csonk A 10 legjobb AI-eszköz közösségi médiához (2023. november) – Unite.AI
Kapcsolatba velünk

Best Of

A 10 legjobb AI-eszköz a közösségi médiához (2023. november)

korszerűsített on

A közösségi média használata csak tovább növekszik, ami azt jelenti, hogy nő az értékes adatok és betekintések mennyisége, amely bármilyen méretű vállalat számára elérhető. A közösségi média stratégiák létfontosságúak minden olyan vállalkozás számára, amely a mesterséges intelligencia által vezérelt jövőben szeretne helyet biztosítani. Minden olyan vállalkozás, amelynek nincs ilyenje, kétségtelenül lemarad. 

A mesterséges intelligencia (AI) technológia térnyerésével a közösségi média olyan betekintést nyújt számunkra, amelyet egyetlen ember vagy embercsoport sem érhet el. A piacon számos AI-eszköz található, amelyek segítenek a közösségi média kezelésében, tartalomkészítésben, elemzésben, hirdetésekben és még sok másban. 

A mesterséges intelligencia sok időigényes és monoton közösségi média feladatot átvehet, felszabadítva a csapatokat, hogy máshol tudjanak összpontosítani. Ez az idő felhasználható az ügyfelekkel való szerves interakcióra, multimédiás kampányok tervezésére vagy nagyobb projekteken való munkára. 

Vessünk egy pillantást a 10 legjobb AI-eszközre a közösségi médiához: 

1. fricska

A Flick egy olyan eszköz, amellyel gyorsabban és nagyobb méretekben hozhat létre közösségi média tartalmat. A felhasználók a korábbinál 10-szer gyorsabban készíthetnek rendkívül személyes és márkához kapcsolódó feliratokat.

Ne hagyja, hogy a feliratírással járó gondok akadályozzák a tartalom létrehozását. Szerezzen egyedileg elkészített feliratokat, mintha személyes szövegíró állna a szolgálatában.

A Flick AI Social Media Assistant egy marketingeszköz, amely segít felgyorsítani a közösségi média ötletelési, írási és tervezési folyamatát. Ahelyett, hogy órákat töltene tartalmi ötletekkel, az Asszisztens segíthet eredeti és lebilincselő tartalomötletek létrehozásában a másodperceken belül megadott témák alapján.

Segítségével szakértő szövegíróvá válhat több éves képzés nélkül. A gyilkos feliratok elkészítése kihívást jelenthet, de az Asszisztens segít abban, hogy kevesebb idő alatt többet végezzen, saját egyedi hangján.

Az eszközök a „Tartalomtervezőben” találhatók, amely egy dedikált hely az ötletei számára, akár teljesen kidolgozottak, akár csak egy munkacím. Ez segíthet jobban rendszerezni a gondolatait, és összefüggőbb tartalmat hozhat létre.

A kínált további funkciók közé tartozik:

Ütemezés – Az időd és a szabad helyed értékes. Tedd kevésbé stresszessé a tartalom tervezését, létrehozását és közzétételét egy megbízható és könnyen használható ütemezővel.

Hashtags – Nincs több fényképezés sötétben. Kezdje el elérni több embert, amikor közzétesz, és szabja személyre hashtageit a teljesítmény javítása érdekében.

Elemzések – Könnyű elveszíteni a nyomát, hogy mi működik a közösségi oldalon. Szerezze meg a megfelelő döntések meghozatalához szükséges világosságot és magabiztosságot.

Olvassa el a Pöccintsen át az áttekintésre vagy bejelentkezés fricska.

2. ContentStudio

A Content Studio egy egyszerű, de hatékony, többfunkciós közösségimédia-eszközt kínál ügynökségek, márkák, és a marketingesek. Azonnal hozzon létre Instagram-feliratokat, tweetötleteket, inspiráló idézeteket, írjon át tartalmat, és soha ne fogyjon ki a tartalmi ötletekből.

Takarítson meg időt, és győzze le az írók akadályait a mesterséges intelligencia által generált feliratokkal és képekkel közösségi bejegyzéseihez. Használjon előre elkészített sablonokat minőségi tartalom létrehozásához a Tweetekhez, Instagram feliratokhoz stb.

Növelje bejegyzése láthatóságát azáltal, hogy az AI releváns és felkapott hashtageket javasol a tartalomhoz. Egyes felhasználók értékelhetik az emoji funkciót is, ahol az AI vizuálisan vonzó bejegyzéseket hoz létre a szöveg hangjának elemzésével és megfelelő hangulatjelek hozzáadásával.

