стуб 10 најбољих АИ четботова за предузећа и веб локације (новембар 2023.)
Повежите се са нама

Најбоље од

10 најбољих АИ четботова за предузећа и веб локације (новембар 2023.)

Ажурирано on

Цхатботови су специјализовани компјутерски програми који могу да комуницирају са клијентима путем звука или текста. Коришћењем вештачке интелигенције (АИ), чет-ботови могу да симулирају људе, а најбоље технологије се често не разликују од својих људских колега.

Све већи број компанија имплементира АИ цхат ботове у своје пословне процесе и помажу купцима да боље пласирају производе. Они су невероватно драгоцени за скоро сваки посао, али посебно за оне који желе да усмере купце и задрже их ангажованим. Поврх свега овога, цхат ботови могу створити личност за бренд и довести до персонализованијих искустава за купце.

Очекује се да ће цхатботови постати тржиште од милијарду долара у наредних неколико година, а већина предузећа ће их користити на неки начин.

На тржишту постоји много АИ платформи за ћаскање за предузећа свих величина, и свако успешно предузеће би требало снажно да размисли о томе да искористи њихову вредност.

Ево погледа на 10 најбољих АИ платформи за ћаскање на тржишту:

1. Цхатбасе

Само отпремите своје документе или додајте везу до своје веб локације и набавите цхат бот сличан ЦхатГПТ-у за своје податке. Затим га додајте као виџет на своју веб локацију или разговарајте са њим преко АПИ-ја.

ВордПресс веб локације ће имати изузетно лако време, са интеграцијом додатака који вам омогућава да лако додате Цхатбасе цхат бот на своју веб локацију.

Платформа користи генеративну вештачку интелигенцију и комбинацију обрада природног језика (НЛП) и Машина учење алгоритми. Ове технологије омогућавају Цхатбасе-у да разуме и тумачи упите корисника, пружи тачне одговоре и континуирано побољшава своје перформансе током времена. То је моћан алат за прављење интелигентних робота за ћаскање.

Цхатбасе је одлична опција из неколико разлога. Прво, омогућава вам да тренирате ЦхатГПТ на сопственим подацима, што значи да имате контролу над знањем и одговорима вашег цхат бота. Друго, Цхатбасе нуди интерфејс прилагођен кориснику за креирање и управљање цхатботовима, чинећи га доступним чак и онима без великог техничког знања.

Поред тога, Цхатбасе пружа опције за прилагођавање и интеграцију са другим платформама као што су ВордПресс, Запиер и Слацк. Све у свему, Цхатбасе нуди моћно и флексибилно решење за прављење четботова који могу побољшати ангажовање корисника и пружити аутоматизовану подршку.

  • Тачна анализа разговора и разумевање намера корисника
  • Прикупљање корисничких уноса и одговора за анализу тока разговора
  • Способност прикупљања и чувања корисничких атрибута као што су адресе е-поште и бројеви телефона
  • Интеграције са Запиер-ом, Слацк-ом и ВордПресс-ом за беспрекорну интеграцију у постојеће токове посла
  • Будуће интеграције са ВхатсАпп-ом, Мессенгер-ом и Схопифи-ом за проширени досег
  • Коришћење алгоритама за обраду природног језика (НЛП) и машинско учење за интелигентне могућности цхатбот-а
  • Корисничко сучеље за једноставно креирање и управљање цхатботовима
  • Опције прилагођавања за прилагођавање цхатбот специфичним потребама
  • Континуирано побољшање кроз машинско учење за побољшане перформансе током времена.

2. Цхатлинг

Цхатлинг користи предности генеративне АИ, да понуди АИ цхат ботове који се могу обучити на садржају ваше веб странице, документима, бази знања и другим ресурсима (аутоматски).

Процес је управо онакав какав замишљате да треба да буде, унесите ресурсе на којима би цхатбот требало да буде обучен. Можете да унесете УРЛ веб-сајта или мапе сајта за чет-бот да попише и унесе садржај или да ручно унесе текст, честа питања и још много тога. Можете додати онолико извора података колико је потребно. Цхатбот ће потрошити све ресурсе и обучити се.

Када се подаци унесу, прилагодите сваки аспект цхат бота тако да одговара вашем бренду и конфигуришите га у складу са својим потребама.

Цхатбот ће бити обучен и спреман за ћаскање са клијентима у року од неколико минута. Додајте га на своју веб локацију одмах без икаквог кодирања.

