peň O nás - Unite.AI
Spojte sa s nami

Naša vízia

O nás

mm
Aktualizované on

Unite.ai je úplne decentralizovaná organizácia s a tím ktorá v súčasnosti ponúka novinky, rozhovory a prístup k najlepším nástrojom AI – Toto je však len začiatok viacvrstvového hlavného plánu.

Naším cieľom je informovať širšiu verejnosť o pokroku v oblasti AI, zjednotiť komunitu AI, presadzovať demokratizáciu AI, sledovať Naša charta o zodpovednej AI a pomáhať pri vývoji prospešných AGI (umelá všeobecná inteligencia).

Naše nástroje AI

Images.ai – Toto je náš prvý nástroj AI, ktorý ponúka najnovšie generatívne AI využívaním výhod stabilného šírenia open source kódu. Na rozdiel od konkurenčných webov, ktoré ponúkajú stabilné difúzne riešenia – web je bezplatný. Náš algoritmus budeme opakovane a nepretržite vylepšovať, keď sa náš tím rozrastá a naďalej pridávame zdroje a optimalizujeme strojové učenie algoritmy, ktoré sú navrstvené na tomto softvéri.

Nástroj je zámerne navrhnutý tak, aby bol jednoduchý, žiadne mätúce príkazy – jednoducho zadajte hľadaný výraz a vygeneruje sa veľkolepé umelecké dielo.

Pre používateľov, ktorí majú záujem, sme do generátora obrázkov pridali aj funkciu meme. Čoskoro bude k dispozícii možnosť prispôsobenej galérie, ktorú možno zdieľať s priateľmi a rodinou.

Samozrejme, toto bude len prvý z mnohých nástrojov AI, ktoré plánujeme ponúknuť. Názov Unite.ai bol zvolený s cieľom zjednotiť komunitu AI a zjednotiť všetky najlepšie open-source nástroje pod jednou digitálnou strechou.

Medzi budúce projekty, ktoré budú vydané, patria:

Genius.ai – Platforma chatbotov, ktorá používa softvér s otvoreným zdrojovým kódom a pripája sa k najnovšej verzii GPT 3.5 a vyššej. Použitím open source kódu spolu s OpenAI API vytvoríme prvého personalizovaného asistenta AI, ktorý je prispôsobiteľný, personalizovaný a zapamätateľný.

Pamätá si vaše meno, príbehy, ktoré zdieľate, vaše zdravotné problémy, vaše nádeje, vaše sny a ďalšie. Chcete autoritatívnu alebo priateľskú a sympatickú AI? Môžeš si vybrať.

Bude to vaša vlastná jedinečná AI a používaním tohto nástroja sa vytvorí symbiotický vzťah a vy sa stanete lepšou verziou samého seba.

Mysli.ai – Toto bude platforma pre spoločnosti, ktoré hľadajú riešenia AI. Chcete vytvoriť aplikáciu na triedenie údajov vašej spoločnosti? Potrebujete použiť rozpoznávanie vzorov na identifikáciu spôsobu optimalizácie podnikových aplikácií? Neviete, kde začať? Think.ai bude riešením.

Vytvárame riešenia AI, ktoré sa dajú škálovať – všetko pod jednou komunitou.

Konferencie

V súčasnosti dostávame viac ako 200 návštevníkov denne, ktorí vyhľadávajú konferencie AI, pričom ponúkame bezplatný zoznam najlepších konferencií na svete a tiež skúmame možnosti spustenia vlastnej siete konferencií Unite.ai. Cieľom by bola sieť konferencií v týchto mestách:

  • Londýn
  • New York
  • Toronto
  • San Francisco
  • Austin
  • Las Vegas

Ak máte skúsenosti s konferenčným okruhom, prosím KONTAKTUJTE NÁS

Zakladajúci partner unite.AI a člen skupiny Technologická rada Forbes, Antoine je a Futurist ktorý je nadšený budúcnosťou AI a robotiky.

Je tiež zakladateľom Cenné papiere.io investičná webová stránka, generatívna platforma AI images.aia momentálne pracuje na spustení génius.ai platforma, ktorá používateľom ponúkne možnosť konfigurovať a nasadzovať autonómnych agentov rozdelením výziev na čiastkové úlohy.