ciot 10 "Best" AI Marketing Tools (November 2023)
Conectează-te cu noi

Best Of

10 „Cele mai bune” instrumente de marketing AI (noiembrie 2023)

Actualizat on

Instrumentele de inteligență artificială (AI) revoluționează aproape fiecare sector, inclusiv marketingul. Multe companii de toate dimensiunile se bazează pe instrumente de marketing AI pentru a-și promova mărcile și afacerile. Ar trebui să facă parte din orice plan de afaceri, indiferent dacă sunteți o persoană sau o organizație, și au potențialul de a vă duce strategia de marketing la nivelul următor. 

Instrumentele de marketing AI sunt software sau platforme care ajută la crearea unor decizii automate pe baza datelor care sunt colectate și analizate și au făcut mult mai ușor să preziceți comportamentul cumpărătorului. De cele mai multe ori, intervenția umană nu este necesară. 

AI poate procesa cantități masive de informații extrase din diverse surse, cum ar fi rețelele sociale și e-mailul. Toată lumea știe că datele sunt cheia pentru marketing, iar AI face acest pas mai departe, economisind totodată o mulțime de bani și timp. Organizațiile nu mai trebuie să se bazeze pe un personal pentru aceste sarcini, ceea ce le permite să fie utilizate în alte domenii cruciale ale afacerii.

Un alt beneficiu major al instrumentelor de marketing AI este că acestea permit companiilor să-și personalizeze strategiile de vânzări și marketing. Acest lucru se poate face prin analize predictive, care oferă informații profunde despre obiceiurile de cumpărare. Știți cum companii precum Google și Netflix se ocupă de recomandări? Aceasta este munca instrumentelor de marketing AI. 

Există multe opțiuni impresionante pe piață, așa că haideți să aruncăm o privire la cele mai bune 10 instrumente de marketing AI: 

1. Jasp

Mulți îl recunosc pe Jasper drept cel mai bun asistent de scriere AI, lider pe piață cu caracteristicile și calitatea sa impresionante. Mai întâi îi oferiți cuvinte de bază, pe care Jasper le analizează apoi înainte de a crea fraze, paragrafe sau documente pe baza subiectului și a tonului vocii. Este capabil să producă un articol de 1,500 de cuvinte în mai puțin de 15 minute.

Platforma are peste 50 de șabloane de generare de conținut AI, inclusiv postări pe blog, e-mailuri, copie de marketing, generator de anunțuri Facebook, generator de anunțuri Google, meta titlu și descriere, comunicat de presă și multe altele.

Iată o privire la unele dintre cele mai bune caracteristici ale lui Jasper:

  • Peste 11,000 de fonturi gratuite și 2,500 de categorii de stiluri de scriere
  • Suportă peste 25 de limbi
  • Interfață intuitivă
  • Asistent de scriere lungă (1,000+ cuvinte)
  • Identificați elementele cheie din text (pronume, verbe, nume etc.)

citiți Jasper Review sau vizitaţi Jasp.

2. MarketMuse

MarketMuse este o opțiune excelentă pentru cei care caută un instrument de marketing AI eficient, mai ales că implementează tehnologia AI în toate serviciile sale. A fost conceput special pentru companiile care doresc să optimizeze conținutul de formă lungă, cum ar fi pagini de destinație, e-mailuri, articole sau copii de vânzare. 

Instrumentul funcționează prin efectuarea unei cercetări profunde AI despre un subiect înainte de a crea o primă schiță bazată pe subiectul ales, care poate fi apoi îmbunătățită de utilizatori. MarketMuse oferă, de asemenea, KPI și un brief de conținut, precum și un editor încorporat. 

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale MarketMuse: 

  • AI în toate serviciile sale
  • Efectuează cercetări profunde AI
  • Creează o primă schiță care poate fi apoi modificată
  • Editor încorporat și rezumat de conținut
Ce este MarketMuse?

