ciot Cele mai bune 10 instrumente AI pentru social media (noiembrie 2023) - Unite.AI
Conectează-te cu noi

Best Of

Cele mai bune 10 instrumente AI pentru social media (noiembrie 2023)

Actualizat on

Utilizarea rețelelor sociale continuă să crească, ceea ce înseamnă că la fel crește și cantitatea de date și informații valoroase disponibile companiilor de toate dimensiunile. Strategiile de social media sunt cruciale pentru orice afacere care dorește să își asigure un loc în viitorul bazat pe inteligență artificială. Orice afacere care nu are una va rămâne fără îndoială în urmă. 

Odată cu creșterea tehnologiei inteligenței artificiale (AI), rețelele sociale ne oferă perspective pe care niciun om sau grup de oameni nu le-ar putea obține vreodată. Există multe instrumente AI pe piață care ajută la gestionarea rețelelor sociale, crearea de conținut, analiză, reclame și multe altele. 

Inteligența artificială poate prelua multe dintre sarcinile din rețelele sociale care necesită timp și sunt monotone, eliberând echipele să se concentreze în altă parte. Acest timp ar putea fi folosit pentru a interacționa organic cu clienții, pentru a planifica campanii multimedia sau pentru a lucra la proiecte mai mari. 

Să aruncăm o privire la cele mai bune 10 instrumente AI pentru rețelele sociale: 

1. bobârnac

Flick este un instrument care vă permite să creați conținut de rețele sociale mai rapid și la scară largă. Utilizatorii pot crea subtitrări foarte personale și pe marcă de 10 ori mai rapid decât înainte.

Nu lăsați necazul scrisului de subtitrări să vă împiedice crearea de conținut. Obțineți subtitrări create în mod unic, ca și cum ați avea un copywriter personal la dispoziție.

Asistentul AI Social Media de la Flick este un instrument de marketing care vă ajută să accelerați procesul de brainstorming, scriere și planificare pentru Social Media. În loc să petreceți ore întregi venind cu idei de conținut, Asistentul vă poate ajuta să generați idei de conținut originale și captivante pe baza subiectelor pe care le introduceți în câteva secunde.

Vă va ajuta să deveniți un copywriter expert fără anii de pregătire. Crearea subtitrărilor ucigașe poate fi o provocare, dar Asistentul vă ajută să faceți mai mult în mai puțin timp, cu propria voci unică.

Instrumentele sunt împachetate în „Planificatorul de conținut”, un spațiu dedicat ideilor dvs., indiferent dacă sunt complet concretizate sau doar un titlu de lucru. Acest lucru vă poate ajuta să vă organizați mai bine gândurile și să creați conținut mai coeziv.

Unele dintre funcționalitățile suplimentare oferite includ:

Programare – Timpul și spațiul tău sunt prețioase. Faceți planificarea, crearea și publicarea conținutului dvs. mai puțin stresante, cu un planificator de încredere și ușor de utilizat.

Hashtags – Nu mai tragi în întuneric. Începeți să ajungeți la mai mulți oameni atunci când postați și personalizați-vă hashtagurile pentru a vă îmbunătăți performanța.

Google Analytics – Este ușor să pierdeți evidența a ceea ce funcționează pe Social. Obțineți claritatea și încrederea de care aveți nevoie pentru a lua deciziile corecte.

citiți Flick Review sau vizitaţi bobârnac.

2. ContentStudio

Content Studio oferă un instrument simplu, dar puternic, all-in-one pentru rețelele sociale agenții, mărci, și marketing. Creați instantaneu subtitrări Instagram, idei de Tweet, citate inspiraționale, rescrie conținut și nu rămâne niciodată fără idei de conținut.

Economisiți timp și depășiți blocajul scriitorului prin subtitrările și imaginile generate de inteligență artificială pentru postările dvs. sociale. Folosiți șabloane prefabricate pentru a crea conținut de calitate pentru tweet-uri, subtitrări Instagram etc.

