škrbina 10 najboljših orodij AI za družbene medije (november 2023) - Unite.AI
Povežite se z nami

Best Of

10 najboljših orodij AI za družbena omrežja (november 2023)

Posodobljeno on

Uporaba družbenih medijev samo še narašča, kar pomeni, da raste tudi količina dragocenih podatkov in vpogledov, ki so na voljo podjetjem vseh velikosti. Strategije družbenih medijev so ključnega pomena za vsako podjetje, ki si želi zagotoviti mesto v prihodnosti, ki jo poganja umetna inteligenca. Vsako podjetje, ki ga nima, bo nedvomno zaostalo. 

Z vzponom tehnologije umetne inteligence (AI) nam družbeni mediji ponujajo vpoglede, ki jih noben človek ali skupina ljudi ne bi mogla doseči. Na trgu je veliko orodij AI, ki pomagajo pri upravljanju družbenih medijev, ustvarjanju vsebine, analizi, oglaševanju in še veliko več. 

Umetna inteligenca lahko prevzame številne naloge družbenih medijev, ki so dolgotrajne in monotone, s čimer se ekipe lahko osredotočijo drugam. Ta čas bi nato lahko uporabili za organsko interakcijo s strankami, načrtovanje multimedijskih kampanj ali delo na večjih projektih. 

Oglejmo si 10 najboljših orodij AI za družbena omrežja: 

1. Flick

Flick je orodje, ki vam omogoča, da hitreje in v velikem obsegu ustvarite vsebino družbenih medijev. Uporabniki lahko ustvarijo zelo osebne napise in napise blagovne znamke 10x hitreje kot prej.

Ne dovolite, da vas težave s pisanjem napisov ovirajo pri ustvarjanju vsebine. Zagotovite si edinstveno oblikovane napise, kot da bi imeli na voljo osebnega tekstopisca.

Flickov AI Social Media Assistant je marketinško orodje, ki vam pomaga pospešiti proces razmišljanja, pisanja in načrtovanja za socialne medije. Namesto da bi porabili ure za ustvarjanje idej za vsebino, vam lahko pomočnik pomaga ustvariti izvirne in privlačne zamisli za vsebino na podlagi tem, ki jih vnesete v nekaj sekundah.

Pomagal vam bo, da postanete strokovnjak za pisanje besedil brez let usposabljanja. Ustvarjanje ubijalskih napisov je lahko zahtevno, vendar vam Pomočnik pomaga narediti več v krajšem času z vašim edinstvenim glasom.

Orodja so zavita v »Načrtovalnik vsebine«, namenski prostor za vaše zamisli, ne glede na to, ali so v celoti izpopolnjene ali le delovni naslov. To vam lahko pomaga bolje organizirati svoje misli in ustvariti bolj povezano vsebino.

Nekatere dodatne ponujene funkcije vključujejo:

Razporejanje – Vaš čas in prostor sta dragocena. Naj bo načrtovanje, ustvarjanje in objavljanje vaše vsebine manj stresno z zanesljivim in za uporabo preprostim razporejevalnikom.

Hashtags – Nič več streljanja v temi. Začnite dosegati več ljudi, ko objavite, in prilagodite svoje hashtage, da izboljšate svojo uspešnost.

Analytics – Z lahkoto izgubite sled o tem, kaj deluje na Socialu. Pridobite jasnost in samozavest, ki ju potrebujete za sprejemanje pravih odločitev.

Preberite naše Flick Review ali obiščite Flick.

2. ContentStudio

Content Studio ponuja preprosto, a zmogljivo vse-v-enem orodje za družbene medije za agencije, blagovne znamke, in trgovci. Takoj ustvarite napise za Instagram, ideje za tweet, navdihujoče citate, prepišite vsebino in vam nikoli ne zmanjka idej za vsebino.

Prihranite čas in premagajte pisateljevo blokado z napisi in slikami, ki jih ustvari umetna inteligenca, za vaše objave v družabnih omrežjih. Uporabite vnaprej pripravljene predloge za ustvarjanje kakovostne vsebine za tvite, napise na Instagramu itd.

Povečajte vidnost svoje objave tako, da AI predlaga ustrezne in priljubljene hashtage za vašo vsebino. Nekateri uporabniki bodo morda cenili tudi funkcijo čustvenih simbolov, kjer umetna inteligenca ustvari vizualno privlačne objave z analizo tona besedila in dodajanjem ustreznih čustvenih simbolov.

