škrbina 10 najboljših AI glasovnih generatorjev (november 2023) - Unite.AI
Povežite se z nami

Best Of

10 najboljših glasovnih generatorjev z umetno inteligenco (november 2023)

Posodobljeno on

Z vzponom napredne tehnologije umetne inteligence in glasovne sinteze je na trgu na voljo veliko računalniških glasovnih generatorjev. Zaradi tega hitrega napredka je tudi uporaba velikih količin glasovnih vzorcev ali visoko profesionalne opreme postala nepotrebna.

V današnjem svetu umetne inteligence lahko posnemate katero koli vrsto glasu, ki si ga zamislite, in to je dokaj preprost postopek. Obstaja veliko poslovnih aplikacij za glasovne generatorje z umetno inteligenco in s temi 10 najboljšimi glasovnimi generatorji z umetno inteligenco lahko vsako veliko podjetje začne uporabljati tehnologijo.

1. Lovo.ai

Vsebinska vsebinska platforma, ki jo poganja AI | Genny od LOVO

Lovo.ai je nagrajeni glasovni generator in platforma za pretvorbo besedila v govor, ki temelji na umetni inteligenci. Je ena najbolj robustnih in najpreprostejših platform za uporabo, ki proizvaja glasove, ki so podobni pravemu človeškemu glasu.

Lovo.ai je z nenehnim izpopolnjevanjem svojih modelov glasovne sinteze zagotovil široko paleto glasov, ki servisirajo več industrij, vključno z zabavo, bančništvom, izobraževanjem, igrami, dokumentarnimi filmi, novicami itd. Zaradi tega je Lovo.ai požel veliko zanimanja cenjenih organizacij v svetovnem merilu, zaradi česar izstopajo kot inovatorji v sektorju glasovne sinteze.

LOVO je pred kratkim izdal Genny, glasovni generator naslednje generacije z umetno inteligenco, ki je opremljen z možnostmi pretvorbe besedila v govor in urejanja videa. Proizvaja lahko človeške glasove z osupljivo kakovostjo, ustvarjalci vsebine pa lahko hkrati urejajo svoj video.

Genny vam omogoča izbiro med več kot 500 glasovi umetne inteligence v 20+ čustvih in 150+ jezikih. Glasovi so glasovi profesionalnega razreda, ki zvenijo človeško in realistično. Uporabite lahko urejevalnik izgovorjave, poudarke, hitrost in nadzor višine, da izpopolnite svoj govor in prilagodite, kako želite, da zveni. 

Lastnosti:

  • Največja knjižnica glasov na svetu z več kot 500+ glasovi AI
  • Natančen nadzor za profesionalne producente z uporabo urejevalnika izgovorjave, poudarka in nadzora tona.
  • Zmožnosti urejanja videoposnetkov, ki vam omogočajo hkratno urejanje videoposnetkov in ustvarjanje govora.
  • Baza podatkov o virih neverbalnih medmetov, zvočnih učinkov, brezplačne glasbe, fotografij in videoposnetkov

Ker je na voljo več kot 150 jezikov, je vsebino mogoče lokalizirati s klikom na gumb.

Preberite naše Lovo pregled ali obiščite lovo.

2. Synthesys

Synthesis je eden najbolj priljubljenih in zmogljivih glasovnih generatorjev z umetno inteligenco, vsakomur omogoča ustvarjanje profesionalnega govora z umetno inteligenco ali videa z umetno inteligenco v nekaj klikih.

Ta platforma je na vodilnem mestu pri razvoju algoritmov za pretvorbo besedila v govor in video posnetke za komercialno uporabo. Predstavljajte si, da lahko v nekaj minutah s pomočjo naravnega človeškega glasu izboljšate svoje razlagalne videoposnetke ali vadnice za izdelke. Tehnologiji Synthesys Text-to-Speech (TTS) in Synthesys Text-to-Video (TTV) spremenita vaš scenarij v živahne in dinamične medijske predstavitve.

