stubs 10 “labākie” AI mārketinga rīki (2023. gada novembris)
Savienoties ar mums

Best Of

10 “labākie” AI mārketinga rīki (2023. gada novembris)

Atjaunināts on

Mākslīgā intelekta (AI) rīki rada revolūciju gandrīz visās nozarēs, tostarp mārketingā. Daudzi dažāda lieluma uzņēmumi paļaujas uz AI mārketinga rīkiem, lai reklamētu savus zīmolus un uzņēmumus. Tiem ir jābūt daļai no jebkura biznesa plāna neatkarīgi no tā, vai esat privātpersona vai organizācija, un tiem ir potenciāls paaugstināt jūsu mārketinga stratēģiju uz nākamo līmeni. 

AI mārketinga rīki ir programmatūra vai platformas, kas palīdz pieņemt automatizētus lēmumus, pamatojoties uz savāktajiem un analizētajiem datiem, un tie ir ievērojami atvieglojuši pircēja uzvedības prognozēšanu. Lielāko daļu laika cilvēka iejaukšanās nav nepieciešama. 

AI var apstrādāt milzīgu daudzumu informācijas, kas iegūta no dažādiem avotiem, piemēram, sociālajiem medijiem un e-pasta. Ikviens zina, ka dati ir mārketinga atslēga, un AI sper šo soli tālāk, vienlaikus ietaupot daudz naudas un laika. Organizācijām šo uzdevumu veikšanai vairs nav jāpaļaujas uz personālu, kas ļauj tos izmantot citās būtiskās uzņēmējdarbības jomās.

Vēl viens būtisks AI mārketinga rīku ieguvums ir tas, ka tie ļauj uzņēmumiem personalizēt pārdošanas un mārketinga stratēģijas. To var izdarīt, izmantojot paredzamo analīzi, kas sniedz dziļu ieskatu pirkšanas paradumos. Vai jūs zināt, kā tādi uzņēmumi kā Google un Netflix atbalsta ieteikumus? Tas ir AI mārketinga rīku darbs. 

Tirgū ir daudz iespaidīgu iespēju, tāpēc apskatīsim 10 labākos AI mārketinga rīkus: 

1. Jašma

Daudzi atzīst Jasperu par labāko vispārējo AI rakstīšanas palīgu, kas ir tirgus līderis ar iespaidīgajām funkcijām un kvalitāti. Vispirms jūs to nodrošiniet ar sākuma vārdiem, kurus Džaspers pēc tam analizē, pirms izveido frāzes, rindkopas vai dokumentus, pamatojoties uz tēmu un balss toni. Tas spēj izveidot 1,500 vārdu garu rakstu mazāk nekā 15 minūtēs.

Platformā ir vairāk nekā 50 AI satura ģenerēšanas veidņu, tostarp emuāra ziņas, e-pasta ziņojumi, mārketinga kopija, Facebook reklāmu ģenerators, Google reklāmu ģenerators, meta virsraksts un apraksts, preses relīze un daudz kas cits.

Šeit ir apskatītas dažas no labākajām Jasper īpašībām:

  • Vairāk nekā 11,000 2,500 bezmaksas fontu un XNUMX rakstīšanas stilu kategorijas
  • Atbalsta 25+ valodas
  • Intuitīva saskarne
  • Garas formas rakstīšanas palīgs (1,000+ vārdu)
  • Nosakiet galvenos teksta elementus (vietniekvārdus, darbības vārdus, vārdus utt.)

Lasiet mūsu Džaspera apskats vai apmeklējiet Jašma.

2. MarketMuse

MarketMuse ir lieliska iespēja tiem, kas meklē vispusīgi efektīvu AI mārketinga rīku, jo īpaši tāpēc, ka tas izvieto AI tehnoloģiju visos savos pakalpojumos. Tas tika īpaši izstrādāts uzņēmumiem, kas vēlas optimizēt ilgtermiņa saturu, piemēram, galvenās lapas, e-pastus, rakstus vai pārdošanas kopijas. 

Rīks darbojas, veicot padziļinātu AI izpēti par tēmu, pirms tiek izveidots pirmais uzmetums, pamatojoties uz izvēlēto tēmu, ko lietotāji pēc tam var uzlabot. MarketMuse piedāvā arī KPI un satura apkopojumu, kā arī iebūvētu redaktoru. 

Šeit ir dažas no galvenajām MarketMuse funkcijām: 

  • AI visos tā pakalpojumos
  • Veic dziļu AI izpēti
  • Izveido pirmo melnrakstu, ko pēc tam var mainīt
  • Iebūvēts redaktors un satura īss apraksts
Kas ir MarketMuse?