Ena funkcija, ki se bo večini uporabnikov zdela koristna, je, da lahko takoj ustvarite neverjetne slike za svojo objavo v družabnem omrežju, tako da robotu AI preprosto podate besedilne opise.

Preberite naše Pregled Content Studio ali obiščite ContentStudio.

Generator napisov in slik AI za najboljše objave v družabnih medijih

3. V zadnjem času

Za tiste, ki želijo implementirati AI v svojo strategijo družbenih medijev, je ena najboljših možnosti Lately. To orodje AI vam omogoča prepoznavanje konteksta iz večje zbirke vsebine, ki jo lahko nato uporabite za ustvarjanje objav v družabnih medijih, ki jo promovirajo. 

V zadnjem času ponuja tudi nadzorno ploščo orodij za družbene medije, ki jih je mogoče uporabiti za naloge, kot sta načrtovanje in vodenje projektov v družbenih medijih. Poleg tega lahko Lately uporabite za analizo meritev na družabnih straneh, kar vam pomaga določiti najboljše čase objave za doseganje širšega in bolj angažiranega občinstva. 

Tukaj je nekaj glavnih značilnosti Lately: 

  • Nadzorna plošča orodij družbenih medijev AI
  • Ustvarite več tvitov hkrati, povezanih z URL-jem, dokumenti ali informacijami
  • Načrtujte objave v družbenih medijih
  • Analizirajte meritve po kanalih 
Kako začeti z Lately

4. Socialbakers

Drugo vrhunsko orodje umetne inteligence za družbene medije je Socialbakers, ki je platforma za upravljanje družbenih medijev, ki temelji na umetni inteligenci in omogoča napredne vpoglede v občinstvo, vpliva na marketinška odkritja ter impresivno nadzorno ploščo za sledenje in vir vsebine. Z enotnim virom vsebine si lahko ogledate vse objave na vseh svojih platformah. Ogledate si lahko tudi analitično nadzorno ploščo in pametna orodja za načrtovanje, ki predlagajo optimalne čase objave. 

Tukaj je nekaj glavnih značilnosti Socialbakers: 

  • Orodje nadzorne plošče vplivnežev
  • Napredni vpogled v občinstvo
  • Pametno razporejanje in optimalni časi objave
  • Večkanalno upravljanje
Kako uporabljati Socialbakers za socialno poslušanje

5. Zdravo

Heyday je dobra možnost za tiste, ki želijo uporabiti AI za ustvarjanje vsebine za svoje robote. To pogovorno orodje umetne inteligence za družbene medije komunicira z ljudmi v realnem času. Agentom za pomoč strankam omogoča, da izvajajo interakcije z najvišjo vrednostjo, hkrati pa izboljšuje uporabniško izkušnjo. Heyday poleg odgovarjanja na vprašanja uporablja tudi obdelava naravnega jezika (NLP) in ustvarjanje naravnega jezika (NLG) za prilagajanje priporočil izdelkov in prodajo. 

Tukaj je nekaj glavnih značilnosti Heyday: 

  • Ustvarja vsebino za bote
  • Interakcija z ljudmi v realnem času
  • Omogoča interakcije visoke vrednosti za agente za pomoč strankam
  • NLP in NLG 
Heyday by Hootsuite v 90 sekundah

6. Wordstream

Drugo vrhunsko orodje za družbene medije z umetno inteligenco je Wordstream, ki je program, ki temelji na umetni inteligenci in je zasnovan za izboljšanje učinkovitosti oglasov strojno učenje (ML). Wordstream ocenjuje oglase PPC v omrežjih družbenih medijev, hkrati pa ponuja priporočila na podlagi podatkov. Orodje je uporabno za podjetja vseh velikosti, vključno s tistimi, ki se ukvarjajo s spletno prodajo in trženjem. 

Podjetja lahko uporabljajo Wordstream za ugotavljanje učinkovitosti PPC kampanj, kot tudi za povečanje, usposabljanje ekip in spodbujanje spletne rasti. 

Tukaj je nekaj glavnih funkcij Wordstreama: 

  • Izboljša uspešnost oglasov z ML
  • Ocenjuje PPC oglase po kanalih
  • Analizira uspeh PPC kampanj
  • Pomaga podjetjem pri povečanju
WordStream svetovalec

7. Cortex

Cortex je odlično orodje za družbene medije z umetno inteligenco za tiste, ki želijo deliti optimizirano vsebino. Orodje priporoča, kdaj in kako pogosto objavljati na podlagi vaših preteklih meritev, poleg tega pa ustvari podrobne analize konkurentov. 

