stubs 10 labākie mākslīgā intelekta balss ģeneratori (2023. gada novembris) — Unite.AI
Savienoties ar mums

Best Of

10 labākie AI balss ģeneratori (2023. gada novembris)

Atjaunināts on

Līdz ar progresīvās mākslīgā intelekta un balss sintēzes tehnoloģiju attīstību tirgū ir kļuvuši pieejami daudzi datoru balss ģeneratori. Šo straujo progresu dēļ nav nepieciešams izmantot lielu balss paraugu apjomu vai augsti profesionālu aprīkojumu.

Mūsdienu mākslīgā intelekta pasaulē jūs varat atdarināt jebkura veida balsi, ko var iedomāties, un tas ir diezgan vienkāršs process. AI balss ģeneratoriem ir daudz biznesa lietojumprogrammu, un ar šiem 10 labākajiem mākslīgā intelekta balss ģeneratoriem jebkura lieluma uzņēmums var sākt izmantot šo tehnoloģiju.

1. Lovo.ai

Ar AI darbināma daudzfunkcionālā satura platforma | Genny no LOVO

Lovo.ai ir godalgota uz AI balstīta balss ģenerators un teksta pārveides runā platforma. Tā ir viena no izturīgākajām un vienkāršākajām platformām, kas rada balsis, kas atgādina īstu cilvēka balsi.

Lovo.ai ir nodrošinājis plašu balsu klāstu, apkalpojot vairākas nozares, tostarp izklaidi, banku darbību, izglītību, spēles, dokumentālo filmu, ziņas utt., nepārtraukti pilnveidojot savus balss sintēzes modeļus. Šī iemesla dēļ vietne Lovo.ai ir ieguvusi lielu interesi no cienījamām organizācijām globālā mērogā, padarot tās izceļas kā novatores balss sintēzes nozarē.

LOVO nesen ir laidis klajā Genny, nākamās paaudzes mākslīgā intelekta balss ģeneratoru, kas aprīkots ar teksta pārvēršanu runā un video rediģēšanas iespējām. Tas var radīt cilvēkiem līdzīgas balsis ar satriecošu kvalitāti, un satura veidotāji var vienlaikus rediģēt savus videoklipus.

Genny ļauj jums izvēlēties no vairāk nekā 500 AI balsīm 20+ emocijās un 150+ valodās. Balsis ir profesionāla līmeņa balsis, kas izklausās cilvēciski un reālistiski. Varat izmantot izrunas redaktoru, uzsvaru, ātrumu un augstuma vadību, lai pilnveidotu savu runu un pielāgotu, kā tā skan. 

Iespējas:

  • Pasaulē lielākā balsu bibliotēka ar vairāk nekā 500 AI balsīm
  • Granulēta vadība profesionāliem producentiem, izmantojot izrunas redaktoru, uzsvaru un augstuma kontroli.
  • Video rediģēšanas iespējas, kas ļauj vienlaikus rediģēt videoklipus, ģenerējot balss pārraides.
  • Resursu datu bāze ar neverbāliem starpsaucieniem, skaņas efektiem, mūziku bez autoratlīdzības, fonda fotoattēliem un videoklipiem

Tā kā ir pieejamas vairāk nekā 150 valodas, saturu var lokalizēt, noklikšķinot uz pogas.

Lasiet mūsu Lovo apskats vai apmeklējiet lovo.

2. Sintēze

Synthesis ir viens no populārākajiem un jaudīgākajiem AI balss ģeneratoriem, kas ļauj ikvienam izveidot profesionālu AI balss pārraidi vai AI video ar dažiem klikšķiem.

Šī platforma ir vadošā, izstrādājot algoritmus teksta pārsūtīšanai uz balsi un video komerciālai lietošanai. Iedomājieties, ka varat dažu minūšu laikā uzlabot savas vietnes skaidrojošos videoklipus vai produktu apmācības, izmantojot dabisku cilvēka balsi. Synthesys Text-to-Speech (TTS) un Synthesys Text-to-Video (TTV) tehnoloģija pārveido jūsu skriptu dinamiskās un dinamiskās multivides prezentācijās.

