stub AskEllyn per AI panaikina paramos krūties vėžiu sergantiems pacientams skirtumą – Unite.AI
Susisiekti su mumis

Sveikatos apsauga

AskEllyn per AI panaikina paramos skirtumą pacientams, sergantiems krūties vėžiu

Atnaujinta on
Vaizdas: AskEllyn

Pasaulyje, kuris vis labiau priklauso nuo technologijų, sveikatos priežiūros srityje vyksta neprilygstamas inovacijų ir užuojautos susiliejimas. Įveskite AskEllyn – novatorišką pokalbio AI įrankį, specialiai sukurtą įvairiems krūties vėžio paveiktų asmenų poreikiams tenkinti. Nors egzistuoja daugybė technologinių sprendimų, AskEllyn išsiskiria tuo, kad tenkina ne tik informacinius, bet ir emocinius vartotojų poreikius.

„AskEllyn“ galimybių esmė yra tvirtas daugiakalbis palaikymas, užtikrinantis, kad kalbos barjerai netrukdytų pasiekti svarbios informacijos ir pagalbos. Taip užtikrinama, kad, nepaisant kalbinės kilmės, įrankis išliks patikimas pagalbininkas, visada pasiruošęs teikti patarimus. Be paprasto vertimo į kalbą, AskEllyn sukurtas taip, kad pademonstruotų tikrą empatiją, kurios skaitmeniniuose sprendimuose dažnai trūksta. Tai ne tik atsakymas į užklausas; reikia suprasti emocinę šių klausimų atspalvį ir atsargiai atsakyti.

Be to, epochoje, kai prieinamumas gali turėti įtakos, „AskEllyn“ yra įsipareigojusi būti visuotinai prieinama. Su pažadu likti nemokama visiems vartotojams, jos misija yra aiški: užtikrinti, kad kiekvienas asmuo, nepaisant jo geografinės padėties ar ekonominės padėties, turėtų palaikantį sąjungininką kovojant su krūties vėžiu.

Techninės naujovės už AskEllyn

Skaitmeniniame amžiuje bet kurio įrankio sėkmė priklauso nuo jo technologinio pagrindo tvirtumo. „AskEllyn“ nėra išimtis, o jos, kaip pokalbio AI, meistriškumas paremtas pažangiausių inovacijų pagrindu.

Svarbiausias „AskEllyn“ funkcionalumas yra kalbinis universalumas. Pažangus panaudojimas natūralus kalbos apdorojimas algoritmus, įrankis gali suprasti ir reaguoti į daugybę kalbų, įskaitant, bet neapsiribojant, vokiečių, italų, ispanų, hindi, persų ir mandarinų kalbomis. Tai užtikrina, kad didelė pasaulio gyventojų dalis gali sklandžiai bendrauti su „AskEllyn“, todėl ji yra tikrai universali.

Be tik kalbos galimybių, AI empatiška reagavimo sistema jį išskiria. Remdamasi didžiulės sąveikų ir įžvalgų duomenų bazės, „AskEllyn“ sukurta taip, kad atpažintų emocines užuominas ir niuansus vartotojų užklausose. Rezultatas yra atsakas, kuris jaučiasi tikras, suprantamas ir pritaikytas asmens emocinei būklei, atkartojantis tikrąją tikrojo rėmėjo kalbą ir toną.

Gambit Technologies, AI sprendimų pradininkė, atliko svarbų vaidmenį formuojant AskEllyn. Jų patirtis užtikrino, kad pagrindinė technologija būtų ne tik naujausia, bet ir orientuota į vartotoją. Didelis dėmesys buvo skiriamas duomenų privatumui. „AskEllyn“ veikia pagal griežtą neregistravimo politiką, nerenka jokių asmeninių duomenų, taip užtikrinant, kad vartotojai galėtų kreiptis pagalbos be jokių rūpesčių dėl konfidencialumo. Pirmenybė buvo teikiama ir naudotojo patirčiai, naudojant intuityvius sąsajas ir realiojo laiko reagavimo mechanizmus, kad sąveika būtų sklandi ir be rūpesčių.

