заглушки 10 Best AI Tools for Social Media (November 2023) - Unite.AI
Зв'язатися з нами

Best Of

10 найкращих інструментів ШІ для соціальних мереж (листопад 2023 р.)

оновлений on

Використання соціальних мереж продовжує зростати, а це означає, що кількість цінних даних і інформації, доступних компаніям будь-якого розміру, зростає. Стратегії соціальних медіа мають вирішальне значення для будь-якого бізнесу, який прагне забезпечити собі місце в майбутньому, керованому ШІ. Будь-який бізнес, який його не має, безсумнівно, відстане. 

З розвитком технологій штучного інтелекту (ШІ) соціальні медіа дають нам знання, яких ніколи не зможе досягти жодна людина чи група людей. На ринку є багато інструментів штучного інтелекту, які допомагають керувати соціальними мережами, створювати контент, аналізувати, рекламувати та багато іншого. 

ШІ може взяти на себе багато завдань у соціальних мережах, які вимагають багато часу та одноманітні, звільняючи команди зосереджуватися на іншому. Потім цей час можна використати для органічного спілкування з клієнтами, планування мультимедійних кампаній або роботи над великими проектами. 

Давайте подивимося на 10 найкращих інструментів ШІ для соціальних мереж: 

1. Фільм

Flick — це інструмент, який дає змогу створювати вміст соціальних мереж швидше та в масштабі. Користувачі можуть створювати дуже особисті та фірмові підписи в 10 разів швидше, ніж раніше.

Не дозволяйте написанню підписів заважати створенню вашого вмісту. Отримайте унікальні підписи, наче до ваших послуг особистий копірайтер.

Flick’s AI Social Media Assistant – це маркетинговий інструмент, який допомагає вам пришвидшити процес мозкового штурму, написання та планування для соціальних мереж. Замість того, щоб витрачати години на придумування ідей щодо вмісту, Асистент може допомогти вам створити оригінальні та цікаві ідеї щодо вмісту на основі введених вами тем за лічені секунди.

Це допоможе вам стати досвідченим автором текстів без років навчання. Створення вбивчих субтитрів може бути складним завданням, але Асистент допоможе вам зробити більше за менший час завдяки вашому власному унікальному голосу.

Інструменти містяться в «Планувальнику вмісту», спеціальному просторі для ваших ідей, незалежно від того, чи вони повністю конкретизовані, чи лише робоча назва. Це може допомогти вам краще організувати свої думки та створити більш зв’язаний вміст.

Деякі з додаткових пропонованих функцій включають:

Планування – Ваш час і простір дорогоцінні. Зробіть планування, створення та публікацію вмісту менш напруженим за допомогою надійного та легкого у використанні Планувальника.

Hashtags – Більше не потрібно стріляти в темряві. Почніть охоплювати більше людей під час публікації та адаптуйте свої хештеги, щоб покращити ефективність.

Аналітика – Легко втратити слід від того, що працює в Social. Отримайте ясність і впевненість, необхідні для прийняття правильних рішень.

прочитайте наші Огляд Flick або відвідайте Фільм.

2. Студія вмісту

Content Studio пропонує простий, але потужний універсальний інструмент для соціальних мереж агентства, бренди, та маркетологи. Миттєво створюйте підписи в Instagram, ідеї для твітів, надихаючі цитати, переписуйте вміст і ніколи не вичерпайте ідеї щодо вмісту.

Заощаджуйте час і подолайте блокування письменника завдяки створеним штучним інтелектом підписам і зображенням для ваших публікацій у соціальних мережах. Використовуйте готові шаблони для створення якісного вмісту для твітів, підписів в Instagram тощо.

Збільште видимість своєї публікації, запропонувавши штучному інтелекту релевантні та популярні хештеги для вашого вмісту. Деякі користувачі також можуть оцінити функцію емодзі, де штучний інтелект створює візуально привабливі дописи, аналізуючи тон тексту та додаючи відповідні емодзі.

Однією з особливостей, яка буде корисною для більшості користувачів, є те, що ви можете миттєво створювати неймовірні зображення для своєї публікації в соціальних мережах, просто надаючи текстові описи боту зі штучним інтелектом.