Tiek piedāvāts neskaitāmas funkcijas, tostarp:

  • Izvēlieties no lielas profesionālu balsu bibliotēkas: 34 sieviešu, 35 vīriešu
  • Izveidojiet un pārdodiet neierobežotas balss pārraides jebkuram mērķim
  • Ārkārtīgi reālistiskas balsis atšķirībā no konkurējošām platformām
  • Izvēle, lai uzsvērtu konkrētus vārdus, lai varētu izteikt dažādas emocijas, piemēram, laimi, satraukumu, skumjas utt.
  • Pievienojiet pauzes, kad lietotājs vēlas piešķirt balss pārraidēm vēl cilvēciskāku sajūtu.
  • Priekšskatījuma režīms, lai ātri redzētu rezultātus un piemērotu izmaiņas, nezaudējot renderēšanas laiku.
  • Izmantojiet pārdošanas videoklipiem, vēstulēm, animācijām, skaidrojumiem, sociālajiem medijiem, TV reklāmām, aplādes u.c.

Lasiet mūsu Synthesys apskats vai apmeklējiet Sintēze.

3. Murfs

Viens no populārākajiem un iespaidīgākajiem mākslīgā intelekta balss ģeneratoriem tirgū ir Murf, kas ļauj ikvienam pārvērst tekstu par runu, balss pārraidi un diktēšanu. Tas ir īpaši noderīgi produktu izstrādātājiem, podkastītājiem, pedagogiem un tiem, kas darbojas biznesa pasaulē.

Murfs rada dabiskas balsis ļoti īsā laikā un ar minimālu piepūli. Pēc tam tos var izmantot gandrīz jebkurā nozarē. Ar bibliotēku, kurā ir vairāk nekā 110 balsis 15 dažādās valodās, Murf ir plašs lietojumu klāsts.

Šeit ir dažas no galvenajām Murf funkcijām:

  • Liela balsu un valodu bibliotēka
  • Izteiksmīgi emocionāli runas stili
  • Augstums un precīzi noregulējiet balss toņus
  • Audio un teksta ievades atbalsts

Lasiet mūsu Murfa apskats vai apmeklējiet Murfs.

4. Komplekti

Kits sevi raksturo kā AI balss rīkkopu, kas uzlabo jūsu balsi. Izveidojiet savas AI balsis ar vienu klikšķi vai mainiet savu balsi, izmantojot arvien pieaugošo komerciālās izmantošanas bibliotēku un oficiāli licencētas mākslinieku balsis.

Atšķirībā no konkurējošām platformām šī ir pirmā AI balss platforma, kas strādā tieši ar māksliniekiem, lai oficiāli izlaistu viņu balss modeļus saskaņā ar viņu noteikumiem. Tas ir lieliski piemērots komerciāliem lietojumiem.

Vēl viena iespēja ir izmantot vispārēju bezmaksas balsu bibliotēku, pārvērst savu balsi par bezgalīgu izteiksmīgu vokālo stilu paleti un paplašināt savu radošo sniegumu. Apmācības rīks padara AI vienkāršu, vienkārši augšupielādējiet savu vokālu un klausieties savas balss transformāciju.

  • Mainiet savu balsi, izmantojot mākslīgā intelekta balsis no licencētu mākslinieku bibliotēkas vai bez autoratlīdzības.
  • Izveidojiet, apmāciet un kopīgojiet savu AI balsi no nulles, izmantojot viena klikšķa RVC v2 modeļa koplietošanu
  • Augšupielādējiet savus esošos .pth failus RVC v1 vai v2 modeļos augstas kvalitātes secinājumu un modeļu koplietošanai
  • Modeles apmācīšana ir vienkārša, vienkārši savāciet tās balss audio klipus, kuru vēlaties replicēt

5. Voice Over, izmantojot Speechify

Speechify var pārvērst tekstu jebkurā formātā dabiski skanošā runā. Pamatojoties uz tīmekli, platforma var uzņemt PDF failus, e-pastus, dokumentus vai rakstus un pārvērst tos audio, ko var klausīties, nevis lasīt. Šis rīks arī ļauj pielāgot lasīšanas ātrumu, un tajā ir vairāk nekā 200 dabiski skanīgas balsis, no kurām izvēlēties.