Најбоље од свега, погледајте све разговоре које ваши клијенти воде са четботом и стекните увид у то шта ваши клијенти траже и како се цхатбот ради. Такође можете фино подесити одговоре цхатбот-а да бисте побољшали његову тачност.

3. Лиро од Тидио

Тидио нуди поједностављено решење за предузећа да додају цхатбот на своју веб локацију. Одмах можете да разговарате са клијентима и решавате њихове проблеме у реалном времену. Такође олакшава понуду погодности као што су прилагођени попусти на основу историје прегледања. АИ такође може да даје препоруке за производе на основу њиховог понашања.

  • Користите Лиро – конверзациону вештачку интелигенцију – да понудите персонализовану помоћ
  • Лиро учи из ваших честих питања за неколико секунди и формулише сложене одговоре за решавање проблема ваших клијената
  • АИ остаје унутар граница ваше базе знања и можете ажурирати њене информације у било ком тренутку
  • Лиро је једноставан за имплементацију и не захтева обуку
  • Користите окружење игралишта како бисте могли да видите како ће Лиро одговарати на питања купаца и прилагодити ваша честа питања у складу са тим
  • АИ можете активирати за мање од 3 минута и он подржава ваше клијенте 24/7
  • Ви и ваша публика ово можете испробати уз 50 бесплатних разговора вођених вештачком интелигенцијом

4. Ревецхат

Ревецхат је платформа која омогућава корисницима да изграде сопствене цхат ботове без напора кодирања. Обезбедите тренутну подршку 24×7 са чет-ботовима да бисте подједнако обрадили све упите клијената како бисте повећали продају и генерисање потенцијалних клијената у вашем пословању.

Испоручите аутоматизовану корисничку подршку и конверзије продаје помоћу четботова, у наставку су неке од најпопуларнијих функција:

  • Изградите и прилагодите дизајн вашег бота према вашим пословним потребама. Са нултим кодирањем, дозволите свом тиму да креира сопственог бота и да га у кратком року покрене ради бољег ангажовања корисника.
  • Дозволите чет-ботовима да воде већи обим разговора без утицаја на перформансе подршке. Можете лако повећати напоре у продаји и подршци корисницима тако што ћете поставити ботове који ће радити за вас 24×7.
  • Нека ваши ботови обрађују основне и понављајуће упите и усмеравају сложене разговоре до правог агента/одељења како би пружили брже одговоре при првом контакту.
  • Увезите сва општа често постављана питања и одговоре да бисте обучили свог цхат бота. Обука бота помаже да се купцима испоруче бржи и ефикаснији одговори, што побољшава укупну тачност.
  • Олакшајте резервисање термина за своје клијенте без људске интервенције тако што ћете применити цхатботове. Помозите им да сами закажу и побољшајте ваше опште корисничко искуство.
  • Напредно извештавање помаже да научите перформансе бота помоћу метрика као што су време првог одговора, просечно време резолуције да бисте идентификовали метрике клијената као што су укупни посетиоци, пропуштена ћаскања.

5. Ботсифи

Једна од најбољих платформи за ћаскање са вештачком интелигенцијом са потпуном контролом на тржишту, Ботсифи омогућава компанијама да повећају своје присуство на више канала. Можете да користите платформу да креирате цхатбот за ВордПресс, ВхатсАпп, Телеграм и разне друге платформе.

Једна од главних карактеристика Ботсифи-а је да вам омогућава да преносите упите између ботова и људских представника корисничке службе, што гарантује боље искуство.

Ботсифи већ користе многа велика имена попут Спотифаја, Тојоте и Светске здравствене организације.

Ево неких од главних карактеристика Ботсифи-а:

  • Доступно је више од 190 језика
  • Омогућава цхат ботове на више канала
  • Може да чува корисничке податке
  • Аналитика и могућности извештавања
  • 100+ integracija

Ботсифти има много предности, као што је његова структура као вишеканална платформа, наменски менаџер налога и опција за ћаскање уживо. С тим у вези, ако желите да омогућите напредне одговоре, прво ће морати да се уради неко кодирање.

6. Мобилни мајмун

Још једна добра опција за АИ платформу за ћаскање је МобилеМонкеи, која се такође ослања на вишеканалну структуру. Компаније користе МобилеМонкеи да прошире свој маркетинг на клијенте на платформама као што су Инстаграм, Фацебоок Мессенгер и СМС.