3. Copie a anunțului

Ad Copy a fost proiectat ținând cont de specialiștii în marketing care urmăresc creșterea ratelor de conversie pentru exemplarul lor de marketing și, în multe cazuri, pot crea anunțuri care fac conversie în mai puțin de 60 de secunde. Platforma permite utilizatorilor să genereze nenumărate variații ale copiei publicitare eficiente.

Unele dintre aceste caracteristici includ:

  • O IA modelată pentru marketing cu răspuns direct și pentru generarea de conversii
  • Completare automată de mare viteză pentru a genera și lipi copia în Managerul de anunțuri
  • Generator de prompte pas cu pas pentru a crea rezultatele cele mai precise pentru campaniile dvs
  • Fă creativitate publicitară, structură de copiere, tonalitate și multe altele pentru a crea reclamele perfecte

4. Orice cuvant

Anyword este un instrument de copywriting bazat pe date, conceput pentru marketeri. Permite generarea de copii eficiente pentru reclame, e-mailuri, pagini de destinație și conținut pentru diferite platforme.

Când vine vorba de crearea de reclame, este ușor să faceți acest lucru pentru reclamele Facebook, Google Adwords, LinkedIn Ads și Twitter Ads.

Desigur, pentru conținutul de formă mai lungă, ele facilitează și generarea de postări de blog, descrieri de produse, descrieri YouTube și multe altele.

Elementul de diferențiere constă în faptul că Anyword dă putere specialiștilor în marketing să adauge date în cutia lor de instrumente, oferind valori predictive și informații despre ce parte a mesajului funcționează și pentru cine.

5. nuca de scara

Scalenut este, în esență, un instrument de marketing all-in-one și este conceput pentru a se extinde. Vă permite să obțineți rapid și să obțineți întregul plan de cuvinte cheie pentru nișa dvs. și să generați o strategie de management al conținutului pentru a domina acești termeni. Software-ul este împărțit în 4 secțiuni:

Cercetare – Descoperiți informații și construiți o strategie care funcționează obținând toate informațiile și termenii cheie semantici de care aveți nevoie pentru a depăși concurența.

Crea – Scrieți conținut SEO care se clasează utilizând cele mai avansate versiuni de NLP și NLU (Procesarea limbajului natural & Înțelegerea limbajului natural). Oferă optimizare în timp real bazată pe statisticile SERP și oferă conținut care poate fi livrat.

Optimizați – Obțineți feedback în timp real despre locul în care se află conținutul dvs. cu un scor SEO dinamic. Îmbunătățiți din mers, nu mai sunt revizuiri!

Copie de marketing – Scrieți o copie persuasivă care aduce conversii cu peste 40 de șabloane de copywriting AI. Aceasta include următoarele:

    • Descrieri de produse
    • Copie site web
    • Cadre de redactare
    • Drepturi de autor prin e-mail

Solicitați o reducere de 20% din taxa lunară de abonament. Cod de reducere: PENTRU TOTDEAUNA 20 

citiți Scalenut Review sau vizitaţi nuca de scara.

6. Semrush

Semrush este o suită întreagă care vă permite să efectuați campanii de marketing de conținut, SEO, social media marketing, analiză, PPC și multe altele. Caracteristica sa remarcabilă este instrumentul de urmărire a poziției, care oferă companiilor o modalitate de a urmări modul în care se clasează față de alte site-uri când vine vorba de utilizarea cuvintelor cheie. 

Instrumentul de marketing AI oferă, de asemenea, un set de instrumente de marketing de conținut care vă permite să efectuați căutări de subiecte, ceea ce oferă o perspectivă asupra a ceea ce este în tendințe. Puteți crea apoi planuri de marketing de conținut pe baza acestor informații. 

Iată câteva dintre caracteristicile de top ale Semrush: 

  • Urmărirea poziției care vă arată clasarea pentru cuvintele cheie vizate
  • SEO pe pagina
  • 7 instrumente care vizează analiza competitorilor
  • Managementul rețelelor sociale și marketingul de conținut
Prezentare generală SEMrush

7. Pro Rank Tracker

Unul dintre cele mai dificile aspecte ale SEO este să știi în timp real unde te plasezi în prezent. Căutarea manuală în Google nu este eficientă în timp și lasă riscul ca rezultatele personalizate și localizate să vă ofere o impresie falsă.