3. Reklāmas kopija

Reklāmas kopija tika izstrādāta, domājot par mārketinga speciālistiem, kuri vēlas palielināt savu mārketinga eksemplāru reklāmguvumu līmeni, un daudzos gadījumos var izveidot reklāmas, kas nodrošina reklāmguvumu mazāk nekā 60 sekundēs. Platforma ļauj lietotājiem ģenerēt neskaitāmas efektīvas reklāmas kopijas variācijas.

Dažas no iezīmēm ietver:

  • AI, kas modelēts tiešās atbildes mārketingam un reklāmguvumu veicināšanai
  • Ātrgaitas automātiskā aizpilde, lai ģenerētu un ielīmētu kopiju savā reklāmu pārvaldniekā
  • Soli pa solim uzvedņu veidotājs, lai izveidotu visprecīzāko rezultātu jūsu kampaņām
  • Pielāgojiet reklāmu radošumu, kopiju struktūru, tonalitāti un daudz ko citu, lai izveidotu perfektas reklāmas

4. Jebkurš vārds

Anyword ir uz datiem balstīts tekstu rakstīšanas rīks, kas ir paredzēts mārketinga speciālistiem. Tas ļauj ģenerēt efektīvas kopijas reklāmām, e-pastiem, galvenajām lapām un saturam dažādām platformām.

Kad runa ir par reklāmu izveidi, to ir viegli izdarīt Facebook reklāmām, Google Adwords, LinkedIn reklāmām un Twitter reklāmām.

Protams, garākas formas saturam tie arī atvieglo emuāra ziņu, produktu aprakstu, YouTube aprakstu un daudz ko citu ģenerēšanu.

Atšķirība ir tāda, ka Anyword dod iespēju radošajiem mārketinga speciālistiem pievienot datus savam rīku komplektam, nodrošinot prognozējošus rādītājus un ieskatu par to, kura ziņojuma daļa darbojas un kam.

5. Skaļrieksts

Scalenut būtībā ir viss vienā mārketinga rīks, un tas ir paredzēts mērogošanai. Tas ļauj ātri un iegūt visu atslēgvārdu plānu savai nišai un izveidot satura pārvaldības stratēģiju, lai dominētu šajos terminos. Programmatūra ir sadalīta 4 sadaļās:

Pētījumi - Atklājiet ieskatus un izveidojiet stratēģiju, kas darbojas, iegūstot visus ieskatus un semantiskos galvenos terminus, kas jums nepieciešami, lai apsteigtu konkurentus.

izveidot – Uzrakstiet SEO saturu, kas tiek ierindots, izmantojot vismodernākās NLP un NLU versijas (Dabas valodas apstrāde & Dabiskās valodas izpratne). Tā piedāvā reāllaika optimizāciju, pamatojoties uz SERP statistiku, un piedāvā saturu, ko var piegādāt.

Optimizēt - Saņemiet reāllaika atsauksmes par jūsu satura stāvokli ar dinamisku SEO rezultātu. Uzlabojiet, atrodoties ceļā, vairs nav jāpārskata!

Mārketinga kopija - Rakstiet pārliecinošu kopiju, kas nodrošina reklāmguvumus, izmantojot vairāk nekā 40 AI tekstu rakstīšanas veidnes. Tas ietver:

    • Produktu apraksti
    • Vietnes kopija
    • Copywriting Frameworks
    • E-pasta autortiesību aizsardzība

Pieprasiet 20% atlaidi no ikmēneša abonēšanas maksas. Atlaides kods: MŪŽĪGI 20 

Lasiet mūsu Scalenut apskats vai apmeklējiet Skaļrieksts.

6. Semrush

Semrush ir viss komplekts, kas ļauj veikt satura mārketinga kampaņas, SEO, sociālo mediju mārketingu, analīzi, PPC un daudz ko citu. Tās izcilā iezīme ir pozīcijas izsekotājs, kas nodrošina uzņēmumiem veidu, kā izsekot, kāds ir to rangs salīdzinājumā ar citām vietnēm, kad runa ir par atslēgvārdu lietošanu. 

AI mārketinga rīks piedāvā arī satura mārketinga rīkkopu, kas ļauj veikt tēmu meklēšanu, kas sniedz ieskatu par tendencēm. Pēc tam varat izveidot satura mārketinga plānus, pamatojoties uz šo informāciju. 