Na voljo je nešteto funkcij, vključno z:

  • Izbirajte iz velike knjižnice profesionalnih glasov: 34 žensk, 35 moških
  • Ustvarjajte in prodajajte neomejene glasovne posnetke za kateri koli namen
  • Izjemno realistični glasovi za razliko od konkurenčnih platform
  • Izbira poudarjanja določenih besed, da bi lahko izrazili vrsto čustev, kot so sreča, navdušenje, žalost itd.
  • Dodajte premore, ko želi uporabnik dati glasu še bolj človeški občutek.
  • Način predogleda za hiter ogled rezultatov in uporabo sprememb brez izgube časa pri upodabljanju.
  • Uporabite za prodajne videoposnetke, pisma, animacije, razlage, družbene medije, TV reklame, poddaje in drugo.

Preberite naše Pregled Synthesys ali obiščite Synthesys.

3. Murphy

Eden najbolj priljubljenih in impresivnih glasovnih generatorjev z umetno inteligenco na trgu je Murf, ki vsakomur omogoča pretvorbo besedila v govor, glasovne posnetke in narekovanje. Še posebej je uporaben za razvijalce izdelkov, podcasterje, učitelje in tiste v poslovnem svetu.

Murf ustvari naravne glasove v zelo kratkem času in z minimalnim naporom. Nato jih je mogoče uporabiti v skoraj katerem koli sektorju. S knjižnico, ki jo sestavlja več kot 110 glasov v 15 različnih jezikih, ima Murf široko paleto uporab.

Tukaj je nekaj glavnih značilnosti Murfa:

  • Velika knjižnica glasov in jezikov
  • Izraziti čustveni slogi govora
  • Povečajte in natančno nastavite glasovne tone
  • Podpora za zvok in vnos besedila

Preberite naše Murf Review ali obiščite Murphy.

4. Kompleti

Kompleti se opisujejo kot AI Voice Toolkit za nadgradnjo vašega glasu. Ustvarite lastne glasove z umetno inteligenco z enim klikom ali preoblikujte svoj glas z uporabo vedno večje knjižnice za komercialno uporabo in uradno licenciranih glasov umetnikov.

Za razliko od konkurenčnih platform je to prva glasovna platforma z umetno inteligenco, ki sodeluje neposredno z umetniki, da bi uradno izdali njihove glasovne modele pod njihovimi pogoji. To je kot nalašč za komercialne aplikacije.

Druga možnost je, da izkoristite knjižnico generičnih brezplačnih glasov, da spremenite svoj glas v neskončno paleto izraznih vokalnih slogov in razširite svoj ustvarjalni rezultat. Orodje za usposabljanje olajša AI, samo naložite svoj vokal in poslušajte preoblikovanje svojega glasu.

  • Spremenite svoj glas z glasovi umetne inteligence bodisi iz knjižnice licenčnih izvajalcev ali brezplačnih glasov.
  • Ustvarite, trenirajte in delite svoj lasten glas AI iz nič z deljenjem modela RVC v2 z enim klikom
  • Naložite svoje obstoječe datoteke .pth v modele RVC v1 ali v2 za visokokakovostno sklepanje in skupno rabo modela
  • Usposabljanje modela je preprosto, preprosto zberite zvočne posnetke glasu, ki ga želite posnemati

5. Voice Over s Speechify

Speechify lahko pretvori besedilo v kateri koli obliki v naravno zveneč govor. Platforma, ki temelji na spletu, lahko sprejme PDF-je, e-pošto, dokumente ali članke in jih pretvori v zvok, ki ga je mogoče poslušati namesto brati. Orodje vam omogoča tudi prilagajanje hitrosti branja in ima na izbiro več kot 200 naravno zvenečih glasov.

