saplama Sosyal Medya için En İyi 10 Yapay Zeka Aracı (Kasım 2023) - Unite.AI
Bizimle iletişime geçin

Best Of

Sosyal Medya için En İyi 10 Yapay Zeka Aracı (Kasım 2023)

Güncellenmiş on

Sosyal medya kullanımı sadece artmaya devam ediyor, yani her büyüklükteki şirket için mevcut olan değerli veri ve içgörü miktarı da artıyor. Sosyal medya stratejileri, yapay zeka odaklı gelecekte bir yer elde etmek isteyen tüm işletmeler için çok önemlidir. Sahip olmayan herhangi bir işletme şüphesiz geride kalacaktır. 

Yapay zeka (AI) teknolojisinin yükselişiyle birlikte, sosyal medya bize hiçbir insanın veya insan grubunun asla ulaşamayacağı içgörüler sağlıyor. Piyasada sosyal medya yönetimi, içerik oluşturma, analiz, reklamlar ve çok daha fazlasına yardımcı olan birçok yapay zeka aracı bulunmaktadır. 

AI, zaman alıcı ve monoton olan sosyal medya görevlerinin çoğunu üstlenebilir ve ekipleri başka bir yere odaklanmaları için serbest bırakır. Bu süre daha sonra müşterilerle organik olarak etkileşime geçmek, multimedya kampanyaları planlamak veya daha büyük projeler üzerinde çalışmak için kullanılabilir. 

Sosyal medya için en iyi 10 AI aracına bir göz atalım: 

1. Fiske

Flick, sosyal medya içeriğini daha hızlı ve geniş ölçekte oluşturmanızı sağlayan bir araçtır. Kullanıcılar, öncekinden 10 kat daha hızlı, son derece kişisel ve markaya uygun altyazılar oluşturabilir.

Altyazı yazma zorluğunun içerik oluşturma sürecinize engel olmasına izin vermeyin. Hizmetinizde kişisel bir metin yazarı varmış gibi, benzersiz şekilde hazırlanmış altyazılar alın.

Flick'in Yapay Zeka Sosyal Medya Asistanı, Sosyal Medya için beyin fırtınası, yazma ve planlama sürecini hızlandırmanıza yardımcı olan bir pazarlama aracıdır. Asistan, içerik fikirleri bulmak için saatler harcamak yerine, saniyeler içinde girdiğiniz konulara göre orijinal ve ilgi çekici içerik fikirleri oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Yıllarca eğitim görmeden uzman bir metin yazarı olmanıza yardımcı olacaktır. Çarpıcı altyazılar oluşturmak zor olabilir, ancak Asistan kendi benzersiz sesinizle daha kısa sürede daha fazlasını yapmanıza yardımcı olur.

Araçlar, ister ayrıntılı ister yalnızca çalışan bir başlık olsun, fikirleriniz için ayrılmış bir alan olan 'İçerik Planlayıcı' içinde paketlenmiştir. Bu, düşüncelerinizi daha iyi düzenlemenize ve daha tutarlı içerik oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Sunulan ek işlevlerden bazıları şunlardır:

Çizelgeleme – Zamanınız ve boş alanınız değerlidir. Güvenilir ve kullanımı kolay bir Zamanlayıcı ile içeriğinizi planlamayı, oluşturmayı ve yayınlamayı daha az stresli hale getirin.

Hashtags – Artık karanlıkta çekim yapmak yok. Paylaşım yaptığınızda daha fazla kişiye ulaşmaya başlayın ve hashtag'lerinizi performansınızı artıracak şekilde düzenleyin.

analitik – Sosyal'de neyin işe yaradığını takip etmek kolaydır. Doğru kararları vermek için ihtiyacınız olan netliği ve güveni elde edin.

Bizim okuyun Hızlı İnceleme veya ziyaret Fiske.

2. İçerik Stüdyosu

Content Studio, basit ama güçlü hepsi bir arada sosyal medya aracı sunar. ajanslar, markalar, ve pazarlamacıların. Anında Instagram altyazıları, Tweet fikirleri, ilham verici alıntılar oluşturun, içeriği yeniden yazın ve içerik fikirleriniz asla bitmesin.

Sosyal gönderileriniz için yapay zeka tarafından oluşturulan altyazılar ve resimlerle zamandan tasarruf edin ve yazma engelini aşın. Tweetler, Instagram altyazıları vb. için kaliteli içerik oluşturmak üzere önceden hazırlanmış şablonları kullanın.

AI'nın içeriğiniz için alakalı ve trend hashtag'ler önermesini sağlayarak gönderinizin görünürlüğünü artırın. Bazı kullanıcılar, AI'nın metnin tonunu analiz ederek ve uygun emojileri ekleyerek görsel olarak ilgi çekici gönderiler oluşturduğu emoji özelliğini de takdir edebilir.

