stub 10 geriausių dirbtinio intelekto pokalbių robotų įmonėms ir svetainėms (2023 m. lapkričio mėn.)
Susisiekti su mumis

Geriausi

10 geriausių dirbtinio intelekto pokalbių robotų įmonėms ir svetainėms (2023 m. lapkričio mėn.)

Atnaujinta on

Pokalbių robotai yra specializuotos kompiuterinės programos, galinčios bendrauti su klientais garsu ar tekstu. Naudodami dirbtinį intelektą (AI), pokalbių robotai gali imituoti žmones, o geriausios technologijos dažnai nesiskiria nuo jų kolegų žmonių.

Vis daugiau įmonių diegia dirbtinio intelekto pokalbių robotus savo verslo procesuose ir padeda geriau parduoti produktus klientams. Jie yra neįtikėtinai vertingi beveik visoms įmonėms, bet ypač tiems, kurie nori padėti klientams ir juos įtraukti. Be viso to, pokalbių robotai gali sukurti prekės ženklo asmenybę ir suteikti klientams labiau suasmenintos patirties.

Tikimasi, kad pokalbių robotai per ateinančius kelerius metus taps 1 milijardo dolerių rinka, o dauguma įmonių tam tikru būdu jais naudosis.

Rinkoje yra daug AI pokalbių robotų platformų, skirtų įvairaus dydžio įmonėms, ir bet kuri sėkminga įmonė turėtų rimtai apsvarstyti galimybę panaudoti jų vertę.

Štai 10 geriausių AI pokalbių platformų rinkoje:

1. „Chatbase“

Tiesiog įkelkite dokumentus arba pridėkite nuorodą į savo svetainę ir gaukite į ChatGPT panašų pokalbių robotą savo duomenims. Tada pridėkite jį kaip valdiklį prie savo svetainės arba kalbėkite su juo per API.

„WordPress“ svetainėse bus itin lengva, nes bus integruotas papildinys, leidžiantis lengvai pridėti „Chatbase“ pokalbių robotą prie savo svetainės.

Platforma naudoja generatyvųjį AI ir jų derinį natūralus kalbos apdorojimas (NLP) ir mašininis mokymasis algoritmai. Šios technologijos leidžia „Chatbase“ suprasti ir interpretuoti vartotojų užklausas, pateikti tikslius atsakymus ir laikui bėgant nuolat gerinti savo našumą. Tai galingas įrankis kuriant išmaniuosius pokalbių robotus.

„Chatbase“ yra puiki galimybė dėl kelių priežasčių. Pirma, tai leidžia mokyti ChatGPT pagal savo duomenis, o tai reiškia, kad galite valdyti savo pokalbių roboto žinias ir atsakymus. Antra, „Chatbase“ siūlo patogią sąsają pokalbių robotams kurti ir tvarkyti, todėl ji pasiekiama net neturintiems didelių techninių žinių.

Be to, „Chatbase“ siūlo tinkinimo ir integravimo su kitomis platformomis, tokiomis kaip „WordPress“, „Zapier“ ir „Slack“, parinktis. Apskritai „Chatbase“ siūlo galingą ir lankstų pokalbių robotų kūrimo sprendimą, kuris gali padidinti vartotojų įsitraukimą ir teikti automatinį palaikymą.

  • Tiksli pokalbių analizė ir vartotojo ketinimų supratimas
  • Vartotojų įvesties ir atsakymų rinkinys pokalbių srauto analizei
  • Galimybė rinkti ir saugoti vartotojo atributus, pvz., el. pašto adresus ir telefono numerius
  • Integracija su Zapier, Slack ir WordPress, kad būtų galima sklandžiai integruoti į esamas darbo eigas
  • Būsimas integravimas su WhatsApp, Messenger ir Shopify, kad būtų išplėstas pasiekiamumas
  • Natūralios kalbos apdorojimo (NLP) ir mašininio mokymosi algoritmų panaudojimas intelektualiojo pokalbių roboto galimybėms
  • Patogi vartotojo sąsaja, skirta lengvai kurti ir valdyti pokalbių robotus
  • Tinkinimo parinktys, kad pokalbių robotas būtų pritaikytas konkretiems poreikiams
  • Nuolatinis tobulinimas naudojant mašininį mokymąsi, siekiant pagerinti našumą laikui bėgant.