Az egyik funkció, amelyet a legtöbb felhasználó hasznosnak talál, az, hogy azonnal hihetetlen képeket készíthet közösségi bejegyzéseihez, ha egyszerűen szöveges leírásokat ad az AI-botnak.

Olvassa el a Content Studio felülvizsgálata vagy bejelentkezés ContentStudio.

AI felirat és képgenerátor a legjobb közösségi média bejegyzésekhez

3. Utóbbi időben

Azok számára, akik az AI-t szeretnék beépíteni a közösségi média stratégiájukba, az egyik legjobb lehetőség a Lately. Ez a mesterséges intelligencia eszköz lehetővé teszi a kontextus felismerését egy nagyobb tartalomgyűjteményből, amelyet aztán felhasználhat az azt népszerűsítő közösségi média bejegyzések létrehozására. 

A közelmúltban egy közösségimédia-eszközök irányítópultját is kínálja, amelyek olyan feladatokhoz használhatók, mint az ütemezés és a közösségi média projektmenedzsment. Ezeken kívül a Lately segítségével elemezheti a közösségi oldalak mutatóit, ami segít meghatározni a legmegfelelőbb közzétételi időpontokat a szélesebb és elkötelezettebb közönség elérése érdekében. 

Íme néhány a Lately főbb jellemzői: 

  • Az AI közösségi média eszközeinek irányítópultja
  • Hozzon létre egyszerre több tweetet URL-hez, dokumentumokhoz vagy információkhoz
  • Ütemezze be a közösségi média bejegyzéseit
  • Elemezze a mutatókat a csatornákon keresztül 
Kezdő lépések a Mostanában

4. Socialbakers

Egy másik legnépszerűbb AI-eszköz a közösségi médiához a Socialbakers, amely egy mesterséges intelligencia által vezérelt közösségimédia-kezelési platform, amely fejlett közönségbetekintést végez, befolyásolja a marketing felfedezését, valamint lenyűgöző nyomkövetési irányítópultot és tartalomfeedet biztosít. Az egyesített tartalomfeed segítségével az összes bejegyzést láthatja az összes platformján. Megtekinthet egy analitikai irányítópultot és intelligens ütemező eszközöket is, amelyek optimális közzétételi időt javasolnak. 

Íme néhány a Socialbakers főbb jellemzői közül: 

  • Befolyásoló műszerfali eszköz
  • Speciális közönségbetekintés
  • Intelligens ütemezés és optimális postázási idők
  • Több csatornás kezelés
Hogyan használjuk a Socialbakers-t közösségi hallgatáshoz

5. csúcspont

A Heyday jó választás azok számára, akik mesterséges intelligencia segítségével szeretnének tartalmat létrehozni a robotjaik számára. Ez a társalgási AI-eszköz a közösségi médiához valós időben kommunikál az emberekkel. Lehetővé teszi az ügyfélszolgálati ügynökök számára, hogy a legnagyobb értékű interakciókat hajtsák végre, miközben javítják a felhasználói élményt. A kérdések megválaszolása mellett a Heyday is használja természetes nyelvfeldolgozás (NLP) és természetes nyelvgenerálás (NLG) a termékajánlások testreszabásához és az értékesítéshez. 

Íme néhány a Heyday főbb jellemzői közül: 

  • Tartalmat hoz létre a botok számára
  • Valós időben kölcsönhatásba lép az emberekkel
  • Nagy értékű interakciókat tesz lehetővé az ügyfélszolgálati ügynökök számára
  • NLP és NLG 
Heyday by Hootsuite in 90 Seconds

6. Wordstream

Egy másik legnépszerűbb AI közösségi média eszköz a Wordstream, amely egy mesterséges intelligencia-alapú program, amelyet a hirdetések teljesítményének javítására terveztek gépi tanulás (ML). A Wordstream értékeli a PPC-hirdetéseket a közösségi média hálózatokon, miközben adatvezérelt ajánlásokat is kínál. Az eszköz bármilyen méretű vállalkozás számára hasznos, beleértve az online értékesítéssel és marketinggel foglalkozókat is. 

A vállalkozások a Wordstream segítségével meghatározhatják a PPC-kampányok hatékonyságát, valamint méretezhetik, kiképezhetik a csapatokat és elősegíthetik az online növekedést. 