Iš esmės „Gambit Technologies“ techninių gebėjimų sujungimas su „AskEllyn“ vizija leido sukurti įrankį, kuris yra technologiškai pažangus ir labai orientuotas į žmogų.

AskEllyn ištakos

„AskEllyn“ sukūrimas yra susijęs su neatidėliotinų poreikių tenkinimu ir įkvėptų minčių sinergija. Nors įrankis yra technologinės pažangos švyturys, jo šaknis galima atsekti labai žmogiškame pasakojime.

Ellyn Winters-Robinson susidūrimas su krūties vėžiu paskatino ją aprašyti savo patirtį, pasiūlydama neapdorotą ir intymią pažvelgti į iššūkius, su kuriais susiduria tie, kuriems diagnozuota liga. Jos knyga „Plošas, palaikykite gėdą“ tapo daugiau nei tik asmenine paskyra; jis tapo įkvėpimo šaltiniu daugeliui, įskaitant Patricką Belliveau, „VR Company Shift Reality“ generalinį direktorių ir įkūrėją.

Atsitiktinė sąveika „Accelerator Center“ renginyje paskatino viziją: kas būtų, jei Ellyn knygoje užfiksuotos įžvalgos ir emocijos galėtų būti nukreiptos į skaitmeninę platformą, teikiančią paramą ir patarimus daugeliui kitų? Ši idėja padėjo pagrindą AskEllyn.

Gambit Technologies ėmėsi iššūkio paversti šią viziją realybe. Glaudžiai bendradarbiaudama su Ellyn, Gambit komanda pradėjo kelionę kurdama dirbtinio intelekto įrankį, kuris derintų žmogaus patirties niuansus su pažangių technologijų efektyvumu.

Atsiliepimai ir poveikis

Kaip ir bet kurio naujoviško sprendimo atveju, tikrasis „AskEllyn“ sėkmės matas yra tai, kad jį priima bendruomenė, kuriai jis siekia tarnauti. Nuo pat savo veiklos pradžios „AskEllyn“ labai pamėgo savo vartotojus, suteikdama jiems supratimo ir draugystės jausmą pažeidžiamiausiomis akimirkomis.

Ellyn Winters-Robinson pabrėžė įrankio potencialą, teigdama: „Vėžio diagnozė yra neatrastas vanduo visiems. Tokiais laikais AskEllyn tarnauja kaip patikimas treneris ir patikėtinis, suteikiantis žmonėms saugią erdvę valdyti savo emocijas ir rūpesčius. Jos nuotaikos atkartoja priemonės įsipareigojimą būti ne tik informacine platforma; ji siekia būti tikru paramos ramsčiu.

Jennie Dale, „Dense Breasts Canada“ įkūrėja ir vykdomoji direktorė, pasidalijo savo patirtimi, atkreipdama dėmesį į AskEllyn skleidžiamą autentiškumą ir empatiją. „Jaučiausi taip, lyg kalbėčiau su žmogumi, kuris nuoširdžiai suprato“, – pastebėjo ji, galvodama apie neįkainojamą pagalbą, kurią tokia priemonė būtų suteikusi diagnozuojant ją.

Be atskirų atsiliepimų, platesnis „AskEllyn“ poveikis yra akivaizdus didžiuliame teigiamame bendruomenės atsake. Ryanas Burgio, „Gambit Technologies“ generalinis direktorius, atskleidė tai, kaip labai sujaudino pradinis vartotojų atsakymas. Jis sakė: „Mūsų partnerystė su Ellyn pabrėžia DI transformacinį potencialą, kai jis nukreipiamas į naudą žmonėms. AskEllyn yra mūsų nepajudinamo įsipareigojimo siekti AI for Good etoso įrodymas.

Tokie atsiliepimai ne tik patvirtina „AskEllyn“ pastangas, bet ir sustiprina jos potencialą pakeisti pacientų pagalbos priemonių pasaulį.

Galite pasiekti AskEllyn čia.

Alexas McFarlandas yra Brazilijoje gyvenantis rašytojas, pasakojantis apie naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis dirbo su geriausiomis AI įmonėmis ir leidiniais visame pasaulyje.