taló Els 10 millors chatbots d'IA per a empreses i llocs web (novembre de 2023)
Connecteu-vos amb nosaltres

Best Of

Els 10 millors chatbots d'IA per a empreses i llocs web (novembre de 2023)

actualitzat on

Els chatbots són programes informàtics especialitzats que poden interactuar amb els clients mitjançant àudio o text. Mitjançant l'ús de la intel·ligència artificial (IA), els chatbots poden simular humans, i les millors tecnologies sovint no es poden distingir de les seves contraparts humanes.

Un nombre creixent d'empreses estan implementant chatbots d'IA als seus processos empresarials i estan ajudant a comercialitzar millor els productes als clients. Són increïblement valuosos per a gairebé totes les empreses, però especialment per a aquelles que busquen guiar els clients i mantenir-los compromesos. A més de tot això, els chatbots poden crear personalitat per a una marca i conduir a experiències més personalitzades per als clients.

S'espera que els chatbots es converteixin en un mercat de mil milions de dòlars en els propers anys i la majoria de les empreses els utilitzaran d'alguna manera.

Hi ha moltes plataformes de chatbots d'IA al mercat per a empreses de totes les mides, i qualsevol empresa amb èxit hauria de considerar fortament aprofitar el seu valor.

Aquí teniu una ullada a les 10 millors plataformes de xat d'IA del mercat:

1. Base de xat

Només cal que carregueu els vostres documents o afegiu un enllaç al vostre lloc web i obteniu un chatbot semblant a ChatGPT per a les vostres dades. A continuació, afegeix-lo com a widget al teu lloc web o xateja amb ell mitjançant l'API.

Els llocs web de WordPress passaran un moment molt fàcil, amb la integració del connector que us permet afegir fàcilment un chatbot de Chatbase al vostre lloc web.

La plataforma utilitza IA generativa i una combinació de processament del llenguatge natural (PNL) i màquina d'aprenentatge algorismes. Aquestes tecnologies permeten a Chatbase entendre i interpretar les consultes dels usuaris, proporcionar respostes precises i millorar contínuament el seu rendiment al llarg del temps. És una eina potent per crear chatbots intel·ligents.

Chatbase és una gran opció per diversos motius. En primer lloc, us permet entrenar ChatGPT amb les vostres pròpies dades, el que significa que teniu control sobre el coneixement i les respostes del vostre chatbot. En segon lloc, Chatbase ofereix una interfície fàcil d'utilitzar per crear i gestionar chatbots, fent-lo accessible fins i tot per a aquells sense coneixements tècnics amplis.

A més, Chatbase ofereix opcions de personalització i integració amb altres plataformes com WordPress, Zapier i Slack. En general, Chatbase ofereix una solució potent i flexible per crear chatbots que poden millorar la participació dels usuaris i proporcionar suport automatitzat.

  • Anàlisi precís de la conversa i comprensió de les intencions dels usuaris
  • Recollida d'entrades i respostes dels usuaris per a l'anàlisi del flux de conversa
  • Capacitat per recopilar i emmagatzemar atributs d'usuari, com ara adreces de correu electrònic i números de telèfon
  • Integracions amb Zapier, Slack i WordPress per a una integració perfecta als fluxos de treball existents
  • Integracions futures amb WhatsApp, Messenger i Shopify per ampliar l'abast
  • Ús del processament del llenguatge natural (NLP) i algorismes d'aprenentatge automàtic per a capacitats intel·ligents de chatbot
  • Interfície fàcil d'utilitzar per crear i gestionar fàcilment els chatbots
  • Opcions de personalització per adaptar el chatbot a necessitats específiques
  • Millora contínua mitjançant l'aprenentatge automàtic per millorar el rendiment al llarg del temps.

2. Xatejar

Chatling aprofita la IA generativa per oferir chatbots d'IA que es poden entrenar sobre el contingut del vostre lloc web, documents, base de coneixement i altres recursos (de manera automàtica).

El procés és exactament com us imagineu que hauria de ser, introduïu els recursos sobre els quals s'ha de formar el chatbot. Podeu introduir un lloc web o l'URL del mapa del lloc perquè el chatbot rastregi i ingeri el contingut o introduïu manualment el text, les PMF i molt més. Podeu afegir tantes fonts de dades com sigui necessari. El chatbot consumirà tots els recursos i s'entrenarà.

Un cop ingerides les dades, personalitzeu tots els aspectes del chatbot perquè coincideixin amb la vostra marca i configureu-lo segons les vostres necessitats.