Acesta este cel mai bun instrument de pe piață pentru a vă identifica rapid clasamentele actuale cu instrumentele sale puternice.

Urmărirea rangului – Obțineți o urmărire fiabilă a clasamentului de oriunde, cu orice dispozitiv.

Analiza clasamentelor – Vizualizări online, vizualizări de date și diagrame care permit analiza rapidă a progresului în clasament și luarea deciziilor în cunoștință de cauză, bazate pe informații.

Raportarea – Dacă doriți să trimiteți rapoartele către potențiali investitori, clienți sau membri interni ai echipei, aceștia oferă posibilitatea de a genera și trimite automat rapoarte personalizate, cu etichetă albă.

8. INK

INK combină co-scrierea AI și un asistent SEO pentru a vă ajuta să dezvoltați conținut. Aspectul SEO Assistant al instrumentului vă permite să creați conținut care va avea o poziție ridicată pe motoarele de căutare și va genera trafic organic. Acesta realizează acest lucru printr-un sistem AI brevetat care analizează conținutul în timp real, oferind în același timp sugestii pentru îmbunătățirea scorurilor SEO. 

Cealaltă caracteristică principală, AI Co-Writing, ajută la generarea unei copii de înaltă performanță. AI ajută utilizatorii să scrie, să rescrie și să simplifice propoziții. 

Iată o privire la câteva dintre principalele caracteristici ale Editorului INK:

  • Meta optimizare
  • Optimizarea imaginii prin compresie și redimensionare
  • Corecție ortografică și gramaticală
  • Funcționalități AI-Writing, AI-Simplificare și AI-Expanding
  • Se integrează în WordPress

9. Al șaptelea Sens

Seventh Sense este un instrument de marketing AI care se bazează pe profilarea comportamentului pentru a atrage atenția clienților. Este destinat în mod special e-mailurilor, care se dovedesc adesea dificile atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Pentru a avea o strategie solidă de email marketing, trebuie să alegeți cele mai bune ore și zile pentru a obține rate ridicate de deschidere, dar este imposibil să găsiți cel mai bun moment pentru fiecare client. 

Pentru a evita acest lucru, Seventh Sense analizează ora și ziua perfecte pentru campaniile de e-mail și face acest lucru pentru fiecare contact. Platforma AI realizează acest lucru prin construirea unui model predictiv pentru fiecare contact pe baza activității sale. 

Iată câteva dintre caracteristicile de top ale Seventh Sense:

  • Serviciu personalizat
  • Stabilește cel mai bun moment pentru a trimite e-mailuri pentru fiecare contact
  • Construiește modele predictive individuale
  • Profilarea comportamentului
Seventh Sense - Optimizarea livrării e-mailului

10. Personalizați

Personalize este un instrument excelent de inteligență artificială dacă doriți să aflați care sunt produsele și serviciile de care sunt cei mai interesați contactele dvs. Se bazează pe un algoritm pentru a identifica primele trei interese ale fiecărui contact și le actualizează în timp real pe baza activitatea site-ului. 

S-a demonstrat că Personalize crește ratele de clic pe e-mail cu 57% și are ca rezultat o rată medie de deschidere cu 13% mai mare. Multe dintre acestea au de-a face cu campaniile sale personalizate eficiente, care promovează produsul și serviciul potrivit la momentul potrivit. 

Iată câteva dintre caracteristicile de top ale Personalize: 

  • Utilizează algoritmul pentru a identifica interesul fiecărui contact
  • Actualizat în timp real
  • Urmărește valori precum timpul pe pagină, frecvența și recentitatea
  • Ușor de instalat și funcționare

Alex McFarland este un scriitor din Brazilia care acoperă cele mai recente evoluții în domeniul inteligenței artificiale. A lucrat cu companii și publicații de top AI din întreaga lume.