ciot Cele mai bune 10 generatoare de voce AI (octombrie 2023) - Unite.AI
Conectează-te cu noi

Best Of

Cele mai bune 10 generatoare de voce AI (octombrie 2023)

Actualizat on

Odată cu creșterea tehnologiei avansate de AI și de sinteză a vocii, multe generatoare de voce pe computer au devenit disponibile pe piață. Aceste progrese rapide au făcut, de asemenea, inutilă utilizarea unor volume mari de mostre de voce sau echipamente foarte profesionale.

În lumea de astăzi a AI, puteți imita orice tip de voce imaginabilă și este un proces destul de simplu. Există multe aplicații de afaceri pentru generatoarele de voce AI și, cu aceste 10 cele mai bune generatoare de voce AI, orice companie de dimensiune poate începe să folosească tehnologia.

1. Lovo.ai

Platforma de conținut All-In-One alimentată de AI | Genny de LOVO

Lovo.ai este un generator de voce premiat bazat pe AI și o platformă de text-to-speech. Este una dintre cele mai robuste și mai ușor de utilizat platformă care produce voci care seamănă cu vocea umană reală.

Lovo.ai a oferit o gamă largă de voci, deservind mai multe industrii, inclusiv divertisment, bancar, educație, jocuri, documentare, știri etc., prin perfecționarea continuă a modelelor de sinteză a vocii. Din această cauză, Lovo.ai a strâns mult interes din partea organizațiilor apreciate la scară globală, făcându-le să se remarce ca inovatori în sectorul sintezei vocii.

LOVO a lansat recent Genny, un generator de voce AI de nouă generație, echipat cu capacități de editare video și text-to-speech. Poate produce voci asemănătoare oamenilor cu o calitate uluitoare, iar creatorii de conținut își pot edita simultan videoclipul.

Genny vă permite să alegeți dintre peste 500 de voci AI în peste 20 de emoții și peste 150 de limbi. Vocile sunt voci profesionale care sună asemănător omului și realiste. Puteți folosi editorul de pronunție, controlul accentului, vitezei și înălțimii pentru a vă perfecționa vorbirea și a personaliza modul în care doriți să sune. 

Caracteristici:

  • Cea mai mare bibliotecă de voci din lume cu peste 500 de voci AI
  • Control granular pentru producătorii profesioniști folosind editorul de pronunție, accentul și controlul tonului.
  • Capabilități de editare video care vă permit să editați videoclipuri simultan în timp ce generați voce off.
  • Baza de date de resurse de interjecții non-verbale, efecte sonore, muzică fără drepturi de autor, fotografii de stoc și videoclipuri

Cu peste 150 de limbi disponibile, conținutul poate fi localizat printr-un clic pe un buton.

citiți Lovo Review sau vizitaţi lovo.

2. Sinteză

Synthesis este unul dintre cele mai populare și puternice generatoare de voce AI, care permite oricui să producă o voce profesională AI sau un videoclip AI în câteva clicuri.

Această platformă este la vârf în dezvoltarea algoritmilor pentru text la voce off și videoclipuri pentru uz comercial. Imaginați-vă că puteți îmbunătăți videoclipurile explicative ale site-ului dvs. web sau tutorialele despre produse în câteva minute, cu ajutorul unei voci umane naturale. Tehnologia Synthesys Text-to-Speech (TTS) și Synthesys Text-to-Video (TTV) vă transformă scenariul în prezentări media vibrante și dinamice.

Sunt oferite o multitudine de funcții, inclusiv:

  • Alegeți dintr-o bibliotecă mare de voci profesionale: 34 de femei, 35 de bărbați
  • Creați și vindeți voci off nelimitate pentru orice scop
  • Voci extrem de reale, spre deosebire de platformele concurente
  • Alegerea de a sublinia anumite cuvinte pentru a putea exprima o serie de emoții precum fericirea, entuziasmul, tristețea etc.
  • Adăugați pauze atunci când utilizatorul dorește să ofere vocilor un sentiment și mai uman.
  • Modul de previzualizare pentru a vedea rapid rezultatele și pentru a aplica modificări fără a pierde timpul de redare.
  • Folosiți pentru videoclipuri de vânzări, scrisori, animații, explicații, rețele sociale, reclame TV, podcasturi și multe altele.

citiți Synthesys Review sau vizitaţi Sinteză.

3. Murphy

Unul dintre cele mai populare și impresionante generatoare de voce AI de pe piață este Murf, care permite oricui să convertească textul în vorbire, voce off și dictare. Este util în special pentru dezvoltatorii de produse, podcasterii, educatorii și cei din lumea afacerilor.