El chatbot estarà entrenat i preparat per xatejar amb els clients en qüestió de minuts. Afegiu-lo al vostre lloc web a l'instant sense cap codi.

El millor de tot és veure totes les converses que tenen els teus clients amb el chatbot i obtenir informació sobre què busquen els teus clients i com funciona el chatbot. També podeu ajustar les respostes del chatbot per millorar-ne la precisió.

3. Lyro de Tidio

Tidio ofereix una solució simplificada perquè les empreses afegeixin un chatbot al seu lloc web. A l'instant, podeu xatejar amb els clients i resoldre els seus problemes en temps real. També facilita oferir avantatges com ara descomptes personalitzats basats en l'historial de navegació. L'IA també pot fer recomanacions de productes en funció del seu comportament.

  • Utilitzeu Lyro, una IA conversacional, per oferir assistència personalitzada
  • Lyro aprèn de les teves preguntes freqüents en qüestió de segons i formula respostes complexes per resoldre els problemes dels teus clients
  • L'IA es manté dins dels límits de la vostra base de coneixement i podeu actualitzar la seva informació en qualsevol moment
  • Lyro és fàcil d'implementar i no requereix formació
  • Utilitzeu un entorn de pati perquè pugueu veure com respondrà Lyro a les preguntes dels clients i adaptar les vostres preguntes freqüents en conseqüència
  • Podeu activar la IA en menys de 3 minuts i dóna suport als vostres clients les 24 hores del dia
  • Tu i el teu públic pots provar-ho amb 50 converses gratuïtes basades en IA

4. Revechat

Revechat és una plataforma que permet als usuaris crear els seus propis chatbots sense esforços de codificació. Oferiu assistència instantània les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, amb chatbots per gestionar totes les consultes dels clients per igual per augmentar les vendes i la generació de clients potencials del vostre negoci.

Oferiu assistència al client automatitzada i conversions de vendes amb chatbots, a continuació es mostren algunes de les funcions més populars:

  • Creeu i personalitzeu el vostre disseny de bot segons les vostres necessitats empresarials. Amb la codificació zero, permet que el teu equip creï el seu propi bot i el faci funcionar en poc temps per millorar la implicació del client.
  • Permet que els chatbots gestionen un volum més gran de converses sense afectar el rendiment de l'assistència. Podeu escalar fàcilment els vostres esforços de vendes i d'atenció al client mitjançant la implementació de bots per treballar-vos les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.
  • Deixeu que els vostres robots gestionen les consultes bàsiques i repetitives i encaminen les converses complexes a l'agent/departament adequat per oferir respostes més ràpides en el primer contacte.
  • Importeu totes les preguntes freqüents i respostes generals per entrenar el vostre chatbot. Entrenar el bot ajuda a oferir respostes més ràpides i efectives als clients que milloren la precisió general.
  • Faciliteu la reserva de cites per als vostres clients sense intervenció humana mitjançant la implementació de chatbots. Ajudeu-los a programar-los i milloreu la vostra experiència global del client.
  • Els informes avançats ajuden a conèixer el rendiment del bot amb mètriques com ara el temps de primera resposta, el temps mitjà de resolució per identificar mètriques dels clients, com ara el total de visitants, els xats perduts.

5. Botsify

Una de les millors plataformes de chatbots d'IA totalment gestionades del mercat, Botsify permet a les empreses augmentar la seva presència en diversos canals. Podeu utilitzar la plataforma per crear un chatbot per a WordPress, WhatsApp, Telegram i altres plataformes.

Una de les principals característiques de Botsify és que permet transferir consultes entre robots i representants humans d'atenció al client, cosa que ajuda a garantir una millor experiència.

Botsify ja és utilitzat per molts grans noms com Spotify, Toyota i l'Organització Mundial de la Salut.

Aquestes són algunes de les característiques principals de Botsify:

  • Més de 190 idiomes disponibles
  • Permet xatbots en diversos canals
  • Pot emmagatzemar dades d'usuari
  • Capacitats d'anàlisi i informes
  • 100+ integracions

Hi ha molts avantatges per a Botsifty, com ara la seva estructura com a plataforma multicanal, un gestor de comptes dedicat i la seva opció per al xat en directe. Dit això, si voleu habilitar respostes avançades, primer caldrà fer una mica de codificació.