прочитайте наші Огляд Content Studio або відвідайте Студія вмісту.

ШІ-генератор субтитрів і зображень для найкращих публікацій у соціальних мережах

3. Lately

Для тих, хто хоче застосувати штучний інтелект у своїй стратегії соціальних медіа, одним із найкращих варіантів є Lately. Цей інструмент штучного інтелекту дає змогу розпізнавати контекст із великої колекції вмісту, який потім можна використовувати для створення публікацій у соціальних мережах, які рекламують його. 

Останнім часом також пропонується інформаційна панель інструментів соціальних мереж, які можна використовувати для таких завдань, як планування та керування проектами соціальних мереж. Окрім цього, ви можете використовувати Lately для аналізу показників на сторінках соціальних мереж, що допоможе вам визначити найкращий час публікації для охоплення ширшої та більш зацікавленої аудиторії. 

Ось деякі з основних функцій Lately: 

  • Інформаційна панель інструментів соціальних мереж ШІ
  • Створюйте кілька твітів одночасно, пов’язаних з URL-адресою, документами чи інформацією
  • Плануйте публікації в соціальних мережах
  • Аналізуйте показники по каналах 
Початок роботи з Lately

4. Соціальні переможці

Ще одним найкращим інструментом штучного інтелекту для соціальних медіа є Socialbakers, яка є платформою керування соціальними медіа, керованою штучним інтелектом, яка виконує розширені аналізи аудиторії, впливає на маркетингові відкриття та має вражаючу інформаційну панель відстеження та стрічку вмісту. За допомогою єдиної стрічки вмісту ви можете переглядати всі публікації на всіх своїх платформах. Ви також можете переглядати інформаційну панель аналітики та розумні інструменти планування, які пропонують оптимальний час публікації. 

Ось деякі з основних функцій Socialbakers: 

  • Інструмент панелі інструментів впливу
  • Розширена статистика аудиторії
  • Розумне планування та оптимальний час публікації
  • Багатоканальне управління
Як використовувати Socialbakers для соціального прослуховування

5. Хейдей

Heyday — хороший варіант для тих, хто хоче використовувати ШІ для створення контенту для своїх ботів. Цей розмовний інструмент ШІ для соціальних мереж взаємодіє з людьми в режимі реального часу. Це дозволяє агентам із обслуговування клієнтів здійснювати взаємодію з найвищою ціною, а також покращувати взаємодію з користувачем. Окрім відповідей на запити, Heyday також використовує обробка природного мови (NLP) і генерування природної мови (NLG) для персоналізації рекомендацій щодо продукту та здійснення продажів. 

Ось деякі з основних особливостей Heyday: 

  • Створює контент для ботів
  • Взаємодіє з людьми в режимі реального часу
  • Забезпечує високоцінну взаємодію для агентів із обслуговування клієнтів
  • НЛП і НЛГ 
Heyday від Hootsuite за 90 секунд

6. Wordstream

Ще одним найкращим інструментом соціальних медіа зі штучним інтелектом є Wordstream, програма на основі штучного інтелекту, розроблена для покращення ефективності реклами навчання за допомогою машини (ML). Wordstream оцінює PPC-рекламу в соціальних мережах, а також пропонує рекомендації на основі даних. Інструмент корисний для підприємств будь-якого розміру, включно з тими, хто займається онлайн-продажами та маркетингом. 

Підприємства можуть використовувати Wordstream для визначення ефективності PPC-кампаній, а також для масштабування, навчання команд і стимулювання зростання онлайн. 

Ось деякі з основних функцій Wordstream: 

  • Покращує ефективність реклами за допомогою ML
  • Оцінює PPC рекламу в різних каналах
  • Аналізує успішність PPC кампаній
  • Допомагає компаніям масштабуватися
WordStream Advisor

7. Кора

Cortex — чудовий інструмент для соціальних мереж зі штучним інтелектом для тих, хто хоче ділитися оптимізованим вмістом. Інструмент рекомендує, коли та як часто публікувати публікації на основі ваших історичних показників, а також генерує детальний аналіз конкурентів. 

