stub 10 geriausių mašininio mokymosi ir dirbtinio intelekto informacinių biuletenių (2023 m. lapkričio mėn.)
Susisiekti su mumis

Futuristų serija

10 geriausių mašininio mokymosi ir dirbtinio intelekto informacinių biuletenių (2023 m. lapkričio mėn.)

mm
Atnaujinta on

Yra daug mašininis mokymasis ir AI informaciniai biuleteniai, žemiau pateikiame geriausius. Tai leidžia jums sekti naujausias pramonės naujienas, svarbius pokyčius ir kt.

Žinoma, mes patys stebime visus šiuos informacinius biuletenius, kad įsitikintume, jog visada neatsiliksime nuo pramonės srities. Jei norite sužinoti daugiau apie mūsų pačių informacinį biuletenį, jis yra sąrašo apačioje.


Alfa signalas – Kas savaitę gaukite geriausių tyrimų modelių, kuriuos nustato patentuotas algoritmas, identifikuojantis naujausias pasaulinio lygio mokslininkų aptartas temas, santrauką.

AI trikdytojas – Parašyta mūsų pačių alex McFarlandas. Dirbtinis intelektas (AI) sutrikdys beveik visus visuomenės aspektus. Kaip ruošiamės?

Duomenų eliksyras - Parašė Lon Riesberg, „Data Elixir“ daugiau dėmesio skiria informacijos teikimui pramonės atstovams, ypač duomenų mokslininkams ir inžinieriams. Galite sužinoti apie naujus mašininio mokymosi įrankius, taip pat apie darbo skelbimus.

Duomenų mašina – Tai kas dvi savaites labai suasmenintas Carlos alg0, kuris įkūrė Data Science London, naujienlaiškis. Sužinokite apie įdomias AI knygas, kurias skaito Carlosas, taip pat jo rekomenduojamus kursus ir straipsnius. Tai vienas iš techninių informacinių biuletenių.

Duomenų mokslo savaitraštis – Šis informacinis biuletenis yra nišesnis nei kiti, kuriuos profiliavome, nes juose daugiausia dėmesio skiriama kuruojamoms naujienoms, darbo pasiūlymams, taip pat mokymo galimybėms duomenų mokslo srityje.

Gilaus mokymosi savaitraštis – Kaip rodo pavadinimas, šis informacinis biuletenis skirtas giliojo mokymosi technologijoms ir yra skirtas pramonės atstovams, kurie dirba tiek akademiniame, tiek verslo pasaulyje.

Eksponentinis vaizdas -Parašė Azeem Azhar. Tai lengvai suprantamas savaitinis informacinis biuletenis, kuriame daugiausia dėmesio skiriama naujosios AI technologijos, pvz., autonominių transporto priemonių, duomenų nuosavybės, netikrų naujienų ir kt., pasekmėms. Mums labai patinka, koks platus turinys, jame daugiausia dėmesio skiriama viskam. temos, svarbios žmonių rasės išlikimui ir apskritai visuomenės gerovei.

Importuoti AI – Šis savaitinis naujienlaiškis yra gana malonus, ypač žmonėms iš netechninio išsilavinimo. Jie dažnai aprašo AI naudojimo atvejus realiame pasaulyje, taip pat aptaria etinius klausimus, pvz., mašininio mokymosi šališkumą. Vienas dalykas, kuris mums patinka, yra tai, kad jie būtinai pabrėžia, kodėl tam tikros problemos yra svarbios visuomenei apskritai. Parašė Jackas Clarkas, kuris yra politikos katalogas OpenAI.

Algoritmas – MIT technologijų apžvalga – „MIT Technology Review“ siūlo kuruojamus informacinius biuletenius daugeliui technologijų pramonės šakų, įskaitant „blockchain“, kosmosą ir, žinoma, AI. Algoritmas siūlo lengvai skaitomą informacinį biuletenį, kuris užtikrina, kad būsite informuoti apie svarbiausius pramonės pokyčius. Vienintelis trūkumas yra tas, kad negalite perskaityti visų straipsnių, nebent užsiprenumeruosite „Technology Review“.

Gradientas – Šiame informaciniame biuletenyje pateikiamas unikalus požiūris – ne tik pateikiamos nuorodos į kai kuriuos svarbiausius AI atradimus, bet ir pateikiama glausta santrauka, apžvalga ir, dar svarbiau, diskusija apie tai, kodėl naujienos svarbios. Nemokama parinktis siūlo daug privalumų, tačiau jie taip pat turi mokamą versiją.

Pagrindinė tiesa – Tai kas dvi savaites vykstantis bendruomenės informacinis biuletenis kompiuterio vizija praktikai. Ji yra nemokama ir orientuota į vertės teikimą AI bendruomenei. Autoriaus pasirinkimai gana dažnai yra įdomūs ir siūlo analizę, kurios nėra lengva rasti kitur.


Mūsų rankomis sukurtas informacinis biuletenis skirtas žlugdančiam verslininkui, išmanančiam investuotojui ar verslo profesionalui, norinčiam išlikti priešais pramonę. AI verslas, sukurtas Unite.AI, pasižymi naujausiais AI proveržiais, naujomis mašininio mokymosi metodikomis, taip pat turi žinoti įžvalgas iš visų žiniatinklio kampelių.

AI verslas, Unite.AI informacinis biuletenis

Mes nešlamštuojame! Perskaitykite mūsų Privatumo politika daugiau info.

Unite.AI įkūrėjas ir narys „Forbes“ technologijų taryba, Antuanas yra a futuristas kuris aistringai domisi AI ir robotikos ateitimi.

Jis taip pat yra įkūrėjas Vertybiniai popieriai.io investavimo svetainė, generacinė AI platforma vaizdai.ai, ir ar jis šiuo metu dirba prie paleidimo genijus.ai platforma, kuri vartotojams suteiks galimybę konfigūruoti ir įdiegti autonominius agentus, suskirstant raginimus į papildomas užduotis.