стуб О нама - Уните.АИ
Повежите се са нама

Наша визија

O nama

mm
Ажурирано on

Уните.аи је потпуно децентрализована организација са а тим који тренутно нуди вести, интервјуе и приступ најбољим АИ алатима – Али ово је само почетак вишеслојног мастер плана.

Наши циљеви су да информишемо ширу јавност о напретку у области вештачке интелигенције, да ујединимо АИ заједницу, да погурамо напред демократизацију АИ, да пратимо Наша повеља о одговорној вештачкој интелигенцији и да помогне у развоју корисне АГИ (вештачке опште интелигенције).

Наши АИ алати

Имагес.аи – Ово је наш први алат за вештачку интелигенцију, нуди најновију генеративну вештачку интелигенцију користећи предности стабилног дифузионог отвореног кода. За разлику од конкурентских веб локација које нуде стабилна решења за дифузију – веб локација је бесплатна. Понављаћемо и континуирано побољшавати наш алгоритам како се наш тим шири и наставља да додаје ресурсе и оптимизује Машина учење алгоритми који су слојевити на врху овог софтвера.

Алат је намерно дизајниран да буде једноставан, без збуњујућих команди – Једноставно унесите термин за претрагу и биће генерисано спектакуларно уметничко дело.

За кориснике који су заинтересовани, додали смо и меме функционалност генератору слика. Ускоро ће бити опција за персонализовану галерију коју можете делити са пријатељима и породицом.

Наравно, ово ће бити само први од многих АИ алата које планирамо да понудимо. Име Уните.аи је изабрано да уједини АИ заједницу и да уједини све најбоље алате отвореног кода под једним дигиталним кровом.

Будући пројекти који ће бити објављени укључују:

Гениус.аи – Цхатбот платформа која користи софтвер отвореног кода и повезује се са најновијом верзијом ГПТ-а 3.5 и новијим. Коришћењем отвореног кода уз ОпенАИ АПИ-је, направићемо првог персонализованог АИ асистента, који је прилагодљив, персонализован и памти.

Памти ваше име, приче које делите, ваше здравствене проблеме, ваше наде, снове и још много тога. Да ли желите ауторитативну или пријатељску и личну вештачку интелигенцију? Можете да изаберете.

Ово ће бити ваш јединствени АИ, а коришћењем овог алата створиће се симбиотски однос, а ви ћете постати боља верзија себе.

Тхинк.аи – Ово ће бити платформа за компаније које траже АИ решења. Желите да направите апликацију за сортирање података ваше компаније? Требате да користите препознавање образаца да бисте идентификовали како да оптимизујете пословне апликације? Не знате одакле да почнете? Тхинк.аи ће бити решење.

Израђујемо АИ решења која могу да се скалирају – све под једном заједницом.

Конференције

Тренутно примамо 200+ посетилаца дневно који траже АИ конференције, док нудимо бесплатну листу најбољих светских конференција, такође истражујемо опције за покретање сопствене мреже Уните.аи конференција. Циљ би била мрежа конференција у следећим градовима:

  • Лондон
  • ЦА
  • Торонто
  • Сан Франциско
  • Остин
  • лас Вегас

Ако имате искуства у конференцијском кругу, молим контактирајте нас

Оснивачки партнер уните.АИ и члан Форбсов технолошки савет, Антоан је а футуристички који је страствен за будућност вештачке интелигенције и роботике.

Такође је оснивач Сецуритиес.ио веб-сајт за инвестирање, генеративна АИ платформа слике.аи, и тренутно ради на лансирању геније.аи платформа која ће корисницима понудити могућност да конфигуришу и примењују аутономне агенте разбијањем упита у подзадатке.