Murf creează voci naturale într-un timp foarte scurt și cu efort minim necesar. Ele pot fi apoi utilizate în aproape orice sector. Cu o bibliotecă formată din peste 110 voci în 15 limbi diferite, Murf are o gamă largă de utilizări.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale lui Murf:

  • Bibliotecă mare de voci și limbi
  • Stiluri expresive de vorbire emoțională
  • Tonalitatea și reglarea fină a tonurilor vocii
  • Suport audio și introducere text

citiți Murf Review sau vizitaţi Murphy.

4. Kituri

Kits se descrie ca setul de instrumente AI Voice pentru a vă supraîncărca vocea. Creați-vă propriile voci AI cu un singur clic sau transformați-vă vocea folosind o bibliotecă în continuă creștere de utilizare comercială și voci de artiști cu licență oficială.

Spre deosebire de platformele concurente, aceasta este prima platformă vocală AI care lucrează direct cu artiștii pentru a-și lansa oficial modelele vocale în condițiile lor. Acesta este perfect pentru aplicații comerciale.

O altă opțiune este să folosiți biblioteca de voci generice fără drepturi de autor, pentru a vă transforma vocea într-o paletă infinită de stiluri vocale expresive și pentru a vă extinde producția creativă. Instrumentul de antrenament ușurează AI, doar încărcați-vă vocea și ascultați transformarea vocii.

  • Schimbați-vă vocea folosind voci AI dintr-o bibliotecă de artiști licențiați sau voci fără drepturi de autor.
  • Creează, antrenează și partajează propria ta voce AI de la zero cu partajarea modelului RVC v2 cu un singur clic
  • Încărcați fișierele .pth existente pe modelele RVC v1 sau v2 pentru inferențe de înaltă calitate și partajarea modelelor
  • Formarea unui model este ușor, pur și simplu adunați clipuri audio ale vocii pe care doriți să o replicați

5. Voce over de Speechify

Speechify poate transforma textul în orice format într-un discurs cu sunet natural. Bazat pe web, platforma poate prelua fișiere PDF, e-mailuri, documente sau articole și le poate transforma în sunet care poate fi ascultat în loc de citit. Instrumentul vă permite, de asemenea, să reglați viteza de citire și are peste 200 de voci cu sunet natural din care să selectați.

Software-ul este inteligent și poate identifica mai mult de 15 limbi diferite atunci când procesează text și poate converti fără probleme textul imprimat scanat în sunet clar audibil.

Iată câteva dintre caracteristicile de top ale Speechify:

  • Bazat pe web cu extensii Chrome și Safari
  • Peste 200 de voci de înaltă calitate din care să selectați
  • Peste 20 de limbi și accente
  • Controale granulare asupra tonului, tonului și vitezei
  • Drepturi de utilizare comercială
  • Coloane sonore personalizate

30% cod de reducere: SPEECHIFYPARTNER30

citiți Recenzie Speechify sau vizitaţi Vorbire.

6. WellSaid Labs

Faceți cunoștință cu WellSaid Labs AI Voices

WellSaid este un instrument de creație bazat pe web pentru crearea de voci off cu voci generative AI.

Instrumentul oferă o listă diversă de voci AI întotdeauna disponibile pentru a genera voci off cât de repede puteți tasta. Spre deosebire de opțiunile concurente, acestea oferă unele dintre cele mai realiste voci AI, evaluate la fel de realiste precum înregistrările umane.

Găsiți vocea potrivită pentru fiecare modul de antrenament. Puteți audia peste 50 de voci AI în diferite stiluri de vorbire, genuri și accente în timp real. Fii creativ! Combinați și potriviți vocile pentru instrucțiuni bazate pe scenarii.

O caracteristică unică este Biblioteca de pronunție, care le permite utilizatorilor control deplin asupra modului în care AI vă spune povestea, învățându-l cum să spună lucrurile în mod specific așa cum doriți.

Unele dintre aceste caracteristici includ:

  • Varietate de voci disponibile 24/7
  • Peste 50 de voci AI
  • Antrenează pronunția atunci când este necesar
  • Fără talent sau blocaje în studio
  • Actualizări impecabile și editați în câteva minute
  • Se redă de două ori mai rapid decât scriptul vorbit

citiți WellSaid Labs Review sau vizitaţi WellSaid Labs.

7. Altered

Altered Studio este un editor audio de ultimă generație care integrează mai multe tehnologii vocale AI într-o singură aplicație ușor de utilizat. Funcționează online, precum și local pe Windows și Mac folosind resurse de calcul locale.

Instrumentele Voice AI vă pot ajuta cu fluxul de lucru de dublare. Transcrie, voce off, text-to-speech și traduceri.

Altered Studio oferă o tehnologie unică de sinteză a vorbirii, performanță-performanță, care depășește limitele a ceea ce se poate face.