2. Pokalbiai

„Chatling“ naudojasi „Generative AI“ pranašumais, kad pasiūlytų AI pokalbių robotus, kurie gali būti mokomi jūsų svetainės turinio, dokumentų, žinių bazės ir kitų išteklių (automatiškai).

Procesas yra tiksliai toks, kaip įsivaizduojate, įveskite išteklius, kuriuos pokalbių robotas turėtų išmokyti. Galite įvesti svetainės arba svetainės schemos URL, kad pokalbių robotas galėtų nuskaityti ir gauti turinį, arba rankiniu būdu įvesti tekstą, DUK ir kt. Galite pridėti tiek duomenų šaltinių, kiek reikia. Pokalbių robotas sunaudos visus išteklius ir apmokys save.

Kai duomenys bus gauti, tinkinkite kiekvieną pokalbių roboto aspektą, kad jis atitiktų jūsų prekės ženklą, ir sukonfigūruokite jį pagal savo poreikius.

Pokalbių robotas bus apmokytas ir paruoštas kalbėtis su klientais per kelias minutes. Nedelsdami pridėkite jį prie savo svetainės be jokio kodavimo.

Geriausia – peržiūrėkite visus pokalbius, kuriuos klientai turi su pokalbių robotu, ir sužinokite, ko jūsų klientai ieško ir kaip veikia pokalbių robotas. Taip pat galite tiksliai sureguliuoti pokalbių roboto atsakymus, kad pagerintumėte jo tikslumą.

3. Lyro autorius Tidio

„Tidio“ siūlo supaprastintą sprendimą įmonėms pridėti pokalbių robotą į savo svetainę. Iškart galite kalbėtis su klientais ir išspręsti jų problemas realiuoju laiku. Taip pat lengva siūlyti privilegijas, pvz., pasirinktines nuolaidas pagal naršymo istoriją. AI taip pat gali teikti produktų rekomendacijas pagal jų elgesį.

  • Norėdami pasiūlyti asmeninę pagalbą, naudokite „Lyro“ – pokalbio AI
  • Lyro per kelias sekundes išmoksta iš jūsų DUK ir suformuluoja sudėtingus atsakymus, kad išspręstų jūsų klientų problemas
  • AI neperžengia jūsų žinių bazės ribų ir bet kada galite atnaujinti jos informaciją
  • Lyro lengva įdiegti ir nereikalauja mokymo
  • Naudokite žaidimų aikštelės aplinką, kad pamatytumėte, kaip Lyro atsakys į klientų klausimus ir atitinkamai pritaikys jūsų DUK
  • Galite suaktyvinti AI per mažiau nei 3 minutes ir jis palaiko jūsų klientus 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę
  • Jūs ir jūsų auditorija galite tai išbandyti su 50 nemokamų pokalbių, pagrįstų dirbtiniu intelektu

4. Pakartotinai

„Revechat“ yra platforma, leidžianti vartotojams kurti savo pokalbių robotus be jokių kodavimo pastangų. Teikkite tiesioginį palaikymą 24 × 7 su pokalbių robotais, kad visos klientų užklausos būtų vienodai tvarkomos, kad padidintumėte pardavimą ir padidintumėte savo verslo potencialių klientų skaičių.

