škrbina O Images.ai - Unite.AI
Povežite se z nami

Naša vizija

O Images.ai

mm
Posodobljeno on
Slika, ki jo ustvari Images.ai

Slike.ai ponuja najnovejšo generativno umetno inteligenco z izkoriščanjem stabilne difuzijske odprtokodne kode. Za razliko od konkurenčnih spletnih strani, ki ponujajo stabilne difuzijske rešitve – spletna stran je brezplačna. Naš algoritem bomo nenehno in nenehno izboljševali, ko se bo naša ekipa širila in še naprej dodajala vire ter optimizirala strojno učenje algoritmi, ki so na vrhu te programske opreme.

Orodje je namenoma zasnovano tako, da je preprosto, brez zmedenih ukazov – preprosto vnesite iskalni izraz in ustvarjena bo spektakularna umetnina.

Za uporabnike, ki jih zanimajo napredne funkcije, ki jih zdaj ponujamo Koncepti.

Kaj so koncepti?

Uporabniki lahko izbirajo med koncepti, v bistvu je vsak koncept vnaprej izdelana hitra bližnjica, ki našemu umetni inteligenci pokaže, kako naj upodablja sliko. Vsak koncept je zelo eksperimentalen in morda ne bo vedno prinesel rezultata, ki ga iščete. Ko koncept uporabite enkrat ali dvakrat, morate razumeti, kateri koncept vam najbolj ustreza.

Kot uporabnik morate le kopirati in prilepiti koncept v polje za poizvedbo skupaj z iskalnim nizom in klikniti »Brew«. Kot čarovnija AI naredi ostalo.

Prvo od mnogih orodij AI

To je prvo od številnih orodij AI, ki jih bo izdal Unite.ai, je bilo ime Unite izbrano, da združi skupnost AI in združi vsa najboljša odprtokodna orodja pod eno digitalno streho.

Prihodnji projekti, ki bodo izdani, vključujejo:

Genius.ai – Platforma chatbot, ki uporablja odprtokodno programsko opremo in se povezuje z najnovejšo različico GPT 3.5 in novejšo. Z uporabo odprtokodne kode poleg API-jev OpenAI bomo ustvarili prvega personaliziranega pomočnika AI, ki bo prilagodljiv, personaliziran in si bo zapomnil.

Zapomni si vaše ime, zgodbe, ki jih delite, vaše zdravstvene težave, vaše upe, vaše sanje in drugo. Ali želite avtoritativno ali prijazno in osebno AI? Lahko izbirate.

To bo vaša edinstvena umetna inteligenca in z uporabo tega orodja se bo oblikoval simbiotski odnos in postali boste boljša različica samega sebe.

Najboljše od vsega pa je, da bo to orodje ponujalo tradicionalne storitve GPT4 kot tudi ciljno usmerjene pozive, kjer se v realnem času posodabljajo spletna mesta, računi družbenih medijev in druge storitve ali platforme.

Think.ai – To bo platforma za podjetja, ki iščejo rešitve AI. Želite zgraditi aplikacijo za razvrščanje podatkov vašega podjetja? Potrebujete prepoznavanje vzorcev, da ugotovite, kako optimizirati poslovne aplikacije? Ne veste, kje začeti? Think.ai bo rešitev.

Izdelujemo rešitve AI, ki se lahko spreminjajo – vse v eni skupnosti.

Radi bi se zahvalili našim partnerjem za ta projekt, in to vključuje Graydient.ai, naše rešitve niso ustvarjene v vakuumu, so rezultat združevanja skupnosti.

Ustanovni partner unite.AI in član Forbesov tehnološki svet, Antoine je a futurist ki je navdušen nad prihodnostjo umetne inteligence in robotike.

Je tudi ustanovitelj Securities.io spletno mesto za vlaganje, generativna platforma AI slike.ai, & trenutno dela na lansiranju genius.ai platformo, ki bo uporabnikom ponudila možnost konfiguriranja in uvajanja avtonomnih agentov z razdelitvijo pozivov na podnaloge.