O opțiune a tehnologiei unice vă permite să vă modificați vocea la o voce personalizată. De asemenea, puteți transcrie, adăuga voce off cu text-to-speech și traduce fișiere audio.

Principalele caracteristici includ:

  • Creați o voce specifică. Poate fi vocea unui actor celebru, a unui talent de voce captivant, a unui prieten sau a unui bunic.
  • Folosiți ca pe viață Text-to-Speech pentru a adăuga Voice-Over la conținutul dvs. în Peste 70 de limbi.
  • De la note audio personale la conversații lungi de întâlniri, rapide și transcriere corectă este la doar un clic distanță.
  • Integrare cu Google Drive, lucrați cu ușurință de oriunde și partajați cu ușurință fișiere.
  • Voice Editor poate înregistra direct din browser prin microfon sau orice alt dispozitiv de înregistrare.
  • Importați și exportați fișierele dvs. în multe formate diferite, fără pierderi și brute.
  • Spectrograma și vizualizarea spectrului sunt la un clic distanță, pentru o analiză detaliată a frecvenței.

8. FineShare

Generează rapid 220 de voci off-line realiste în 40 de limbi pentru videoclipuri, podcasturi, cărți, prezentări și multe altele.

FineShare folosește un generator de text în vorbire AI pentru a vă face instantaneu conținutul mai captivant. Instrumentul vă permite să creați instantaneu versiuni audio de înaltă definiție ale oricărui conținut, cum ar fi videoclipuri, podcasturi, romane, articole, scenarii și prezentări.

Acest instrument este conceput pentru a crește implicarea utilizatorilor, a face conținutul accesibil și a ajunge la un public mai larg cu suportul său multilingv.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale FineShare:

  • Peste 220 de voci AI realiste
  • Suporta peste 40 de limbi
  • Ajustări ale ratei de vorbire
  • Voce off AI pentru YouTube, postări de blog și cărți audio

citiți FinesShare Review sau vizitaţi FineShare.

9. Joacă.ht

Un puternic generator de text în vorbire AI, Play.ht se bazează pe AI pentru a genera sunet și voci de la IBM, Microsoft, Amazon și Google. Instrumentul este util în special pentru conversia textului în voci naturale și vă permite să descărcați vocea off ca fișiere MP3 și WAV.

Cu Play.ht, puteți alege un tip de voce și puteți importa și introduce text, pe care instrumentul îl va transforma instantaneu într-o voce umană naturală. Sunetul poate fi apoi îmbunătățit cu etichete SSML, stiluri de vorbire și pronunții.

Play.ht este folosit de mărci importante precum Verizon și Comcast.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale Play.ht:

  • Convertiți postările de blog în audio
  • Integrați sinteza vocii în timp real
  • Peste 570 de accente și voci
  • Voce off realiste pentru podcasturi, videoclipuri, e-learning și multe altele

10. Hitpaw Voice Changer

Acest instrument AI ușor de utilizat este considerat a fi una dintre cele mai bune aplicații pentru jucători, streamers, YouTubers și Meetings. Jucătorii se bucură de ea pentru că vă permite să suni cu ușurință ca un personaj preferat dintr-un joc video, antreprenorilor se bucură de ea pentru că îi poate face să sune cu autoritate.

Eliberează-ți creativitatea, schimbă vocile cu posibilități infinite. Fii un robot, un demon, un chipmunk, o femeie, un bărbat, o față fantomă sau un actor de anime, HitPaw Voice Changer oferă un număr mare de efecte de schimbare a vocii pentru a vă satisface nevoile și vă oferă mai multe opțiuni pentru a vă comporta ca personajul dorit.

  • Schimbați-vă vocea cu diferite efecte de schimbare a vocii în timp real
  • Se integrează perfect cu toate jocurile și programele populare
  • Modificator de voce perfect pentru joc, creator de conținut, Vtuber sau transmisie live
  • Eliminați zgomotul și ecoul în timp ce schimbați vocile
  • Schimbați vocea fără efort, cu o calitate înaltă

Alex McFarland este un scriitor din Brazilia care acoperă cele mai recente evoluții în domeniul inteligenței artificiale. A lucrat cu companii și publicații de top AI din întreaga lume.

Un partener fondator al unit.AI și un membru al Consiliul Tehnologic Forbes, Antoine este un futurist care este pasionat de viitorul AI și al roboticii.

El este, de asemenea, fondatorul Securities.io un site web de investiții, platforma AI generativă imagini.ai, și el lucrează în prezent la lansare geniu.ai o platformă care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a configura și implementa agenți autonomi prin împărțirea solicitărilor în sub-sarcini.