Creșteți vizibilitatea postării dvs. solicitând inteligenței artificiale să vă sugereze hashtag-uri relevante și în tendințe pentru conținutul dvs. Unii utilizatori pot aprecia și caracteristica emoji, în care AI creează postări captivante vizual analizând tonul textului și adăugând emoji-uri adecvate.

O caracteristică pe care majoritatea utilizatorilor o vor considera utilă este aceea că puteți crea instantaneu imagini incredibile pentru postarea dvs. socială, oferind pur și simplu descrieri textuale botului AI.

citiți Examinare Content Studio sau vizitaţi ContentStudio.

Subtitrare AI și generator de imagini pentru cele mai bune postări pe rețelele sociale

3. în ultimul timp

Pentru cei care doresc să implementeze AI în strategia lor de social media, una dintre opțiunile de top este Lately. Acest instrument AI vă permite să recunoașteți contextul dintr-o colecție mai mare de conținut, care poate fi apoi folosit pentru a crea postări pe rețelele sociale care îl promovează. 

În ultimul timp, oferă și un tablou de bord cu instrumente de social media care pot fi folosite pentru sarcini precum programarea și managementul proiectelor de social media. Pe lângă acestea, puteți folosi Lately pentru a analiza valorile pe paginile de socializare, ceea ce vă ajută să determinați cei mai buni momente de postare pentru a obține un public mai larg și mai implicat. 

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale lui Lately: 

  • Tabloul de bord al instrumentelor de social media AI
  • Generați mai multe tweet-uri simultan legate de URL, documente sau informații
  • Programați postări pe rețelele sociale
  • Analizați valorile pe canale 
Începeți cu În ultima vreme

4. Socialbakers

Un alt instrument AI de top pentru rețelele sociale este Socialbakers, care este o platformă de gestionare a rețelelor sociale bazată pe inteligență artificială, care realizează informații avansate ale publicului, influențează descoperirea de marketing și un tablou de bord de urmărire impresionant și flux de conținut. Cu feedul de conținut unificat, puteți vedea toate postările pe toate platformele dvs. De asemenea, puteți vizualiza un tablou de bord de analiză și instrumente inteligente de programare care sugerează ore optime de postare. 

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale Socialbakers: 

  • Instrument de bord pentru influență
  • Informații avansate despre public
  • Programare inteligentă și timpi optimi de postare
  • Management multicanal
Cum să utilizați Socialbakers pentru ascultarea socială

5. Bună ziua

Heyday este o opțiune bună pentru cei care doresc să folosească AI pentru a crea conținut pentru roboții lor. Acest instrument conversațional AI pentru rețelele sociale interacționează cu oamenii în timp real. Permite agenților de servicii pentru clienți să efectueze interacțiunile de cea mai mare valoare, îmbunătățind în același timp experiența utilizatorului. Pe lângă răspunsul la întrebări, Heyday folosește și prelucrarea limbajului natural (NLP) și generarea limbajului natural (NLG) pentru a personaliza recomandările de produse și a realiza vânzări. 

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale Heyday: 

  • Creează conținut pentru roboți
  • Interacționează cu oamenii în timp real
  • Permite interacțiuni de mare valoare pentru agenții de servicii pentru clienți
  • NLP și NLG 
Heyday by Hootsuite în 90 de secunde

6. Word Stream

Un alt instrument de top pentru rețelele sociale AI este Wordstream, care este un program bazat pe inteligență artificială, conceput pentru a îmbunătăți performanța reclamelor masina de învățare (ML). Wordstream evaluează reclamele PPC în rețelele de socializare, oferind și recomandări bazate pe date. Instrumentul este util pentru afaceri de toate dimensiunile, inclusiv pentru cele implicate în vânzări și marketing online. 

Companiile pot folosi Wordstream pentru a determina eficacitatea campaniilor PPC, precum și pentru a scala, a instrui echipe și a stimula creșterea online. 

