gennem indsamlede data. 

AI-værktøjet kan give meget tiltrængt information til studerende, såsom vigtige detaljer om lån, stipendier, tilskud, undervisningsbetalinger og mere. Det kan anvendes på tværs af afdelinger takket være dets evne til at udvikle specialiserede chatbots til hver enkelt. 

Her er nogle af de vigtigste funktioner i Ivy: 

  • Live chat og SMS nudging
  • Integrationer til Facebook, ERP, CRM og SIS
  • Bliv klogere over tid gennem interaktion med brugerne

5. Cognii

Cognii - EdTech Innovation - AI for Education

Cognii er en anden Boston-baseret virksomhed, der udvikler AI-baserede produkter til K-12 og videregående uddannelsesinstitutioner. Det er også implementeret i virksomhedsuddannelsesmiljøer. 

Et af Cogniis vigtigste AI-værktøjer er dens virtuelle læringsassistent, som er afhængig af samtaleteknologi til at hjælpe eleverne med at danne åbent-format svar og forbedre kritiske tænkningsfærdigheder. Udover dette giver den virtuelle assistent også en-til-en vejledning og feedback i realtid tilpasset hver elev. 

  • Hjælper eleverne med at danne åbne svar
  • Giver en-til-en vejledning
  • Adaptiv personalisering for hver elev.

6. Knowji

Et andet af de bedste AI-uddannelsesværktøjer på markedet er Knowji, som er en audiovisuel ordforrådsapplikation, der udnytter den nuværende uddannelsesforskning. Knowji er designet til sprogelever, og det bruger forskellige metoder og koncepter til at hjælpe eleverne med at lære hurtigere. 

AI-uddannelsesværktøjet sporer hvert ords fremskridt og kan forudsige, hvornår brugere sandsynligvis vil glemme. Det opnår disse evner ved at bruge en afstandsgentagelsesalgoritme, som gør det muligt for eleverne at lære bedre over tid. 

Her er nogle af de vigtigste funktioner i Knowji: 

  • Fælles kernejustering 
  • Flere læringstilstande
  • Kan tilpasses og tilpasses
  • Billeder og eksempelsætninger

7. Plaito

Plaito fungerer som en coach, der giver opfordringer og forslag til at flytte eleverne fremad, mens de skriver, debatterer og samarbejder på spændende nye måder.

Ved at udnytte AI bringer værktøjet fordelene ved en-til-en vejledning - dyb forståelse, selvtillid, klarhed og empowerment - til alle elever.

Platformen tilbyder følgende funktioner:

  • Tag et billede eller skærmbillede af dine lektier, upload for at få live AI-undervisning med Plaito
  • Ved at kombinere det bedste fra kunstig intelligens og sprogvidenskab er undervisningen skræddersyet til at hjælpe eleverne med personlig læring på det helt rigtige niveau og i det rigtige tempo.
  • Chat med Plaito ligesom dine andre venner og lær undervejs. Plaito taler 4 sprog og er klar til at lære mere.
  • Kurserne hjælper eleverne med at lære hurtigere og huske ting bedre ved at bruge læringsudbyttedrevne opgaver
  • De gør det nemt at danne en vane med sprogindlæring med spillignende funktioner, sjove udfordringer og påmindelser fra Plaito the AI ​​Robot.

8. Queirum

Querium tilbyder en AI-platform, der hjælper studerende med at mestre kritiske STEM-færdigheder, mens de forbereder dem til college og karriere. Platformen er afhængig af personlige lektioner og trin-for-trin vejledningsassistance. Den virtuelle AI-vejleder har vist sig at forbedre hastigheden, kvaliteten og analysen af ​​elevernes læring og samtidig forbedre elevernes resultater. 

Queirums AI er også nyttig for lærere. Den analyserer svar og den tid, det tog at gennemføre vejledningslektioner, hvilket hjælper instruktører med at få indsigt i elevernes læringsvaner og forbedringsområder. 

Her er nogle af de vigtigste funktioner i Queirums AI: 

  • Personlige, mundrette lektioner
  • Trin-for-trin vejledningshjælp
  • Øger elevernes engagement

9. Century Tech

Hvordan CENTURY virker

Det London-baserede firma Century Tech tilbyder en AI-platform, der bruger kognitiv neurovidenskab og dataanalyse til at konstruere personlige læringsplaner for studerende. Til gengæld reducerer disse personlige planer arbejdet for instruktører og frigør dem til at fokusere på andre områder. 

AI-platformen sporer også elevernes fremskridt, mens den påpeger videnshuller i læringen. Det giver derefter personlige undersøgelsesanbefalinger og feedback til hver bruger. Hvad angår lærere, hjælper Century dem med at få adgang til nye ressourcer, der reducerer den nødvendige tid til monotone opgaver som planlægning og karaktergivning. 

Her er nogle af hovedtrækkene i Century:

  • Fremskynder læring og forbedrer elevernes engagement
  • Reducerer arbejdsbyrden for lærere
  • Handlingsbar dataindsigt

10. Carnegie Learnings platforme

Carnegie Learning: Inde i MATHia, verdens bedste matematiklæringsplatform

Carnegie Learning, en udbyder af innovative uddannelsesteknologier og læseplansløsninger, er afhængig af kunstig intelligens og maskinlæring i sine læringsplatforme for elever på gymnasie- og universitetsniveau. Disse platforme tilbyder mange unikke løsninger til områderne matematik, læsefærdigheder eller verdenssprog. 

Udbyderen har vundet flere uddannelsespriser, herunder "Bedste kunstig intelligens/maskinelæringsapp" i Tech Edvocate Awards. Et af dets produkter, MATHia-softwaren, blev skabt af forskere fra Carnegie Mellon University. Det tilbyder også Fast ForWord, som er en læse- og sprogsoftware, der hjælper elever med at udvikle kognitive færdigheder. 

Her er nogle af hovedfunktionerne i Carnegie Learnings platforme: 

  • Efterligner menneskelige undervisere
  • En-til-en personlig læringsoplevelse for hver elev
  • Handlingsbare data til at administrere elever 

Alex McFarland er en Brasilien-baseret forfatter, der dækker den seneste udvikling inden for kunstig intelligens. Han har arbejdet med top AI-virksomheder og publikationer over hele kloden.