peň 10 Best AI Tools for Social Media (November 2023) - Unite.AI
Spojte sa s nami

Best Of

10 najlepších nástrojov AI pre sociálne médiá (november 2023)

Aktualizované on

Používanie sociálnych médií stále rastie, čo znamená, že aj množstvo cenných údajov a poznatkov dostupných spoločnostiam všetkých veľkostí. Stratégie sociálnych médií sú kľúčové pre každú firmu, ktorá si chce zabezpečiť miesto v budúcnosti riadenej AI. Každý podnik, ktorý ho nemá, nepochybne zaostane. 

S rozmachom technológie umelej inteligencie (AI) nám sociálne médiá poskytujú poznatky, ktoré by žiadny človek ani skupina ľudí nikdy nedokázali dosiahnuť. Na trhu existuje veľa nástrojov AI, ktoré pomáhajú so správou sociálnych médií, tvorbou obsahu, analýzou, reklamami a oveľa viac. 

Umelá inteligencia môže prevziať mnoho úloh v oblasti sociálnych médií, ktoré sú časovo náročné a monotónne, čím uvoľní tímy, aby sa mohli sústrediť inam. Tento čas by sa potom dal využiť na organickú interakciu so zákazníkmi, plánovanie multimediálnych kampaní alebo prácu na väčších projektoch. 

Poďme sa pozrieť na 10 najlepších nástrojov AI pre sociálne médiá: 

1. Švihnutí

Flick je nástroj, ktorý vám umožňuje vytvárať obsah sociálnych médií rýchlejšie a vo veľkom rozsahu. Používatelia môžu vytvárať vysoko osobné a značkové titulky 10x rýchlejšie ako predtým.

Nedovoľte, aby vám problémy s písaním titulkov prekážali pri vytváraní obsahu. Získajte jedinečne vytvorené titulky, ako keby ste mali k službám osobného copywritera.

Asistent sociálnych médií AI spoločnosti Flick je marketingový nástroj, ktorý vám pomôže urýchliť proces brainstormingu, písania a plánovania pre sociálne médiá. Namiesto toho, aby ste trávili hodiny vymýšľaním nápadov na obsah, Asistent vám môže pomôcť generovať originálne a pútavé nápady na obsah na základe tém, ktoré zadáte v priebehu niekoľkých sekúnd.

Pomôže vám to stať sa profesionálnym textárom bez dlhoročného školenia. Vytváranie zabijáckych titulkov môže byť náročné, ale Asistent vám pomôže urobiť viac za kratší čas, v rámci vášho vlastného jedinečného hlasu.

Nástroje sú zabalené do „Plánovača obsahu“, ktorý je vyhradeným priestorom pre vaše nápady, či už sú úplne rozpracované alebo len pracovný názov. To vám môže pomôcť lepšie usporiadať myšlienky a vytvoriť súdržnejší obsah.

Niektoré z ďalších ponúkaných funkcií zahŕňajú:

Plánovanie – Váš čas a priestor sú vzácne. Urobte plánovanie, vytváranie a publikovanie obsahu menej stresujúce vďaka spoľahlivému a ľahko použiteľnému plánovaču.

Hashtags – Už žiadne strieľanie v tme. Začnite pri uverejňovaní oslovovať viac ľudí a prispôsobte si hashtagy, aby ste zlepšili svoju výkonnosť.

analytics – Je ľahké stratiť prehľad o tom, čo funguje na sociálnych sieťach. Získajte jasnosť a istotu, ktorú potrebujete na správne rozhodnutia.

Prečítajte si naše Kontrola rýchlym pohybom alebo navštívte Švihnutí.

2. Obsahové štúdio

Content Studio ponúka jednoduchý, ale výkonný nástroj sociálnych médií typu všetko v jednom agentúry, značky, a obchodníci. Okamžite vytvárajte titulky na Instagrame, nápady na tweety, inšpiratívne citáty, prepisujte obsah a nikdy vám nedôjdu nápady na obsah.

Ušetrite čas a prekonajte spisovateľský blok pomocou titulkov a obrázkov vygenerovaných AI pre vaše príspevky na sociálnych sieťach. Pomocou vopred pripravených šablón vytvorte kvalitný obsah pre tweety, titulky na Instagrame atď.

Zvýšte viditeľnosť svojho príspevku tým, že AI navrhne relevantné a populárne značky hash pre váš obsah. Niektorí používatelia môžu oceniť aj funkciu emoji, kde AI vytvára vizuálne pútavé príspevky analyzovaním tónu textu a pridávaním vhodných emotikonov.