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale Wordstream: 

  • Îmbunătățește performanța anunțurilor cu ML
  • Evaluează reclamele PPC pe canale
  • Analizează succesul campaniilor PPC
  • Ajută companiile să se extindă
Consilier WordStream

7. Cortex

Cortex este un instrument excelent de socializare AI pentru cei care doresc să partajeze conținut optimizat. Instrumentul recomandă când și cât de des să postezi pe baza valorilor tale istorice și generează, de asemenea, analize detaliate ale concurenților. 

Similar cu alte platforme, Cortex oferă un tablou de bord cu o interfață care evidențiază postările și programul tău social. După crearea unei postări, Cortex folosește datele istorice ale postării pentru a sugera când ar trebui să postezi. De asemenea, identifică culorile care sunt cele mai captivante pentru publicul tău atunci când încarci una sau mai multe fotografii, ajutându-te să iei cea mai bună decizie. 

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale Cortex: 

  • Recomandă când și cât de des să postezi
  • Analiză detaliată a concurenței
  • Tabloul de bord pentru postări și programe sociale
  • Analiza culorilor imaginii

8. QuillBot

QuillBot este o altă opțiune pentru cei care doresc să reutilizeze conținutul existent în strategiile lor de social media. Acest instrument de socializare AI vă permite să rezumați și să parafrazați conținutul existent în versiuni noi, ceea ce înseamnă că poate ajuta la crearea de conținut proaspăt pentru buletinele informative online și platformele de social media. 

Este considerat unul dintre cele mai bune instrumente de rescriere de pe piață și poate fi folosit în orice browser web sau editor de text, cum ar fi Microsoft Word și Google docs. Când rescrie conținutul, QuillBot se asigură că identifică cele mai importante informații, păstrând în același timp contextul conținutului. 

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale QuillBot: 

  • Reutilizați conținutul existent pentru rețelele sociale
  • Compatibil cu mai multe browsere web și editoare de text
  • Păstrează contextul original la rescriere
  • Îmbunătățirea vocabularului
Parafrazați cu QuillBot și faceți scrisul nedureros astăzi.

9. Linkfluence

Un instrument de management al rețelelor sociale bazat pe inteligență artificială, Linkfluence vă permite să monitorizați și să analizați toate canalele de rețele sociale. De asemenea, oferă informații sociale valoroase care vă ajută să vă înțelegeți publicul. Linkfluence obține aceste informații prin valorificarea cantității masive de date produse de utilizatorii rețelelor sociale în fiecare zi. 

Instrumentul AI social media măsoară, de asemenea, evoluția identității mărcii dvs. pe rețelele sociale înainte de a stabili obiective inteligente, precum și prezice și analizează tendințele clienților. 

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale Linkfluence: 

  • Monitorizează și analizează canalele de social media
  • Evaluează datele rețelelor sociale produse de utilizatori
  • Măsoară evoluția capitalului de marcă
  • Obiective inteligente pentru afacerea dvs
Linkfluence Search - cel mai simplu motor de căutare pentru descoperirea tendințelor pieței și a informațiilor despre mărci

 

10. salutare

O platformă de management al rețelelor sociale bazată pe cloud pentru toate tipurile de afaceri, HelloWoofy permite utilizatorilor să automatizeze marketingul în rețelele sociale. Oferă multe instrumente benefice, cum ar fi gestionarea conținutului, programarea inteligentă, gestionarea campaniilor și multe altele. Puteți utiliza instrumentul de programare a campaniilor sociale AI pentru a crea și programa campanii la un interval săptămânal, bisăptămânal, lunar sau personalizat. 

HelloWoofy este compatibil cu toate platformele de socializare de top, inclusiv Twitter, Facebook, Instagram și TikTok. 

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale HelloWoofy:

  • Completarea automată a postărilor pe blog sau pe rețelele sociale
  • Programați postări pe platformele majore
  • Transcrie cuvintele din grafică în postări pe rețelele sociale
  • Adăugați automat emoji-uri captivante
Este ca și cum ai avea un manager de social media 24/7

Alex McFarland este un scriitor din Brazilia care acoperă cele mai recente evoluții în domeniul inteligenței artificiale. A lucrat cu companii și publicații de top AI din întreaga lume.