Çoğu kullanıcının yararlı bulacağı özelliklerden biri, yapay zeka botuna yalnızca metin açıklamaları vererek sosyal gönderileriniz için anında inanılmaz görüntüler oluşturabilmenizdir.

Bizim okuyun İçerik Stüdyosu İncelemesi veya ziyaret İçerik Stüdyosu.

En İyi Sosyal Medya Gönderileri için Yapay Zeka Altyazı ve Görüntü Oluşturucu

3. son zamanlarda

Yapay zekayı sosyal medya stratejilerine dahil etmek isteyenler için en iyi seçeneklerden biri Lately. Bu AI aracı, daha sonra onu tanıtan sosyal medya gönderileri oluşturmak için kullanılabilen daha geniş bir içerik koleksiyonundan bağlamı tanımanıza olanak tanır. 

Son zamanlarda, zamanlama ve sosyal medya proje yönetimi gibi görevler için kullanılabilecek bir sosyal medya araçları panosu da sunar. Bunların yanı sıra, daha geniş ve daha etkileşimli bir kitleye ulaşmak için en iyi gönderi zamanlarını belirlemenize yardımcı olan sosyal sayfalardaki metrikleri analiz etmek için Lately'i kullanabilirsiniz. 

Lately'nin başlıca özelliklerinden bazıları şunlardır: 

  • AI sosyal medya araçlarının kontrol paneli
  • URL, belgeler veya bilgilerle ilgili aynı anda birden çok tweet oluşturun
  • Sosyal medya gönderilerini planlayın
  • Metrikleri kanallar arasında analiz edin 
Son zamanlarda Başlarken

4. Socialbakers

Sosyal medya için bir başka en iyi yapay zeka aracı, gelişmiş kitle içgörüleri gerçekleştiren, pazarlama keşfini etkileyen ve etkileyici bir izleme panosu ve içerik akışı sağlayan, yapay zeka odaklı bir sosyal medya yönetim platformu olan Socialbakers'tır. Birleşik içerik akışı ile tüm platformlarınızdaki tüm gönderileri görebilirsiniz. Ayrıca, en uygun gönderme zamanlarını öneren bir analiz panosunu ve akıllı planlama araçlarını da görüntüleyebilirsiniz. 

Socialbakers'ın temel özelliklerinden bazıları şunlardır: 

  • Influencer kontrol paneli aracı
  • Gelişmiş kitle bilgileri
  • Akıllı planlama ve optimum gönderi süreleri
  • Çok kanallı yönetim
Sosyal Dinleme İçin Socialbakers Nasıl Kullanılır?

5. altın çağ

Heyday, botları için içerik oluşturmak üzere AI kullanmak isteyenler için iyi bir seçenektir. Sosyal medya için bu konuşmaya dayalı AI aracı, insanlarla gerçek zamanlı olarak etkileşime girer. Müşteri hizmetleri temsilcilerinin, kullanıcı deneyimini geliştirirken en yüksek değerli etkileşimleri gerçekleştirmesine olanak tanır. Heyday, sorguları yanıtlamanın yanı sıra doğal dil işleme (NLP) ve doğal dil oluşturma (NLG), ürün önerilerini özelleştirmek ve satış yapmak için. 

İşte Heyday'in temel özelliklerinden bazıları: 

  • Botlar için içerik oluşturur
  • İnsanlarla gerçek zamanlı olarak etkileşime girer
  • Müşteri hizmetleri temsilcileri için yüksek değerli etkileşimler sağlar
  • NLP ve NLG 
90 Saniyede Hootsuite'ten Heyday

6. Kelime Akışı

Bir başka en iyi AI sosyal medya aracı, reklam performanslarını iyileştirmek için tasarlanmış AI tabanlı bir program olan Wordstream'dir. makine öğrenme (ML). Wordstream, sosyal medya ağlarındaki PPC reklamlarını değerlendirirken aynı zamanda veriye dayalı öneriler sunar. Araç, çevrimiçi satış ve pazarlamayla uğraşanlar da dahil olmak üzere her büyüklükteki işletme için kullanışlıdır. 

İşletmeler, PPC kampanyalarının etkinliğini belirlemek, ölçeklendirmek, ekipleri eğitmek ve çevrimiçi büyümeyi desteklemek için Wordstream'i kullanabilir. 

İşte Wordstream'in temel özelliklerinden bazıları: 

  • ML ile reklam performanslarını iyileştirir
  • Kanallar genelinde PPC reklamlarını değerlendirir
  • PPC kampanyalarının başarısını analiz eder
  • Şirketlerin ölçeklenmesine yardımcı olur
WordStream Danışmanı

7. Cortex

Cortex, optimize edilmiş içeriği paylaşmak isteyenler için harika bir yapay zeka sosyal medya aracıdır. Araç, geçmiş ölçümlerinize dayalı olarak ne zaman ve ne sıklıkta gönderi paylaşılacağını önerir ve ayrıca rakiplerin ayrıntılı analizlerini oluşturur. 