Jednou z funkcií, ktorú väčšina používateľov považuje za užitočnú, je, že môžete okamžite vytvoriť neuveriteľné obrázky pre svoj sociálny príspevok jednoduchým zadaním textových popisov robotovi AI.

Prečítajte si naše Recenzia Content Studio alebo navštívte Obsahové štúdio.

Generátor AI titulkov a obrázkov pre najlepšie príspevky na sociálnych sieťach

3. V poslednej dobe

Pre tých, ktorí chcú implementovať AI do svojej stratégie sociálnych médií, je jednou z najlepších možností v poslednej dobe. Tento nástroj AI vám umožňuje rozpoznať kontext z väčšej zbierky obsahu, ktorý potom možno použiť na vytváranie príspevkov na sociálnych sieťach, ktoré ho propagujú. 

V poslednej dobe tiež ponúka dashboard nástrojov sociálnych médií, ktoré možno použiť na úlohy, ako je plánovanie a riadenie projektov sociálnych médií. Okrem toho môžete aplikáciu Lately použiť na analýzu metrík na sociálnych stránkach, čo vám pomôže určiť najlepšie časy uverejňovania, aby ste dosiahli širšie a angažovanejšie publikum. 

Tu sú niektoré z hlavných čŕt v poslednej dobe: 

  • Dashboard nástrojov sociálnych médií AI
  • Generujte viacero tweetov naraz súvisiacich s URL, dokumentmi alebo informáciami
  • Naplánujte si príspevky na sociálnych sieťach
  • Analyzujte metriky naprieč kanálmi 
Začíname v poslednej dobe

4. Socialbakers

Ďalším špičkovým nástrojom AI pre sociálne médiá je Socialbakers, čo je platforma na správu sociálnych médií riadená AI, ktorá poskytuje pokročilé informácie o publiku, ovplyvňuje objavovanie marketingu a pôsobivý informačný panel sledovania a informačný kanál obsahu. S jednotným informačným kanálom obsahu môžete vidieť všetky príspevky na všetkých svojich platformách. Môžete si tiež zobraziť analytický panel a nástroje inteligentného plánovania, ktoré navrhnú optimálne časy odosielania. 

Tu sú niektoré z hlavných funkcií Socialbakers: 

  • Nástroj dashboard influencera
  • Pokročilé štatistiky publika
  • Inteligentné plánovanie a optimálne časy odosielania
  • Viackanálová správa
Ako používať Socialbakers na sociálne počúvanie

5. rozkvet

Heyday je dobrou voľbou pre tých, ktorí chcú používať AI na vytváranie obsahu pre svojich robotov. Tento konverzačný nástroj AI pre sociálne médiá interaguje s ľuďmi v reálnom čase. Umožňuje agentom zákazníckeho servisu vykonávať interakcie s najvyššou hodnotou a zároveň zlepšuje používateľskú skúsenosť. Okrem odpovedania na otázky používa aj Heyday spracovanie prirodzeného jazyka (NLP) a generovanie prirodzeného jazyka (NLG) na prispôsobenie odporúčaní produktov a uskutočnenie predaja. 

Tu sú niektoré z hlavných čŕt Heyday: 

  • Vytvára obsah pre roboty
  • Interaguje s ľuďmi v reálnom čase
  • Umožňuje vysokohodnotné interakcie pre agentov zákazníckych služieb
  • NLP a NLG 
Heyday od Hootsuite za 90 sekúnd

6. slovo Stream

Ďalším špičkovým nástrojom sociálnych médií AI je Wordstream, čo je program založený na AI určený na zlepšenie výkonnosti reklám strojové učenie (ML). Wordstream hodnotí PPC reklamy na sociálnych sieťach a zároveň ponúka odporúčania založené na údajoch. Tento nástroj je užitočný pre podniky všetkých veľkostí vrátane tých, ktoré sa zaoberajú online predajom a marketingom. 

Firmy môžu použiť Wordstream na určenie efektivity PPC kampaní, ako aj na škálovanie, školenie tímov a podporu online rastu. 

Tu sú niektoré z hlavných funkcií Wordstream: 

  • Zlepšuje výkonnosť reklám pomocou ML
  • Posudzuje PPC reklamy naprieč kanálmi
  • Analyzuje úspešnosť PPC kampaní
  • Pomáha spoločnostiam škálovať
WordStream Advisor

7. kôra

Cortex je skvelý nástroj sociálnych médií AI pre tých, ktorí chcú zdieľať optimalizovaný obsah. Tento nástroj odporúča, kedy a ako často uverejňovať príspevky na základe vašich historických metrík, a tiež generuje podrobné analýzy konkurentov. 