Programmatūra ir inteliģenta un var identificēt vairāk nekā 15 dažādas valodas, apstrādājot tekstu, un tā var nemanāmi pārvērst skenēto drukāto tekstu skaidri dzirdamā audio.

Šeit ir dažas no galvenajām Speechify funkcijām:

  • Tīmeklī ar Chrome un Safari paplašinājumiem
  • Vairāk nekā 200 augstas kvalitātes balsu, no kurām izvēlēties
  • Vairāk nekā 20 valodas un akcenti
  • Granulētas laukuma, toņa un ātruma vadības ierīces
  • Komerciālās lietošanas tiesības
  • Pielāgoti skaņu celiņi

30% atlaides kods: RUNAS PARTNERIS30

Lasiet mūsu Speechify Review vai apmeklējiet Runāt.

6. WellSaid Labs

Iepazīstieties ar WellSaid Labs AI balsīm

WellSaid ir tīmekļa autorēšanas rīks balss pārraižu izveidei, izmantojot Generatīvās AI balsis.

Šis rīks piedāvā daudzveidīgu AI balsu sarakstu, kas vienmēr ir pieejams, lai pēc iespējas ātrāk ģenerētu balss pārraides. Atšķirībā no konkurējošām opcijām tie piedāvā dažas no visīstākajām AI balsīm, kas novērtētas tikpat reālistiskas kā cilvēku ieraksti.

Atrodiet pareizo balsi katram apmācības modulim. Varat reāllaikā noklausīties vairāk nekā 50 AI balsis dažādos runas stilos, dzimumos un akcentos. Esi radošs! Sajauciet un saskaņojiet balsis, lai sniegtu uz scenārijiem balstītas instrukcijas.

Unikāla funkcija ir izrunas bibliotēka, kas ļauj lietotājiem pilnībā kontrolēt to, kā mākslīgais intelekts stāsta jūsu stāstu, mācot to pateikt tieši tā, kā vēlaties.

Dažas no iezīmēm ietver:

  • Pieejamas dažādas balsis 24/7
  • Vairāk nekā 50 AI balsis
  • Ja nepieciešams, apmāciet izrunu
  • Nav talantu vai studijas vājo vietu
  • Nevainojami atjauninājumi un rediģēšana dažu minūšu laikā
  • Atveido divreiz ātrāk nekā izrunātais skripts

Lasiet mūsu WellSaid Labs apskats vai apmeklējiet WellSaid Labs.

7. Mainīts

Altered Studio ir nākamās paaudzes audio redaktors, kas integrē vairākas balss AI tehnoloģijas vienā lietotājam draudzīgā lietojumprogrammā. Tas darbojas tiešsaistē, kā arī lokāli operētājsistēmās Windows un Mac, izmantojot vietējos skaitļošanas resursus.

Balss AI rīki var jums palīdzēt ar dublēšanas darbplūsmu. Transkribēšana, balss pārraide, teksta pārvēršana runā un tulkojumi.
The
Altered Studio nodrošina unikālu runas pārvēršanas runu, veiktspējas un veiktspējas runas sintēzes tehnoloģiju, kas nospiež darāmā robežas.

Viena no unikālajām tehnoloģijām ļauj pārveidot savu balsi uz pielāgotu balsi. Varat arī pārrakstīt, pievienot balsi ar tekstu pārvēršanu runā un tulkot audio failus.

Galvenās funkcijas ietver:

  • Izveidojiet īpašu balsi. Tā varētu būt kāda slavena aktiera, valdzinoša balss talanta, drauga vai vecvecāka balss.
  • Izmantojiet dzīvi No teksta uz izrunu lai pievienotu Voice-Over savam saturam 70+ valodas.
  • No personīgām audio piezīmēm līdz garām sapulču sarunām, ātri un precīza transkripcija ir tikai viena klikšķa attālumā.
  • Google diska integrācija, viegli strādājiet no jebkuras vietas un ērti kopīgojiet failus.
  • Balss redaktors var ierakstīt tieši no pārlūkprogrammas, izmantojot mikrofonu vai jebkuru citu ierakstīšanas ierīci.
  • Importējiet un eksportējiet savus failus daudzos dažādos formātos, bez zudumiem un neapstrādātā veidā.
  • Spektrogramma un spektra vizualizācija ir viena klikšķa attālumā, lai veiktu detalizētu frekvenču analīzi.