Diğer platformlara benzer şekilde Cortex, gönderileri ve sosyal programınızı vurgulayan bir arayüze sahip bir pano sunar. Bir gönderi oluşturduktan sonra Cortex, ne zaman gönderi yapmanız gerektiğini önermek için geçmiş gönderi verilerini kullanır. Ayrıca, bir veya daha fazla fotoğraf yüklerken hedef kitleniz için en ilgi çekici renkleri belirleyerek en iyi kararı vermenize yardımcı olur. 

İşte Cortex'in temel özelliklerinden bazıları: 

  • Ne zaman ve ne sıklıkta gönderi paylaşılacağını önerir
  • Detaylı rakip analizi
  • Gönderi ve sosyal program kontrol paneli
  • Görüntü renklerinin analizi

8. QuillBot

QuillBot, mevcut içeriği sosyal medya stratejilerine dönüştürmek isteyenler için başka bir seçenektir. Bu yapay zeka sosyal medya aracı, mevcut içeriği özetlemenize ve yepyeni sürümlere dönüştürmenize olanak tanır, bu da çevrimiçi haber bültenleri ve sosyal medya platformları için yeni içerik oluşturmaya yardımcı olabileceği anlamına gelir. 

Piyasadaki en iyi yeniden yazma araçlarından biri olarak kabul edilir ve herhangi bir web tarayıcısında veya Microsoft Word ve Google dokümanları gibi bir metin düzenleyicide kullanılabilir. İçeriği yeniden yazarken QuillBot, içeriğin bağlamını korurken en önemli bilgileri belirlediğinden emin olur. 

İşte QuillBot'un temel özelliklerinden bazıları: 

  • Mevcut içeriği sosyal medya için yeniden kullanın
  • Birden çok web tarayıcısında ve metin düzenleyicide uyumlu
  • Yeniden yazarken orijinal bağlamı korur
  • kelime hazinesi geliştirme
QuillBot ile açıklama yapın ve bugün yazmayı ağrısız hale getirin.

9. Linkfluence

Yapay zeka tabanlı bir sosyal medya yönetim aracı olan Linkfluence, tüm sosyal medya kanallarınızı izlemenizi ve analiz etmenizi sağlar. Ayrıca, hedef kitlenizi anlamanıza yardımcı olan değerli sosyal içgörüler sağlar. Linkfluence, sosyal medya kullanıcıları tarafından her gün üretilen büyük miktarda veriden yararlanarak bu içgörülere ulaşır. 

Yapay zeka sosyal medya aracı, akıllı hedefler belirlemeden önce sosyal medyadaki marka kimliğinizin gelişimini ölçer, ayrıca müşteri eğilimlerini tahmin eder ve analiz eder. 

Linkfluence'ın temel özelliklerinden bazıları şunlardır: 

  • Sosyal medya kanallarını izler ve analiz eder
  • Kullanıcılar tarafından üretilen sosyal medya verilerini değerlendirin
  • Marka değerinin gelişimini ölçer
  • İşletmeniz için akıllı hedefler
Linkfluence Arama - pazar trendlerini ve marka içgörülerini keşfetmek için en kolay arama motoru

 

10 Merhaba

Her tür işletme için bulut tabanlı bir sosyal medya yönetim platformu olan HelloWoofy, kullanıcıların sosyal medya pazarlamasını otomatikleştirmesini sağlar. İçerik yönetimi, akıllı planlama, kampanya yönetimi ve daha fazlası gibi birçok yararlı araç sunar. Kampanyaları haftalık, iki haftalık, aylık veya özel aralıklarla oluşturmak ve planlamak için AI sosyal kampanya planlama aracını kullanabilirsiniz. 

HelloWoofy, Twitter, Facebook, Instagram ve TikTok dahil olmak üzere en iyi sosyal medya platformlarının tümü ile uyumludur. 

İşte HelloWoofy'nin temel özelliklerinden bazıları:

  • Blog veya sosyal medya gönderilerini otomatik tamamlama
  • Gönderileri büyük platformlara planlayın
  • Grafiklerdeki kelimeleri sosyal medya gönderilerine dönüştürün
  • İlgi çekici emojileri otomatik olarak ekleyin
24/7 Çalışan Bir Sosyal Medya Yöneticisine Sahip Olmak Gibi

Alex McFarland, yapay zekadaki son gelişmeleri yazan Brezilyalı bir yazardır. Dünyanın dört bir yanındaki en iyi yapay zeka şirketleri ve yayınlarıyla çalıştı.