Podobne ako iné platformy, Cortex ponúka informačný panel s rozhraním zvýrazňujúcim príspevky a váš sociálny plán. Po vytvorení príspevku používa Cortex historické údaje príspevkov, aby vám navrhol, kedy by ste mali uverejňovať príspevky. Tiež identifikuje farby, ktoré najviac zaujmú vaše publikum pri odovzdávaní jednej alebo viacerých fotografií, čo vám pomôže urobiť to najlepšie rozhodnutie. 

Tu sú niektoré z hlavných funkcií Cortex: 

  • Odporúča, kedy a ako často uverejňovať príspevky
  • Podrobná analýza konkurentov
  • Informačný panel plánovania príspevkov a sociálnych sietí
  • Analýza farieb obrazu

8. QuillBot

QuillBot je ďalšou možnosťou pre tých, ktorí chcú prepracovať existujúci obsah do svojich stratégií sociálnych médií. Tento nástroj sociálnych médií AI vám umožňuje zhrnúť a parafrázovať existujúci obsah do úplne nových verzií, čo znamená, že môže pomôcť vytvoriť nový obsah pre online bulletiny a platformy sociálnych médií. 

Považuje sa za jeden z najlepších prepisovacích nástrojov na trhu a možno ho použiť v akomkoľvek webovom prehliadači alebo textovom editore, ako sú Microsoft Word a dokumenty Google. Pri prepisovaní obsahu QuillBot dbá na to, aby identifikoval najdôležitejšie informácie a zároveň zachoval kontext obsahu. 

Tu sú niektoré z hlavných funkcií QuillBot: 

  • Zmeňte účel existujúceho obsahu pre sociálne médiá
  • Kompatibilné s viacerými webovými prehliadačmi a textovými editormi
  • Pri prepisovaní zachováva pôvodný kontext
  • Vylepšenie slovnej zásoby
Parafrázujte pomocou QuillBot a urobte písanie bezbolestným už dnes.

9. Linkfluence

Linkfluence, nástroj na správu sociálnych médií založený na AI, vám umožňuje monitorovať a analyzovať všetky vaše kanály sociálnych médií. Poskytuje tiež cenné sociálne poznatky, ktoré vám pomôžu pochopiť vaše publikum. Linkfluence dosahuje tieto poznatky využívaním obrovského množstva údajov, ktoré každý deň vyprodukujú používatelia sociálnych médií. 

Nástroj sociálnych médií AI tiež meria vývoj identity vašej značky na sociálnych médiách pred stanovením inteligentných cieľov, ako aj predpovedá a analyzuje trendy zákazníkov. 

Tu sú niektoré z hlavných funkcií Linkfluence: 

  • Monitoruje a analyzuje kanály sociálnych médií
  • Posúdiť údaje zo sociálnych médií vytvorené používateľmi
  • Meria vývoj hodnoty značky
  • Inteligentné ciele pre vaše podnikanie
Linkfluence Search – najjednoduchší vyhľadávací nástroj na objavovanie trhových trendov a informácií o značke

 

10. Ahoj Woofy

HelloWoofy, cloudová platforma na správu sociálnych médií pre všetky typy podnikov, umožňuje používateľom automatizovať marketing sociálnych médií. Ponúka mnoho užitočných nástrojov, ako je správa obsahu, inteligentné plánovanie, správa kampaní a ďalšie. Nástroj na plánovanie sociálnych kampaní AI môžete použiť na vytváranie a plánovanie kampaní na týždenný, dvojtýždňový, mesačný alebo vlastný interval. 

HelloWoofy je kompatibilný so všetkými špičkovými platformami sociálnych médií vrátane Twitteru, Facebooku, Instagramu a TikTok. 

Tu sú niektoré z hlavných funkcií HelloWoofy:

  • Automatické dopĺňanie blogov alebo príspevkov na sociálnych sieťach
  • Naplánujte si príspevky na hlavné platformy
  • Prepisujte slová z grafiky do príspevkov na sociálnych sieťach
  • Automaticky pridajte pútavé emotikony
Je to ako mať 24/7 správcu sociálnych médií

Alex McFarland je brazílsky spisovateľ, ktorý sa zaoberá najnovším vývojom v oblasti umelej inteligencie. Spolupracoval s poprednými spoločnosťami a publikáciami v oblasti AI po celom svete.