Pateikite automatizuotą klientų palaikymą ir pardavimo konversijas naudodami pokalbių robotus. Toliau pateikiamos kelios populiariausios funkcijos:

  • Sukurkite ir pritaikykite savo roboto dizainą pagal savo verslo poreikius. Naudodami nulinį kodavimą leiskite savo komandai sukurti savo robotą ir akimirksniu pradėti jį dirbti, kad klientai geriau įsitrauktų.
  • Leiskite pokalbių robotams tvarkyti didesnį pokalbių kiekį nepakenkiant palaikymo našumui. Galite lengvai padidinti savo pardavimų ir klientų aptarnavimo pastangas, įdiegę robotus, kad jie veiktų jums 24 × 7.
  • Leiskite savo robotams tvarkyti pagrindines ir pasikartojančias užklausas ir nukreipti sudėtingus pokalbius į tinkamą agentą / skyrių, kad greičiau būtų atsakyta per pirmąjį kontaktą.
  • Importuokite visus bendruosius DUK ir atsakymus, kad išmokytumėte savo pokalbių robotą. Boto mokymas padeda klientams pateikti greitesnius ir efektyvesnius atsakymus, o tai pagerina bendrą tikslumą.
  • Įdiegę pokalbių robotus, palengvinkite savo klientų susitikimų rezervavimą be žmogaus įsikišimo. Padėkite jiems savarankiškai planuoti ir pagerinkite bendrą klientų patirtį.
  • Išplėstinis ataskaitų teikimas padeda sužinoti roboto našumą naudojant tokias metrikas kaip pirmojo atsako laikas, vidutinis skyrimo laikas, siekiant nustatyti klientų metriką, pvz., bendrą lankytojų skaičių, praleistus pokalbius.

5. Botsify

Viena iš geriausių visiškai valdomų AI pokalbių robotų platformų rinkoje, „Botsify“ leidžia įmonėms padidinti savo buvimą keliuose kanaluose. Naudodami platformą galite sukurti pokalbių robotą „WordPress“, „WhatsApp“, „Telegram“ ir įvairioms kitoms platformoms.

Viena iš pagrindinių „Botsify“ savybių yra ta, kad ji leidžia perduoti užklausas tarp robotų ir klientų aptarnavimo atstovų, o tai padeda užtikrinti geresnę patirtį.

„Botsify“ jau naudoja daugelis didelių vardų, tokių kaip „Spotify“, „Toyota“ ir Pasaulio sveikatos organizacija.

Štai keletas pagrindinių „Botsify“ funkcijų:

  • Galimos daugiau nei 190 kalbų
  • Leidžia pokalbių robotus keliuose kanaluose
  • Gali saugoti vartotojo duomenis
  • Analitikos ir ataskaitų teikimo galimybės
  • 100+ integracijos

„Botsifty“ turi daug privalumų, pvz., kelių kanalų platformos struktūra, skirtas paskyros valdytojas ir tiesioginio pokalbio galimybė. Atsižvelgiant į tai, jei norite įjungti išplėstinius atsakymus, pirmiausia turėsite atlikti tam tikrą kodavimą.

6. Mobilioji beždžionė

Kitas geras AI pokalbių roboto platformos pasirinkimas yra „MobileMonkey“, kuri taip pat remiasi kelių kanalų struktūra. Įmonės naudoja „MobileMonkey“, siekdamos išplėsti savo rinkodarą klientams tokiose platformose kaip „Instagram“, „Facebook Messenger“ ir SMS.

Platforma leidžia nustatyti įspėjimus per „Slack“, SMS ir įvairias kitas programas. Tai taip pat leidžia integruoti verslo programas, pvz., rinkodarą el. paštu.

Štai keletas pagrindinių „MobileMonkey“ funkcijų:

  • Daugiakanalis
  • Tiesioginio pokalbio perdavimas
  • „Chatbot“ analizė
  • Pokalbių bangos, skirtos SMS rinkodarai ir „Facebook Messenger“.

„MobileMonkey“ yra labai vertinga dėl savo kelių kanalų robotų ir įspūdingo klientų aptarnavimo, tačiau užtrunka šiek tiek laiko, kol išmoksite naudotis platforma.

7. EBI.AI 

EBI.AI sukūrė pažangią pokalbio AI platformą, kurioje AI padėjėjai gali atlikti įvairias užduotis. Platforma suteikia jums viską, ko reikia norint nustatyti pokalbio AI, pvz., tiesioginį pokalbį ir integraciją su kitomis sistemomis.