Programska oprema je inteligentna in lahko prepozna več kot 15 različnih jezikov pri obdelavi besedila ter lahko nemoteno pretvori skenirano natisnjeno besedilo v jasno slišen zvok.

Tukaj je nekaj najboljših funkcij Speechify:

  • Spletni z razširitvami za Chrome in Safari
  • Več kot 200+ visokokakovostnih glasov, med katerimi lahko izbirate
  • Več kot 20 jezikov in naglasov
  • Natančne kontrole višine, tona in hitrosti
  • Pravice komercialne uporabe
  • Zvočni posnetki po meri

Koda za 30% popust: SPEECHIFYPARTNER30

Preberite naše Pregled Speechify ali obiščite Govorite.

6. WellSaid Labs

Spoznajte glasove umetne inteligence WellSaid Labs

WellSaid je spletno avtorsko orodje za ustvarjanje govornih posnetkov z Generative AI Voices.

Orodje ponuja raznolik seznam glasov umetne inteligence, ki so vedno na voljo za ustvarjanje govornih posnetkov tako hitro, kot lahko tipkate. Za razliko od konkurenčnih možnosti ponujajo nekaj najbolj realističnih glasov umetne inteligence, ki so ocenjeni kot realistični kot človeški posnetki.

Poiščite pravi glas za vsak modul usposabljanja. V realnem času lahko poslušate več kot 50 glasov AI v različnih govornih slogih, spolih in naglasih. Bodite ustvarjalni! Mešajte in ujemajte glasove za navodila, ki temeljijo na scenariju.

Edinstvena funkcija je Pronunciation Library, ki uporabnikom omogoča popoln nadzor nad tem, kako umetna inteligenca pripoveduje vašo zgodbo, tako da jo nauči, kako reči stvari točno tako, kot želite.

Nekatere funkcije vključujejo:

  • Različni glasovi so na voljo 24/7
  • Več kot 50 glasov AI
  • Po potrebi urite izgovorjavo
  • Brez talenta ali ozkih grl v studiu
  • Brezhibne posodobitve in urejanje v nekaj minutah
  • Upodablja dvakrat hitreje kot govorjeni skript

Preberite naše Pregled WellSaid Labs ali obiščite WellSaid Labs.

7. Spremenjen

Altered Studio je urejevalnik zvoka naslednje generacije, ki združuje več tehnologij glasovne umetne inteligence v eno samo uporabniku prijazno aplikacijo. Deluje na spletu in lokalno v sistemih Windows in Mac z uporabo lokalnih računalniških virov.

Orodja Voice AI vam lahko pomagajo pri poteku dela sinhronizacije. Transkribiranje, govor, pretvorba besedila v govor in prevodi.

Altered Studio ponuja edinstveno tehnologijo sinteze govora od govora do govora, ki premika meje tega, kar je mogoče narediti.

Ena od možnosti edinstvene tehnologije vam omogoča, da spremenite svoj glas v glas po meri. Prav tako lahko prepišete, dodate glasovni zapis s pretvorbo besedila v govor in prevedete zvočne datoteke.

Glavne značilnosti vključujejo:

  • Ustvarite poseben glas. Lahko je glas slavnega igralca, očarljivega glasovnega talenta, prijatelja ali starega starša.
  • Uporabite realno Besedilo v govor da svoji vsebini dodate Voice-Over 70+ jezikov.
  • Od osebnih zvočnih zapiskov do dolgih pogovorov na sestankih, hitro in natančen prepis je le en klik stran.
  • Integracija Google Drive, preprosto delo od koder koli in preprosto deljenje datotek.
  • Voice Editor lahko snema neposredno iz brskalnika prek mikrofona ali katere koli druge snemalne naprave.
  • Uvozite in izvozite svoje datoteke v številnih različnih formatih, brez izgub in surovih.
  • Spektrogram in vizualizacija spektra sta oddaljena z enim klikom za podrobno frekvenčno analizo.

