заглушки Про Images.ai - Unite.AI
Зв'язатися з нами

Наше бачення

Про Images.ai

mm
оновлений on
Зображення, створене Images.ai

Images.ai пропонує найновіший генеративний штучний інтелект, використовуючи переваги стабільного дифузійного відкритого коду. На відміну від конкуруючих веб-сайтів, які пропонують стабільні дифузійні рішення, веб-сайт безкоштовний. Ми будемо неодноразово та постійно вдосконалювати наш алгоритм, оскільки наша команда розширюється, продовжує додавати ресурси та оптимізувати навчання за допомогою машини алгоритми, які накладаються поверх цього програмного забезпечення.

Інструмент навмисно розроблено таким чином, щоб він був простим, без заплутаних команд – просто введіть пошуковий термін, і буде створено вражаючий твір мистецтва.

Для користувачів, які зацікавлені в розширених функціях, які ми зараз пропонуємо Поняття.

Що таке поняття?

Користувачі можуть вибирати з концепцій, в основному кожна концепція — це попередньо розроблений ярлик підказок, який вказує нашому штучному інтелекту, як відтворити зображення. Кожна концепція дуже експериментальна, і вона не завжди може дати результат, який ви шукаєте. Використавши концепцію один або два рази, ви повинні зрозуміти, яка концепція вам найкраще підходить.

Як користувач, все, що вам потрібно зробити, це скопіювати та вставити концепцію в поле запиту разом із пошуковим рядком і натиснути «Brew». Штучний інтелект робить все інше, як чарівна магія.

Перший з багатьох інструментів ШІ

Це перший із багатьох інструментів штучного інтелекту, які будуть випущені Unite.ai, назву Unite було обрано, щоб об’єднати спільноту AI та об’єднати всі найкращі інструменти з відкритим кодом під одним цифровим дахом.

Серед майбутніх проектів, які будуть випущені:

Genius.ai – Платформа чат-бота, яка використовує програмне забезпечення з відкритим кодом і підключається до останньої версії GPT 3.5 і вище. Використовуючи відкритий вихідний код разом із API OpenAI, ми створимо першого персоналізованого помічника ШІ, який можна налаштувати, персоналізувати та запам’ятовувати.

Пам’ятає ваше ім’я, історії, якими ви ділитеся, проблеми зі здоров’ям, надії, мрії тощо. Вам потрібен авторитетний чи доброзичливий і привабливий ШІ? Ви можете вибрати.

Це буде ваш власний унікальний штучний інтелект, і за допомогою цього інструменту сформуються симбіотичні стосунки, і ви станете кращою версією себе.

Найкраще те, що цей інструмент запропонує традиційні послуги GPT4, а також цілеспрямовані підказки, де в реальному часі оновлюються веб-сайти, облікові записи в соціальних мережах та інші служби чи платформи.

Think.ai – Це буде платформа для компаній, які шукають рішення ШІ. Хочете створити програму для сортування даних вашої компанії? Потрібно використовувати розпізнавання шаблонів, щоб визначити, як оптимізувати бізнес-додатки? Не знаєте з чого почати? Think.ai стане рішенням.

Ми створюємо рішення ШІ, які можна масштабувати – все в одній спільноті.

Ми хотіли б подякувати нашим партнерам за цей проект, у тому числі Graydient.ai, наші рішення створюються не у вакуумі, вони є результатом об’єднання спільноти.

Партнер-засновник unite.AI і член Технологічна рада Forbes, Антуан - це а футурист який захоплений майбутнім ШІ та робототехніки.

Він також є засновником Securities.io інвестиційний веб-сайт, генеративна платформа ШІ images.ai, і зараз він працює над запуском genius.ai платформа, яка запропонує користувачам можливість налаштовувати та розгортати автономні агенти, розбиваючи підказки на підзавдання.