Platformoje taip pat yra pokalbių dizaino, lingvistikos ir psichologijos specialistų komanda, kuri gali peržiūrėti kiekvieną AI asistento pokalbį su klientais.

Štai keletas pagrindinių EBI.AI funkcijų:

  • Live Pokalbiai
  • Kelių sistemų integracija
  • Didelę patirtį turinti specialistų komanda
  • Banko lygio saugumas

EBI.AI yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori sukurti AI padėjėjus įvairioms užduotims atlikti.

8. Giosg

„Giosg“ yra dar viena populiariausia parinktis, skirta padidinti srautą naudojant potencialių klientų generavimo robotus. Jis yra 4 kartus efektyvesnis už bet kurią statinę potencialių klientų generavimo formą ir ją naudoja daugiau nei 1,200 XNUMX įmonių. Jis sujungia vertingiausius potencialius klientus internete, naudodamas pokalbio rinkodaros, pardavimo ir palaikymo sprendimus.

Platforma taip pat siūlo tiesioginių pokalbių programinę įrangą, kuri leidžia lengvai kurti ir valdyti atsakymų žinių bazę. Pavyzdžiui, galite naudoti klientų duomenis ir ankstesnes sąveikas, kad pridėtumėte naujų frazių.

Štai keletas pagrindinių „Giosg“ funkcijų:

  • Išsamios vaizdinės ataskaitos
  • Integracijos su CRM ir rinkodaros automatizavimo programine įranga
  • Vaizdai, vaizdo įrašai, GIF ir jaustukai, skirti AI pokalbių robotams
  • Švino fiksavimo formos ir iššokantieji langai

Taip pat verta paminėti, kad platforma yra paprasta naudoti ir nereikalauja jokios kodavimo patirties, todėl ji ypač naudinga ieškantiems sklandaus diegimo.

9. Chatfuel

„Chatfuel“ yra platforma, padedanti kurti AI pokalbių robotus „Facebook Messenger“ ir „Instagram“. Panašiai kaip „Giosg“, jai nereikia jokio kodavimo ir naudojama nuvilkimo sąsaja, kad ją būtų galima pasiekti ir lengvai pritaikyti. AI pokalbių roboto platforma yra viena iš naudingiausių tiems, kurie nori pirmą kartą įdiegti technologiją savo įmonėse, atsižvelgiant į jos paprastumą.

Štai keletas pagrindinių „Chatfuel“ funkcijų:

  • Nuvilkimo sąsaja
  • Pagrindinė analizė
  • Lengvas nustatymas
  • Įperkama, palyginti su kitomis platformomis

„Chatfuel“ siūlo įvairius skirtingus planus su papildomomis funkcijomis, pvz., skirtais paskyros valdytojais ir robotų kūrimo gairėmis.

10. „ProProfs Chat“

Dar viena galimybė, kuriai nereikia jokių kodavimo įgūdžių, „ProProfs Chat“ teikia tiesioginių pokalbių programinę įrangą, skirtą automatizuoti visą parą. Jis buvo specialiai sukurtas įmonėms, kurioms reikia realiojo laiko pardavimo ir palaikymo sprendimų savo svetainėms. Naudodami ProProfs Chat galite sukurti pasirinktinius pokalbių robotus, kurie konvertuoja potencialius klientus, padidina pardavimą ir automatizuoja pardavimą.

Štai keletas pagrindinių „ProProfs Chat“ funkcijų:

  • Koduoti nereikia
  • Iššokantieji langai, pritaikyti sveikinimai ir produktų apžvalgos
  • Numato klientų klausimus ir pateikia atsakymus
  • Lengva integracija su kitomis programėlėmis
  • Duomenų analizės galimybės

„ProProfs“ teikia įmonėms visapusišką klientų aptarnavimo sprendimą ir yra ekonomiškas pasirinkimas.

Alexas McFarlandas yra Brazilijoje gyvenantis rašytojas, pasakojantis apie naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis dirbo su geriausiomis AI įmonėmis ir leidiniais visame pasaulyje.