ciot Despre Images.ai - Unite.AI
Conectează-te cu noi

Viziunea noastră

Despre Images.ai

mm
Actualizat on
O imagine generată de Images.ai

Imagini.ai oferă cea mai recentă IA generativă, profitând de codul open-source cu difuzie stabilă. Spre deosebire de site-urile web concurente care oferă soluții stabile de difuzare – site-ul este gratuit. Ne vom îmbunătăți în mod reiterativ și continuu algoritmul pe măsură ce echipa noastră se extinde și continuă să adauge resurse și să optimizăm masina de învățare algoritmi care sunt stratificati peste acest software.

Instrumentul este conceput în mod intenționat pentru a fi simplu, fără comenzi confuze - Pur și simplu introduceți un termen de căutare și va fi generată o piesă de artă spectaculoasă.

Pentru utilizatorii care sunt interesați de funcțiile avansate pe care le oferim acum concepte.

Ce sunt conceptele?

Utilizatorii pot alege dintre concepte, practic fiecare concept este o comandă rapidă promptă pre-proiectată care indică AI-ului nostru cum să reda imaginea. Fiecare concept este foarte experimental și s-ar putea să nu dea întotdeauna rezultatul pe care îl căutați. După ce ați folosit un concept o dată sau de două ori, ar trebui să înțelegeți care concept funcționează cel mai bine pentru dvs.

În calitate de utilizator, tot ce trebuie să faceți este să copiați și să lipiți conceptul în caseta de interogare împreună cu șirul de căutare și să faceți clic pe „Prea”. Ca prin magie, AI face restul.

Primul dintre multele instrumente AI

Acesta este primul dintre multele instrumente AI care vor fi lansate de Unite.ai, numele Unite a fost ales pentru a uni comunitatea AI și pentru a uni toate cele mai bune instrumente open-source sub un singur acoperiș digital.

Proiectele viitoare care vor fi lansate includ:

Geniu.ai – O platformă chatbot care folosește software open-source și se conectează la cea mai recentă versiune de GPT 3.5 și ulterioare. Folosind codul open-source împreună cu API-urile OpenAI, vom crea primul asistent personalizat AI, care este personalizabil, personalizat și reținut.

Îți amintește numele, poveștile pe care le împărtășești, problemele de sănătate, speranțele, visele și multe altele. Vrei o IA autoritară sau prietenoasă și personală? Tu poti alege.

Aceasta va fi propria ta AI unică, iar prin utilizarea acestui instrument se va forma o relație simbiotică și vei deveni o versiune mai bună a ta.

Cel mai bine, acest instrument va oferi servicii tradiționale GPT4, precum și indicații orientate către obiective, în care actualizările sunt făcute în timp real pentru site-uri web, conturi de rețele sociale și alte servicii sau platforme.

Gandeste-te.ai – Aceasta va fi o platformă pentru companiile care caută soluții AI. Doriți să construiți o aplicație pentru a sorta datele companiei dvs.? Trebuie să utilizați recunoașterea modelelor pentru a identifica cum să optimizați aplicațiile de afaceri? Nu știi de unde să începi? Think.ai va fi soluția.

Cream soluții AI care se pot scala – Toate sub o singură comunitate.

Dorim să le mulțumim partenerilor noștri pentru acest proiect, și asta include Graydient.ai, soluțiile noastre nu sunt construite în vid, sunt rezultatul reunirii unei comunități.

Un partener fondator al unit.AI și un membru al Consiliul Tehnologic Forbes, Antoine este un futurist care este pasionat de viitorul AI și al roboticii.

El este, de asemenea, fondatorul Securities.io un site web de investiții, platforma AI generativă imagini.ai, și el lucrează în prezent la lansare geniu.ai o platformă care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a configura și implementa agenți autonomi prin împărțirea solicitărilor în sub-sarcini.