ciot Cele mai bune 10 buletine informative de învățare automată și inteligență artificială (noiembrie 2023)
Conectează-te cu noi

Serial futurist

Cele mai bune 10 buletine informative de învățare automată și inteligență artificială (noiembrie 2023)

mm
Actualizat on

Sunt numeroase masina de învățare buletine informative și AI, mai jos prezentăm cele mai bune. Acestea vă permit să fiți la curent cu cele mai recente știri din industrie, evoluții importante etc.

Desigur, monitorizăm noi înșine toate aceste buletine informative pentru a ne asigura că rămânem mereu în fruntea industriei. Dacă doriți să aflați mai multe despre propriul nostru buletin informativ, acesta se află în partea de jos a listei.


Semnal alfa – Obțineți un rezumat săptămânal al modelelor de cercetare de top care sunt identificate printr-un algoritm proprietar care identifică cele mai recente subiecte discutate de cercetători de talie mondială.

Disruptor AI – Scris de ai noștri Alex McFarland. Inteligența artificială (IA) va perturba aproape fiecare aspect al societății. Cum ne pregătim?

Elixirul de date -Scris de Lon Riesberg, Data Elixir se concentrează mai mult pe furnizarea de informații persoanelor din interiorul industriei și în special oamenilor de știință și inginerilor de date. Puteți afla despre noi instrumente pentru învățarea automată, precum și despre postările de locuri de muncă.

Data Machina – Acesta este un buletin informativ bisăptămânal foarte personalizat de Carlos alg0, care a fondat Data Science London. Aflați despre cărțile interesante AI pe care Carlos le citește, precum și despre cursurile și articolele pe care le recomandă. Acesta este unul dintre cele mai tehnice buletine informative.

Data Science Weekly – Acest buletin informativ este mai de nișă decât celelalte pe care le-am profilat, deoarece se concentrează exclusiv pe oferirea de știri curate, oferte de muncă, precum și oportunități de formare în știința datelor.

Săptămânal de învățare profundă – După cum indică și numele, acest buletin informativ se concentrează pe tehnologia de învățare profundă și este conceput pentru specialiștii din industrie care sunt atât în ​​lumea academică, cât și în cea corporativă.

Vizualizare exponențială -Scris de Azeem Azhar, acesta este un buletin informativ săptămânal ușor de digerat, care se concentrează pe implicațiile noii tehnologii AI, cum ar fi vehiculele autonome, proprietatea datelor, știrile false etc. Ne bucurăm destul de cât de larg este conținutul, se concentrează pe toate subiecte care contează pentru supraviețuirea rasei umane și pentru bunăstarea societății în general.

Import AI – Acest buletin informativ săptămânal este destul de plăcut, mai ales pentru persoanele din mediul netehnic. Adesea, ei profilează cazuri de utilizare din lumea reală pentru AI, precum și discută probleme etice, cum ar fi părtinirea învățării automate. Un lucru care ne place este că se asigură că evidențiază de ce anumite probleme contează pentru societate în general. Scrisă de Jack Clark, care este directorul de politici la OpenAI.

Algoritmul – MIT Technology Review – MIT Technology Review oferă buletine informative organizate pentru multe industrii tehnologice, inclusiv blockchain, spațiu și, desigur, AI. Algoritmul oferă un buletin informativ ușor de citit, care vă asigură că rămâneți informat cu privire la cele mai importante evoluții din industrie. Singurul dezavantaj este că nu puteți citi toate articolele decât dacă vă abonați la Technology Review.

Gradientul – Acest buletin informativ adoptă o abordare unică, care nu numai că face legătura cu unele dintre cele mai importante descoperiri din AI, dar oferă un rezumat concis, o prezentare generală și, mai important, o discuție despre motivul pentru care știrile contează. Opțiunea gratuită oferă o mulțime de beneficii, dar au și o versiune plătită.

Adevărul de bază – Acesta este un buletin informativ al comunității bi-săptămânal pentru viziunea computerului practicieni. Este gratuit și se concentrează pe aducerea de valoare comunității AI. Alegerile autorului sunt destul de des interesante și oferă analize care nu sunt ușor de găsit în altă parte.


Buletinul nostru informativ realizat manual este scris pentru antreprenorul disruptiv, investitorul priceput sau profesioniștii în afaceri care doresc să rămână în fruntea industriei. AI Business de Unite.AI, oferă cele mai recente descoperiri în domeniul AI, noi metodologii de învățare automată, precum și informații obligatorii din toate colțurile webului.

Buletin informativ AI Business by Unite.AI

Nu facem spam! Citiți-ne politica de confidențialitate pentru mai multe informaţii.

Un partener fondator al unit.AI și un membru al Consiliul Tehnologic Forbes, Antoine este un futurist care este pasionat de viitorul AI și al roboticii.

El este, de asemenea, fondatorul Securities.io un site web de investiții, platforma AI generativă imagini.ai, și el lucrează în prezent la lansare geniu.ai o platformă care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a configura și implementa agenți autonomi prin împărțirea solicitărilor în sub-sarcini.