Платформа вам омогућава да подесите упозорења путем Слацк-а, СМС-а и разних других апликација. Такође вам омогућава да интегришете пословне апликације као што је маркетинг путем е-поште.

Ево неких од главних карактеристика МобилеМонкеи-а:

  • Вишеканални
  • Пренос ћаскања уживо
  • Цхатбот аналитицс
  • Цхат експлодира за СМС маркетинг и Фацебоок Мессенгер

МобилеМонкеи је веома вредан захваљујући својим вишеканалним ботовима и импресивној корисничкој подршци, али је потребно неко време да научите како да користите платформу.

7. ЕБИ.АИ 

ЕБИ.АИ је развио напредну конверзациону АИ платформу где помоћници вештачке интелигенције могу да обављају широк спектар задатака. Платформа вам пружа све што је потребно за подешавање конверзацијске вештачке интелигенције, као што је ћаскање уживо и интеграција са другим системима.

Платформа такође пружа тим стручњака у областима дизајна разговора, лингвистике и психологије, и они могу да прегледају сваки разговор који помоћник вештачке интелигенције води са клијентима.

Ево неких од главних карактеристика ЕБИ.АИ:

  • Ливе цхат
  • Мулти-системска интеграција
  • Тим стручњака са високим искуством
  • Сигурност на нивоу банке

ЕБИ.АИ је одличан избор за оне који желе да развију АИ асистенте за широк спектар задатака.

8. Гиосг

Гиосг је још једна врхунска опција која има за циљ конверзију више саобраћаја помоћу робота за генерисање потенцијалних клијената. 4 пута је ефикаснији од било ког облика генерисања статичког потенцијала, а користи га више од 1,200 компанија. Он се ангажује са највреднијим потенцијалним клијентима на мрежи кроз коришћење конверзацијских решења за маркетинг, продају и подршку.

Платформа такође нуди софтверски програм за ћаскање уживо који вам омогућава да лако креирате и управљате базом знања одговора. На пример, можете да користите своје податке о клијентима и претходне интеракције да бисте додали нове фразе.

Ево неких од главних карактеристика Гиосг-а:

  • Детаљни визуелни извештаји
  • Интеграције са ЦРМ и софтвером за аутоматизацију маркетинга
  • Слике, видео снимци, ГИФ-ови и емоџији за АИ цхат ботове
  • Обрасци за хватање потенцијалних клијената и искачући прозори

Такође је вредно напоменути да је платформа лака за коришћење и да не захтева никакво искуство кодирања, тако да је посебно корисна за оне који траже глатку имплементацију.

9. Цхатфуел

Цхатфуел је платформа која вам помаже да направите АИ цхат ботове за Фацебоок Мессенгер и Инстаграм. Слично Гиосг-у, не захтева никакво кодирање и користи интерфејс за превлачење и испуштање да би био приступачан и лак за прилагођавање. АИ платформа за ћаскање је једна од најкориснијих за оне који желе да имплементирају технологију у своје компаније по први пут с обзиром на њену једноставност.

Ево неких од главних карактеристика Цхатфуел-а:

  • Превуците и испустите интерфејс
  • Основна аналитика
  • Једноставно подешавање
  • Повољан у поређењу са другим платформама

Цхатфуел нуди различите различите планове са додатним функцијама као што су наменски менаџери налога и упутства за прављење ботова.

КСНУМКС. ПроПрофс Цхат

Још једна опција која не захтева никакве вештине кодирања, ПроПрофс Цхат обезбеђује софтвер за ћаскање уживо за аутоматизацију 24/7. Посебно је дизајниран за предузећа којима су потребна решења за продају и подршку у реалном времену за своје веб странице. Помоћу ПроПрофс Цхат-а можете да направите прилагођене роботе за ћаскање који претварају потенцијалне клијенте, повећавају продају и аутоматизују продају.

Ево неких од главних карактеристика ПроПрофс Цхат-а:

  • Није потребно кодирање
  • Искачући прозори, прилагођени поздрави и обиласци производа
  • Предвиђа питања купаца и даје одговоре
  • Једноставна интеграција са другим апликацијама
  • Могућности анализе података

ПроПрофс пружа предузећима свеобухватно решење за корисничку подршку и представља исплативу опцију.

Алек МцФарланд је бразилски писац који покрива најновија дешавања у области вештачке интелигенције. Радио је са врхунским АИ компанијама и публикацијама широм света.