stubs Par mums - Unite.AI
Savienoties ar mums

Mūsu vīzija

Par mums

mm
Atjaunināts on

Unite.ai ir pilnībā decentralizēta organizācija ar a komanda kas šobrīd piedāvā ziņas, intervijas un piekļuvi labākajiem AI rīkiem — bet tas ir tikai daudzslāņu ģenerālplāna sākums.

Mūsu mērķi ir informēt plašāku sabiedrību par progresu AI jomā, apvienot AI kopienu, virzīt uz priekšu AI demokratizāciju, sekot Mūsu harta par atbildīgu AI un palīdzēt izdevīga AGI (mākslīgā vispārējā intelekta) attīstībā.

Mūsu AI rīki

Images.ai - Šis ir mūsu pirmais AI rīks, kas piedāvā jaunāko ģeneratīvo AI, izmantojot stabilas difūzijas atvērtā pirmkoda priekšrocības. Atšķirībā no konkurējošām vietnēm, kas piedāvā stabilus difūzijas risinājumus, vietne ir bezmaksas. Mēs atkārtoti un nepārtraukti uzlabosim savu algoritmu, mūsu komandai paplašinās un turpināsim pievienot resursus un optimizēt mašīna mācīšanās algoritmi, kas ir uzlikti uz šīs programmatūras.

Rīks ir izstrādāts tā, lai tas būtu vienkāršs, bez mulsinošām komandām — vienkārši ievadiet meklēšanas vienumu, un tiks ģenerēts iespaidīgs mākslas darbs.

Lietotājiem, kuri ir ieinteresēti, attēlu ģeneratoram esam pievienojuši arī mēmu funkcionalitāti. Drīzumā būs iespēja izveidot personalizētu galeriju, ko varēsiet kopīgot ar draugiem un ģimeni.

Protams, tas būs tikai pirmais no daudzajiem AI rīkiem, ko plānojam piedāvāt. Nosaukums Unite.ai tika izvēlēts, lai apvienotu AI kopienu un apvienotu visus labākos atvērtā pirmkoda rīkus zem viena digitālā jumta.

Nākotnes projekti, kas tiks izlaisti, ietver:

Ģēnijs.ai - Tērzēšanas robota platforma, kas izmanto atvērtā pirmkoda programmatūru un savienojas ar jaunāko GPT 3.5 un jaunāko versiju. Izmantojot atvērtā pirmkoda kodu kopā ar OpenAI API, mēs izveidosim pirmo personalizēto AI palīgu, kas ir pielāgojams, personalizēts un atceras.

Atceras jūsu vārdu, stāstus, ar kuriem dalāties, jūsu veselības problēmas, jūsu cerības, sapņus un daudz ko citu. Vai vēlaties autoritatīvu vai draudzīgu un simpātisku AI? Tu vari izvēlēties.

Tas būs jūsu unikālais AI, un, izmantojot šo rīku, izveidosies simbiotiskas attiecības, un jūs kļūsiet par labāku sevis versiju.

Padomā.ai – Šī būs platforma uzņēmumiem, kas meklē AI risinājumus. Vai vēlaties izveidot lietojumprogrammu sava uzņēmuma datu kārtošanai? Vai ir jāizmanto modeļu atpazīšana, lai noteiktu, kā optimizēt biznesa lietojumprogrammas? Vai nezināt, ar ko sākt? Think.ai būs risinājums.

Mēs izstrādājam AI risinājumus, kas var tikt mērogoti — viss vienā kopienā.

Konferences

Pašlaik mēs katru dienu saņemam vairāk nekā 200 apmeklētāju, kuri meklē AI konferences, savukārt mēs piedāvājam bezmaksas labāko konferenču sarakstu pasaulē, kā arī pētām iespējas, kā uzsākt savu Unite.ai konferenču tīklu. Mērķis būtu konferenču tīkls šādās pilsētās:

  • Londona
  • NY
  • Toronto
  • Sanfrancisko
  • Austin
  • Lasvegasa

Ja jums ir pieredze konferenču ķēdē, lūdzu SAZINIETIES AR MUMS

Unite.AI dibinātājs un biedrs Forbes tehnoloģiju padome, Antuāns ir a futūrists kurš aizraujas ar AI un robotikas nākotni.

Viņš ir arī dibinātājs Vērtspapīri.io investīciju vietne, ģeneratīvā AI platforma images.ai, un vai viņš pašlaik strādā pie palaišanas ģēnijs.ai platforma, kas lietotājiem piedāvās iespēju konfigurēt un izvietot autonomus aģentus, sadalot uzvednes apakšuzdevumos.