Подібно до інших платформ, Cortex пропонує інформаційну панель з інтерфейсом, у якому виділяються публікації та ваш розклад у соціальних мережах. Після створення допису Cortex використовує історичні дані дописів, щоб підказати, коли вам слід опублікувати. Він також визначає кольори, які найбільше зацікавлять вашу аудиторію під час завантаження однієї чи кількох фотографій, допомагаючи вам прийняти найкраще рішення. 

Ось деякі з основних функцій Cortex: 

  • Рекомендує, коли і як часто публікувати
  • Детальний аналіз конкурентів
  • Інформаційна панель розкладу публікацій і соціальних мереж
  • Аналіз кольорів зображення

8. QuillBot

QuillBot — ще один варіант для тих, хто хоче перепрофілювати наявний вміст у своїх стратегіях у соціальних мережах. Цей інструмент штучного інтелекту для соціальних медіа дозволяє узагальнювати та перефразувати наявний вміст у абсолютно нові версії, тобто він може допомогти створювати свіжий вміст для онлайн-розсилок і платформ соціальних мереж. 

Він вважається одним із найкращих інструментів переписувача на ринку, і його можна використовувати в будь-якому веб-браузері чи текстовому редакторі, наприклад Microsoft Word і Google docs. Під час переписування вмісту QuillBot обов’язково визначає найважливішу інформацію, зберігаючи при цьому контекст вмісту. 

Ось деякі з основних функцій QuillBot: 

  • Перепрофілюйте наявний вміст для соціальних мереж
  • Сумісність із кількома веб-браузерами та текстовими редакторами
  • Зберігає оригінальний контекст під час переписування
  • Поповнення словникового запасу
Перефразуйте за допомогою QuillBot і зробіть писати безболісно сьогодні.

9. Зв'язок

Інструмент керування соціальними медіа на основі штучного інтелекту Linkfluence дає змогу відстежувати та аналізувати всі ваші канали соціальних мереж. Він також надає цінну соціальну інформацію, яка допоможе вам зрозуміти свою аудиторію. Linkfluence досягає цих уявлень, використовуючи величезну кількість даних, які щодня створюють користувачі соціальних мереж. 

Інструмент соціальних медіа зі штучним інтелектом також вимірює розвиток ідентичності вашого бренду в соціальних мережах перед встановленням розумних цілей, а також прогнозує та аналізує тенденції клієнтів. 

Ось деякі з основних функцій Linkfluence: 

  • Відстежує та аналізує канали соціальних мереж
  • Оцініть дані соціальних мереж, створені користувачами
  • Вимірює еволюцію капіталу бренду
  • Розумні цілі для вашого бізнесу
Linkfluence Search - найпростіша пошукова система для виявлення ринкових тенденцій і інформації про бренд

 

10. Привіт Вуфі

HelloWoofy – це хмарна платформа керування соціальними медіа для всіх видів бізнесу, яка дозволяє користувачам автоматизувати маркетинг у соціальних мережах. Він пропонує багато корисних інструментів, як-от керування вмістом, розумне планування, керування кампаніями тощо. Ви можете використовувати інструмент планування соціальних кампаній штучного інтелекту, щоб створювати та планувати кампанії на тиждень, раз на два тижні, щомісяця або за спеціальним інтервалом. 

HelloWoofy сумісний з усіма найпопулярнішими платформами соціальних мереж, включаючи Twitter, Facebook, Instagram і TikTok. 

Ось деякі з основних функцій HelloWoofy:

  • Автозаповнення дописів у блозі чи соціальних мережах
  • Плануйте публікації на основних платформах
  • Транскрибуйте слова з графіки в публікації в соціальних мережах
  • Автоматично додавайте привабливі емодзі
Це все одно, що мати цілодобовий менеджер із соціальних мереж

Алекс МакФарланд – бразильський письменник, який висвітлює останні розробки у сфері штучного інтелекту. Він працював із провідними компаніями та виданнями зі штучного інтелекту по всьому світу.