8. FineShare

Hitro ustvari 220 realističnih govornih posnetkov v 40 jezikih za videoposnetke, poddaje, knjige, predstavitve in drugo.

FineShare uporablja generator besedila v govor z umetno inteligenco, da takoj naredi vašo vsebino bolj privlačno. Orodje vam omogoča takojšnje ustvarjanje zvočnih različic visoke ločljivosti katere koli vsebine, kot so videoposnetki, podcasti, romani, članki, scenariji in predstavitve.

To orodje je zasnovano za povečanje angažiranosti uporabnikov, omogoča dostopnost vsebine in doseganje večjega občinstva s svojo večjezično podporo.

Tukaj je nekaj glavnih funkcij FineShare:

  • 220+ realističnih glasov umetne inteligence
  • Podpira 40+ jezikov
  • Prilagoditve hitrosti govora
  • Glasovni posnetki z umetno inteligenco za YouTube, objave v spletnih dnevnikih in zvočne knjige

Preberite naše Ocena FinesShare ali obiščite FineShare.

9. play.ht

Play.ht, zmogljiv AI generator besedila v govor, se zanaša na AI za ustvarjanje zvoka in glasov iz IBM-a, Microsofta, Amazona in Googla. Orodje je še posebej uporabno za pretvorbo besedila v naravne glasove in vam omogoča prenos glasovnega posnetka v obliki datotek MP3 in WAV.

S Play.ht lahko izberete vrsto glasu ter uvozite in vnesete besedilo, ki ga bo orodje takoj pretvorilo v naravni človeški glas. Zvok je nato mogoče izboljšati z oznakami SSML, slogi govora in izgovorjavo.

Play.ht uporabljajo večje blagovne znamke, kot sta Verizon in Comcast.

Tukaj je nekaj glavnih funkcij Play.ht:

  • Pretvorite objave v spletnem dnevniku v zvok
  • Integracija glasovne sinteze v realnem času
  • Več kot 570 naglasov in glasov
  • Realistični glasovni posnetki za poddaje, videe, e-učenje in drugo

10. Sprememba glasu Hitpaw

To orodje z umetno inteligenco, ki je preprosto za uporabo, velja za eno najboljših aplikacij za igralce iger, pretakalce, uporabnike YouTuba in srečanja. Igralci iger uživajo v tem, ker vam omogoča, da z lahkoto zvenite kot najljubši lik v video igrici, podjetniki uživajo v tem, ker lahko zvenijo avtoritativno.

Sprostite svojo ustvarjalnost, spremenite glasove z neskončnimi možnostmi. Naj bo robot, demon, veverica, ženska, moški, ghostface ali igralec animejev, HitPaw Voice Changer ponuja ogromno učinkov za spreminjanje glasu, ki ustrezajo vašim potrebam, in vam daje več možnosti, da se obnašate kot lik, ki ga želite.

  • Spremenite svoj glas z različnimi učinki spreminjanja glasu v realnem času
  • Popolna integracija z vsemi priljubljenimi igrami in programi
  • Popoln modifikator glasu za igranje iger, ustvarjanje vsebine, Vtuber ali pretakanje v živo
  • Odstranite hrup in odmev med spreminjanjem glasov
  • Spremenite glas brez truda z visoko kakovostjo

Alex McFarland je brazilski pisatelj, ki poroča o najnovejšem razvoju umetne inteligence. Sodeloval je z vrhunskimi podjetji in publikacijami AI po vsem svetu.

Ustanovni partner unite.AI in član Forbesov tehnološki svet, Antoine je a futurist ki je navdušen nad prihodnostjo umetne inteligence in robotike.

Je tudi ustanovitelj Securities.io spletno mesto za vlaganje, generativna platforma AI slike.ai, & trenutno dela na lansiranju genius.ai platformo, ki bo uporabnikom ponudila možnost konfiguriranja in uvajanja avtonomnih agentov z razdelitvijo pozivov na podnaloge.