6. Mico mòbil

Una altra bona opció per a una plataforma de chatbot d'IA és MobileMonkey, que també es basa en una estructura multicanal. Les empreses utilitzen MobileMonkey per ampliar el seu màrqueting als clients en plataformes com Instagram, Facebook Messenger i SMS.

La plataforma us permet configurar alertes mitjançant Slack, SMS i altres aplicacions. També us permet integrar aplicacions empresarials com ara màrqueting per correu electrònic.

Aquestes són algunes de les característiques principals de MobileMonkey:

  • Multicanal
  • Entrega de xat en directe
  • Analítica de Chatbot
  • Explosió de xat per a màrqueting per SMS i Facebook Messenger

MobileMonkey és molt valuós gràcies als seus robots multicanal i a l'impressionant assistència al client, però es necessita una mica de temps per aprendre a utilitzar la plataforma.

7. EBI.AI 

EBI.AI va desenvolupar una plataforma d'IA conversacional avançada on els assistents d'IA poden dur a terme una gran varietat de tasques. La plataforma us proporciona tot el necessari per configurar la IA conversacional, com ara el xat en directe i la integració amb altres sistemes.

La plataforma també ofereix un equip d'especialistes en les àrees de disseny de converses, lingüística i psicologia, i poden revisar totes les converses que l'assistent d'IA té amb els clients.

Aquestes són algunes de les característiques principals d'EBI.AI:

  • Xat en directe
  • Integració multisistema
  • Equip d'especialistes amb gran experiència
  • Seguretat de grau bancari

EBI.AI és una opció fantàstica per a aquells que busquen desenvolupar assistents d'IA per a una àmplia gamma de tasques.

8. Giosg

Giosg és una altra opció principal destinada a convertir més trànsit amb robots de generació de clients potencials. És 4 vegades més eficaç que qualsevol forma estàtica de generació de contactes i és utilitzat per més de 1,200 empreses. Es relaciona amb els clients potencials més valuosos en línia mitjançant l'ús de solucions de màrqueting conversacional, vendes i suport.

La plataforma també ofereix un programa de xat en directe que us permet crear i gestionar fàcilment una base de coneixement de respostes. Per exemple, podeu utilitzar les dades dels vostres clients i les interaccions anteriors per afegir frases noves.

Aquestes són algunes de les característiques principals de Giosg:

  • Informes visuals detallats
  • Integracions amb CRM i programari d'automatització de màrqueting
  • Imatges, vídeos, GIF i emojis per a chatbots d'IA
  • Formularis de captura de contactes i finestres emergents

També val la pena assenyalar que la plataforma és fàcil d'utilitzar i no requereix cap experiència de codificació, per la qual cosa és especialment útil per a aquells que busquen una implementació fluida.

9. Chatfuel

Chatfuel és una plataforma que t'ajuda a crear chatbots d'IA per a Facebook Messenger i Instagram. Similar a Giosg, no requereix cap codificació i utilitza una interfície d'arrossegar i deixar anar per fer-lo accessible i fàcil de personalitzar. La plataforma de chatbot d'IA és una de les més útils per a aquells que busquen implementar la tecnologia a les seves empreses per primera vegada donada la seva senzillesa.

Aquestes són algunes de les característiques principals de Chatfuel:

  • Interfície d'arrossegar i deixar anar
  • Analítica bàsica
  • Configuració fàcil
  • Assequible en comparació amb altres plataformes

Chatfuel ofereix diversos plans diferents amb funcions addicionals, com ara gestors de comptes dedicats i orientació per a la creació de bots.

10. Xat de ProProfs

Una altra opció que no requereix cap habilitat de codificació, ProProfs Chat ofereix un programari de xat en directe per a l'automatització les 24 hores del dia. Va ser dissenyat específicament per a empreses que necessiten vendes en temps real i solucions de suport per als seus llocs web. Amb ProProfs Chat, podeu crear chatbots personalitzats que converteixin clients potencials, augmenten les vendes i automatitzen les vendes.

Aquestes són algunes de les característiques principals de ProProfs Chat:

  • No cal codificar
  • Pop-ups, salutacions personalitzades i visites guiades de productes
  • Anticipa les preguntes dels clients i dóna respostes
  • Fàcil integració amb altres aplicacions
  • Capacitats d'anàlisi de dades

ProProfs ofereix a les empreses una solució integral d'assistència al client i és una opció rendible.

Alex McFarland és un escriptor brasiler que cobreix els últims desenvolupaments en intel·ligència artificial. Ha treballat amb les principals empreses i publicacions d'IA d'arreu del món.