8. FineShare

Ātri ģenerē 220 reālistiskas balss pārraides 40 valodās videoklipiem, aplādes, grāmatām, prezentācijām un citam.

FineShare izmanto AI teksta pārveides runā ģeneratoru, lai acumirklī padarītu jūsu saturu saistošāku. Šis rīks ļauj jums uzreiz izveidot augstas izšķirtspējas audio versijas jebkuram saturam, piemēram, videoklipiem, aplādes, romāniem, rakstiem, scenārijiem un prezentācijām.

Šis rīks ir izstrādāts, lai palielinātu lietotāju iesaisti, padarītu saturu pieejamu un sasniegtu lielāku auditoriju, izmantojot daudzvalodu atbalstu.

Šeit ir dažas no galvenajām FineShare funkcijām:

  • 220+ reālistiskas AI balsis
  • Atbalsta 40+ valodas
  • Runas ātruma regulēšana
  • AI balss pārraides pakalpojumam YouTube, emuāra ziņām un audiogrāmatām

Lasiet mūsu FinesShare apskats vai apmeklējiet FineShare.

9. Play.ht

Spēcīgs AI teksta-runas ģenerators Play.ht paļaujas uz AI, lai ģenerētu audio un balsis no IBM, Microsoft, Amazon un Google. Šis rīks ir īpaši noderīgs teksta pārvēršanai dabiskās balsīs, un tas ļauj lejupielādēt balss pārraidi kā MP3 un WAV failus.

Izmantojot Play.ht, varat izvēlēties balss veidu un importēt un ierakstīt tekstu, ko rīks uzreiz pārveidos dabiskā cilvēka balsī. Pēc tam audio var uzlabot ar SSML tagiem, runas stiliem un izrunu.

Play.ht izmanto tādi lielākie zīmoli kā Verizon un Comcast.

Šeit ir dažas no galvenajām Play.ht funkcijām:

  • Pārvērtiet emuāra ierakstus audio formātā
  • Integrējiet reāllaika balss sintēzi
  • Vairāk nekā 570 akcentu un balsu
  • Reālistiskas balss pārraides aplādes, video, e-mācībām un citam

10. Hitpaw Voice Changer

Šis viegli lietojamais AI rīks tiek uzskatīts par vienu no labākajām lietojumprogrammām spēlētājiem, straumētājiem, YouTube lietotājiem un sanāksmēm. Spēlētājiem tas patīk, jo tas ļauj jums viegli izklausīties kā iecienītākais videospēles tēls, uzņēmējiem tas patīk, jo tas var likt viņiem izklausīties autoritatīvi.

Atbrīvojiet savu radošumu, mainiet balsis ar bezgalīgām iespējām. Ja esat robots, dēmons, burunduks, sieviete, vīrietis, spoku seja vai anime aktieris, HitPaw Voice Changer piedāvā milzīgu skaitu balss maiņas efektu, lai atbilstu jūsu vajadzībām un sniegtu vairāk iespēju rīkoties tā, kā vēlaties.

  • Mainiet savu balsi ar dažādiem balss maiņas efektiem reāllaikā
  • Lieliski integrējieties ar visām populārajām spēlēm un programmām
  • Lielisks balss modifikators spēlei, satura veidotājam, Vtuber vai tiešraides straumētājam
  • Mainot balsis, noņemiet troksni un atbalsi
  • Mainiet balsi bez piepūles ar augstu kvalitāti

Alekss Makfārlends ir Brazīlijā dzīvojošs rakstnieks, kurš stāsta par jaunākajiem sasniegumiem mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir strādājis ar labākajiem AI uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.

Unite.AI dibinātājs un biedrs Forbes tehnoloģiju padome, Antuāns ir a futūrists kurš aizraujas ar AI un robotikas nākotni.

Viņš ir arī dibinātājs Vērtspapīri.io investīciju vietne, ģeneratīvā AI platforma images.ai, un vai viņš pašlaik strādā pie palaišanas ģēnijs.ai platforma, kas lietotājiem piedāvās iespēju konfigurēt un izvietot autonomus aģentus, sadalot uzvednes apakšuzdevumos.