stub Apie mus - Unite.AI
Susisiekti su mumis

Mūsų vizija

Apie mus

mm
Atnaujinta on

Unite.ai yra visiškai decentralizuota organizacija, turinti a komanda kuri šiuo metu siūlo naujienas, interviu ir prieigą prie geriausių AI įrankių – tačiau tai tik daugiasluoksnio plano pradžia.

Mūsų tikslai – informuoti platesnę visuomenę apie DI pažangą, suvienyti AI bendruomenę, skatinti dirbtinio intelekto demokratizavimą, sekti Mūsų chartija apie atsakingą AI ir padėti plėtoti naudingą AGI (dirbtinį bendrąjį intelektą).

Mūsų AI įrankiai

Vaizdai.ai – Tai pirmasis mūsų dirbtinio intelekto įrankis, kuris siūlo naujausią generatyvųjį DI, pasinaudodamas stabilios sklaidos atvirojo kodo pranašumais. Skirtingai nuo konkuruojančių svetainių, siūlančių stabilius sklaidos sprendimus, svetainė yra nemokama. Mes pakartotinai ir nuolat tobulinsime savo algoritmą, kai mūsų komanda plečiasi, ir toliau papildysime išteklius bei optimizuosime mašininis mokymasis algoritmai, išdėstyti ant šios programinės įrangos.

Įrankis sąmoningai sukurtas taip, kad būtų paprastas, be painių komandų – tiesiog įveskite paieškos terminą ir bus sukurtas įspūdingas meno kūrinys.

Naudotojams, kurie domisi, vaizdų generatorių taip pat pridėjome meme funkcija. Netrukus bus galima sukurti suasmenintą galeriją, kuria bus galima dalytis su draugais ir šeima.

Žinoma, tai bus tik pirmasis iš daugelio AI įrankių, kuriuos planuojame pasiūlyti. Pavadinimas Unite.ai buvo pasirinktas siekiant suvienyti AI bendruomenę ir suvienyti visus geriausius atvirojo kodo įrankius po vienu skaitmeniniu stogu.

Būsimi projektai, kurie bus išleisti:

Genijus.ai – Pokalbių roboto platforma, kuri naudoja atvirojo kodo programinę įrangą ir jungiasi prie naujausios GPT 3.5 ir naujesnės versijos. Naudodami atvirojo kodo kodą kartu su OpenAI API, sukursime pirmąjį suasmenintą AI padėjėją, kuris yra pritaikomas, suasmenintas ir įsimenamas.

Prisimena jūsų vardą, istorijas, kuriomis dalinatės, sveikatos problemas, viltis, svajones ir kt. Ar norite autoritetingo ar draugiško ir simpatiško AI? Jūs galite pasirinkti.

Tai bus jūsų unikalus AI, o naudojant šį įrankį susiformuos simbiozinis ryšys, ir jūs tapsite geresne savo versija.

Pagalvok.ai – Tai bus platforma įmonėms, ieškančioms dirbtinio intelekto sprendimų. Norite sukurti programą savo įmonės duomenims rūšiuoti? Reikia naudoti modelio atpažinimą, kad nustatytumėte, kaip optimizuoti verslo programas? Nežinote nuo ko pradėti? Think.ai bus sprendimas.

Kuriame dirbtinio intelekto sprendimus, kuriuos galima išplėsti – viskas vienoje bendruomenėje.

Konferencijos

Šiuo metu per dieną sulaukiame daugiau nei 200 lankytojų, ieškančių AI konferencijų, o siūlome nemokamą geriausių pasaulio konferencijų sąrašą, taip pat tiriame galimybes pradėti savo Unite.ai konferencijų tinklą. Tikslas būtų konferencijų tinklas šiuose miestuose:

  • Londonas
  • NY
  • Torontas
  • San Franciskas
  • Austin
  • Las Vegasas

Jei turite patirties konferencijų grandinėje, prašome susisiekite su mumis

Unite.AI įkūrėjas ir narys „Forbes“ technologijų taryba, Antuanas yra a futuristas kuris aistringai domisi AI ir robotikos ateitimi.

Jis taip pat yra įkūrėjas Vertybiniai popieriai.io investavimo svetainė, generacinė AI platforma vaizdai.ai, ir ar jis šiuo metu dirba prie paleidimo genijus.ai platforma, kuri vartotojams suteiks galimybę konfigūruoti ir įdiegti autonominius agentus, suskirstant raginimus į papildomas užduotis.