Podobno kot druge platforme Cortex ponuja nadzorno ploščo z vmesnikom, ki poudarja objave in vaš družabni urnik. Ko ustvari objavo, Cortex uporabi pretekle podatke o objavah, da predlaga, kdaj bi morali objaviti. Prav tako prepozna barve, ki najbolj pritegnejo vaše občinstvo, ko naložite eno ali več fotografij, kar vam pomaga sprejeti najboljšo odločitev. 

Tukaj je nekaj glavnih značilnosti Cortexa: 

  • Priporoča, kdaj in kako pogosto objavljati
  • Podrobna analiza konkurentov
  • Nadzorna plošča za objave in družabne razporede
  • Analiza barv slike

8. QuillBot

QuillBot je še ena možnost za tiste, ki želijo obstoječo vsebino preurediti v svoje strategije družbenih medijev. To orodje za družbene medije z umetno inteligenco vam omogoča, da povzamete in parafrazirate obstoječo vsebino v povsem nove različice, kar pomeni, da lahko pomaga pri ustvarjanju sveže vsebine za spletna glasila in platforme družbenih medijev. 

Velja za eno najboljših orodij za prepisovanje na trgu in se lahko uporablja v katerem koli spletnem brskalniku ali urejevalniku besedil, kot sta Microsoft Word in Google Dokumenti. Pri prepisovanju vsebine QuillBot poskrbi za identifikacijo najpomembnejših informacij, hkrati pa ohrani kontekst vsebine. 

Tukaj je nekaj glavnih funkcij QuillBot: 

  • Preuredite obstoječo vsebino za družbene medije
  • Združljivo z več spletnimi brskalniki in urejevalniki besedil
  • Pri prepisovanju ohrani izvirni kontekst
  • Izboljšanje besedišča
Parafrazirajte s QuillBotom in naredite pisanje neboleče že danes.

9. Povezava

Linkfluence je orodje za upravljanje družbenih medijev, ki temelji na umetni inteligenci, in vam omogoča spremljanje in analizo vseh vaših kanalov družbenih medijev. Zagotavlja tudi dragocene družbene vpoglede, ki vam pomagajo razumeti svoje občinstvo. Linkfluence dosega te vpoglede z izkoriščanjem ogromne količine podatkov, ki jih vsak dan ustvarijo uporabniki družbenih medijev. 

Orodje družbenih medijev z umetno inteligenco prav tako meri razvoj identitete vaše blagovne znamke na družbenih medijih, preden določi pametne cilje, ter napoveduje in analizira trende strank. 

Tukaj je nekaj glavnih funkcij Linkfluence: 

  • Spremlja in analizira kanale družbenih medijev
  • Ocenite podatke družbenih medijev, ki jih ustvarijo uporabniki
  • Meri razvoj vrednosti blagovne znamke
  • Pametni cilji za vaše podjetje
Linkfluence Search - najpreprostejši iskalnik za odkrivanje tržnih trendov in vpogledov v blagovno znamko

 

10. Zdravo Woofy

HelloWoofy, platforma za upravljanje družbenih medijev v oblaku za vse vrste podjetij, uporabnikom omogoča avtomatizacijo trženja v družbenih medijih. Ponuja veliko koristnih orodij, kot so upravljanje vsebine, pametno razporejanje, upravljanje kampanj in več. Orodje za razporejanje družabnih kampanj z umetno inteligenco lahko uporabite za ustvarjanje in razporejanje kampanj na teden, dva tedna, mesec ali interval po meri. 

HelloWoofy je združljiv z vsemi vrhunskimi platformami družbenih medijev, vključno s Twitterjem, Facebookom, Instagramom in TikTokom. 

Tukaj je nekaj glavnih funkcij HelloWoofy:

  • Samodokončanje objav v blogih ali družbenih omrežjih
  • Načrtujte objave na glavnih platformah
  • Prepišite besede iz grafike v objave na družbenih medijih
  • Samodejno dodajte privlačne emojije
Kot da bi imeli upravitelja družbenih medijev 24/7

Alex McFarland je brazilski pisatelj, ki poroča o najnovejšem razvoju umetne inteligence. Sodeloval je z vrhunskimi podjetji in publikacijami AI po vsem svetu.