ciot Politica editorială - Unite.AI
Conectează-te cu noi

Politica editorială

unite.ai Misiune

Pentru a fi un furnizor autorizat al celor mai recente știri, evenimente și informații despre inteligența artificială. Sarcina noastră este de a informa și educa publicul cu privire la toate formele de AI, inclusiv ANI (Inteligenta Artificială îngustă) și AGI (Inteligenta Generală Artificială). Suntem în fruntea cronicizării apariției celei mai puternice descoperiri tehnologice de la energia electrică.

Proprietatea și independența

unit.ai este deținută independent și nu este tranzacționată public.

Membrii personalului unit.ai nu dețin cunoștințe non-publice despre nicio companie AI privată sau tranzacționată public. Nu oferim sfaturi sau informații în avans niciunei companii cu privire la conținutul nostru editorial.

Proprietarii și personalul actual sunt listați pe site-ul nostru Echipa .

Standarde jurnalistice 

Ne propunem să fim exacti, obiectivi și responsabili în raportarea noastră. Acest lucru este indiferent dacă știrile se bazează pe raportarea originală sau revizuirea și coroborarea cu alte surse.

Echipa noastră încearcă să acopere întotdeauna știrile cu integritate și imparțialitate, fără influențe externe din partea proprietarilor sau investitorilor. Este posibil să publicăm știri mai regulat de la companiile care au colaborat cu publicația noastră. Prin parteneriatul cu noi, ei ne trimit comunicate de presă, astfel încât să putem raporta cu exactitate conținutul demn de știri.

Angajații unite.ai nu au restricții de a deține acțiuni în companiile care sunt profilate. Cu toate acestea, li se restricționează să acorde un tratament preferențial oricărei companii în care au acțiuni.

Aceste linii directoare sunt revizuite și actualizate în mod regulat.

Politica de Confidențialitate 

Credem în păstrarea în siguranță a datelor utilizatorilor, pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Politica de Confidențialitate .

Model de venituri 

unit.ai câștigă bani prin evenimente, aceasta poate lua forma unui comision la vânzarea biletelor la conferință.

unit.ai poate difuza, de asemenea, reclame pe site-ul web, care pot lua forma unor bannere sau imagini.

Politica privind diversitatea 

Credem că toată lumea ar trebui să aibă șanse egale, indiferent de sex, orientare sexuală, religie sau rasă. Angajăm personal pe baza multiplilor factori care includ calitatea scrisului, punctualitate, onestitate și integritate. Nu ne bazăm niciuna dintre deciziile noastre de angajare pe rasă, sex, religie sau orientare sexuală.

Anonimitate și surse confidențiale 

Credem că publicul este cel mai bine deservit atunci când identificăm sursele de știri după numele lor complet. Ne propunem să presăm sursele pentru a plasa informații în evidență și să căutăm în mod independent să coroborăm orice informație care este considerată neregistrată.

Credem că există momente când anonimatul este necesar pentru a proteja o sursă și, în aceste circumstanțe, este posibil să acceptăm informații din surse anonime dacă putem verifica aceste informații.

Stiri si pareri

Tragem o linie clară între ceea ce este considerat știri și articole de opinie. Vom eticheta în mod clar orice articol care este considerat un articol de opinie cu textul „Opinie” în titlu.

Politica de acuratețe și corecții

A face erori este uman, dar încercăm întotdeauna să publicăm informații corecte pe baza datelor pe care le avem la dispoziție. Când apar greșeli sau omisiuni, vom urmări să corectăm eroarea sau omisiunea cât mai curând posibil. Dacă aveți nevoie să ne informați despre o eroare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Contactați-ne

Suntem întotdeauna disponibili pentru a contacta completând Formular de contact sau puteți contacta direct un jurnalist independent, găsindu-l pe site-ul nostru Echipa .