škrbina Spoznajte ekipo - Unite.AI
Povežite se z nami

Spoznajte Team

Unite.ai je bil zasnovan tako, da ponuja podrobne analize in novice o najnovejših dosežkih v strojno učenje in AI tehnologijo. Prav tako želimo biti platforma za poudarjanje novih in prihajajočih podjetij z umetno inteligenco, ki na žalost ne dobijo priznanja, ki si ga zaslužijo v osrednjih medijih.

Da bi pomagali ZDRUŽITI skupnost AI, ponujamo tudi dostop do vrha dogodki AI, Tečaji AIin Glasila AI.

Naše pisarne se nahajajo v središču San Francisca.

44 Montgomery St.
San Francisco, CA 94104

glas: 1-415-854-5209 oz kontaktiraj nas

Antoine Pozen
Ustanovitelj / izvršni direktor
Antoine je serijski podjetnik. Navdušen je nad umetno inteligenco in verjame, da bo na koncu tako moteča za družbo kot elektrika.
Rebecca Stoner
Ustanovitelj/COO
Rebecca je zelo pozorna na podrobnosti in je investicijska analitika ter podjetnica. Nekatere zgodnje naložbe vključujejo Spotify in Lyft.
Alex McFarland
Raziskovalec/novinar
Alex je zgodovinar in novinar, ki pokriva najnovejši razvoj umetne inteligence. Je izjemno podkovan na področju AI.
Haziqa Sajid
Raziskovalec/novinar
Haziqa je podatkovni znanstvenik z bogatimi izkušnjami pri pisanju tehnične vsebine za podjetja AI in SaaS.
Aayush Mittal
Raziskovalec/novinar
Zadnjih pet let sem se potopil v fascinanten svet strojnega in globokega učenja. Moja strast in strokovno znanje sta me pripeljala do tega, da sem prispeval k več kot 50 raznolikim projektom programskega inženiringa, s posebnim poudarkom na AI/ML. Moja nenehna radovednost me je pripeljala tudi do obdelave naravnega jezika, področja, ki ga želim nadalje raziskati.
Kunal Kejriwal
Raziskovalec/novinar
"Po poklicu inženir, po srcu pisatelj". Kunal je tehnični pisec z globoko ljubeznijo in razumevanjem umetne inteligence in strojnega upravljanja, ki je predan poenostavljanju zapletenih konceptov na teh področjih s svojo privlačno in informativno dokumentacijo.