Šeit ir dažas no galvenajām Semrush funkcijām: 

  • Pozīcijas izsekošana, kas parāda atlasīto atslēgvārdu rangu
  • Lapas SEO
  • 7 instrumenti, kas paredzēti konkurentu analīzei
  • Sociālo mediju pārvaldība un satura mārketings

7. Pro ranga izsekotājs

Viens no vissarežģītākajiem SEO aspektiem ir reāllaikā zināt, kur jūs pašlaik ieņemat vietu. Manuāla meklēšana Google tīklā nav laika ziņā efektīva, un tā rada risku, ka personalizēti un lokalizēti rezultāti var radīt maldīgu iespaidu.

Šis ir labākais rīks tirgū, lai ātri noteiktu jūsu pašreizējo klasifikāciju, izmantojot tā jaudīgos rīkus.

Ranga izsekošana - Iegūstiet uzticamu ranga izsekošanu no jebkuras vietas ar jebkuru ierīci.

Reitingu analīze – Tiešsaistes skati, datu vizualizācijas un diagrammas, kas ļauj ātri analizēt ranžēšanas progresu un pieņemt apzinātus lēmumus, pamatojoties uz ieskatiem.

Ziņošanas - Ja vēlaties nosūtīt savus pārskatus potenciālajiem investoriem, klientiem vai iekšējiem komandas locekļiem, viņi piedāvā iespēju automātiski ģenerēt un nosūtīt pielāgotus, baltās etiķetes pārskatus.

8. INK

INK apvieno AI koprakstīšanu un SEO palīgu, lai palīdzētu jums izstrādāt saturu. Rīka SEO palīga aspekts ļauj izveidot saturu, kas meklētājprogrammās iegūs augstu vietu un veicina dabisko trafiku. Tas tiek panākts, izmantojot patentētu AI sistēmu, kas reāllaikā analizē saturu, vienlaikus sniedzot ieteikumus SEO rādītāju uzlabošanai. 

Otra galvenā funkcija, AI Co-Writing, palīdz ģenerēt augstas veiktspējas kopiju. AI palīdz lietotājiem rakstīt, pārrakstīt un vienkāršot teikumus. 

Šeit ir apskatītas dažas no galvenajām INK Editor funkcijām:

  • Meta optimizācija
  • Attēla optimizācija, izmantojot saspiešanu un izmēru maiņu
  • Pareizrakstības un gramatikas labošana
  • AI rakstīšanas, AI vienkāršošanas un AI paplašināšanas funkcijas
  • Integrējas WordPress

9. Septītais Saprāts

Seventh Sense ir AI mārketinga rīks, kas balstās uz uzvedības profilēšanu, lai piesaistītu klientu uzmanību. Tas ir īpaši paredzēts e-pastiem, kas bieži vien ir sarežģīti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Lai izveidotu stabilu e-pasta mārketinga stratēģiju, jums ir jāizvēlas vislabākie laiki un dienas, lai sasniegtu augstu atvēršanas līmeni, taču nav iespējams atrast labāko laiku katram klientam. 

Lai to apietu, Seventh Sense analizē ideālo laiku un dienu e-pasta kampaņām, un tas tiek darīts katram kontaktam. AI platforma to panāk, izveidojot paredzamo modeli katram kontaktam, pamatojoties uz viņu darbību. 

Šeit ir dažas no Septītās sajūtas galvenajām funkcijām:

  • Personalizēts pakalpojums
  • Nosaka labāko laiku e-pasta sūtīšanai katrai kontaktpersonai
  • Konstruē individuālus prognozēšanas modeļus
  • Uzvedības profilēšana
Septītā sajūta — e-pasta piegādes optimizācija

10. Personificēt

Personalizēšana ir lielisks mākslīgā intelekta rīks, ja vēlaties uzzināt, kuri produkti un pakalpojumi visvairāk interesē jūsu kontaktpersonas. Tas balstās uz algoritmu, lai identificētu katras kontaktpersonas trīs galvenās intereses, un tās atjaunina reāllaikā, pamatojoties uz vietnes darbība. 

Ir pierādīts, ka personalizēšana palielina e-pasta klikšķu skaitu par 57%, un tas nodrošina par 13% lielāku vidējo atvēršanas līmeni. Liela daļa no tā ir saistīta ar efektīvajām personalizētajām kampaņām, kas reklamē pareizo produktu un pakalpojumu īstajā laikā. 

Šeit ir dažas no personalizēšanas galvenajām funkcijām: 

  • Izmanto algoritmu, lai identificētu katra kontakta intereses
  • Atjaunināts reāllaikā
  • Izseko tādus rādītājus kā laiks lapā, biežums un nesenums
  • Viegla uzstādīšana un darbība

Alekss Makfārlends ir Brazīlijā dzīvojošs rakstnieks, kurš stāsta par jaunākajiem sasniegumiem mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir strādājis ar labākajiem AI uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.