Íme a Wordstream néhány fő funkciója: 

  • Javítja a hirdetések teljesítményét az ML segítségével
  • Felméri a PPC-hirdetéseket a csatornákon keresztül
  • A PPC kampányok sikerét elemzi
  • Segíti a vállalatok méretezését
WordStream tanácsadó

7. Fakéreg

A Cortex egy nagyszerű AI közösségi média eszköz azok számára, akik optimalizált tartalmat szeretnének megosztani. Az eszköz az előzménymutatók alapján javasolja, hogy mikor és milyen gyakran tegyen közzé bejegyzést, és részletes elemzéseket is készít a versenytársakról. 

Más platformokhoz hasonlóan a Cortex is kínál egy irányítópultot, amelynek felülete kiemeli a bejegyzéseket és a közösségi menetrendet. A bejegyzés létrehozása után a Cortex a bejegyzés előzményadatai alapján javasolja, mikor érdemes közzétenni. Egy vagy több fénykép feltöltésekor azonosítja azokat a színeket is, amelyek a leginkább vonzóak a közönség számára, így segít a legjobb döntés meghozatalában. 

Íme a Cortex néhány fő funkciója: 

  • Javasolja, hogy mikor és milyen gyakran tegyen közzé
  • Részletes versenytárs elemzés
  • Bejegyzések és közösségi ütemezések irányítópultja
  • A kép színeinek elemzése

8. QuillBot

A QuillBot egy másik lehetőség azok számára, akik a meglévő tartalmakat szeretnék újra felhasználni közösségi média stratégiáikba. Ez a mesterséges intelligencia közösségimédia-eszköz lehetővé teszi a meglévő tartalmak összefoglalását és átfogalmazását vadonatúj verziókká, ami azt jelenti, hogy segíthet friss tartalom létrehozásában az online hírlevelek és a közösségi média platformok számára. 

Ez az egyik legjobb újraíró eszköz a piacon, és bármilyen webböngészőben vagy szövegszerkesztőben használható, mint például a Microsoft Word és a Google docs. A tartalom átírásakor a QuillBot gondoskodik arról, hogy azonosítsa a legfontosabb információkat, miközben megőrzi a tartalom kontextusát. 

Íme a QuillBot néhány fő funkciója: 

  • A meglévő tartalmak újrahasznosítása a közösségi médiában
  • Több webböngészővel és szövegszerkesztővel kompatibilis
  • Újraíráskor megőrzi az eredeti kontextust
  • Szókincs bővítése
Parafrázis a QuillBot segítségével, és tegye fájdalommentessé az írást ma.

9. Linkfluence

Egy mesterséges intelligencia-alapú közösségimédia-kezelő eszköz, a Linkfluence lehetővé teszi az összes közösségimédia-csatorna nyomon követését és elemzését. Emellett értékes társadalmi betekintést nyújt, amely segít megérteni a közönséget. A Linkfluence úgy éri el ezeket a felismeréseket, hogy kihasználja a közösségi média felhasználói által nap mint nap előállított hatalmas mennyiségű adatot. 

A mesterséges intelligencia közösségimédia-eszköze méri a márkaidentitás alakulását a közösségi médiában, mielőtt intelligens célokat tűzne ki, valamint előrejelzi és elemzi a vásárlói trendeket. 

Íme a Linkfluence néhány fő funkciója: 

  • Figyeli és elemzi a közösségi média csatornáit
  • Értékelje a felhasználók által előállított közösségi médiaadatokat
  • Méri a márkaérték alakulását
  • Intelligens célok vállalkozása számára
Linkfluence Search – a legegyszerűbb keresőmotor a piaci trendek és a márkabetekintések felfedezéséhez

 

10. HelloWoofy

A HelloWoofy felhőalapú közösségimédia-kezelési platform minden típusú vállalkozás számára, lehetővé teszi a felhasználók számára a közösségi média marketingjének automatizálását. Számos hasznos eszközt kínál, például tartalomkezelést, intelligens ütemezést, kampánykezelést és még sok mást. Az AI közösségi kampányütemező eszközzel heti, kétheti, havi vagy egyéni időközönként hozhat létre és ütemezhet kampányokat. 

A HelloWoofy kompatibilis az összes legnépszerűbb közösségi média platformmal, beleértve a Twittert, a Facebookot, az Instagramot és a TikTok-ot. 

Íme a HelloWoofy néhány fő funkciója:

  • Blog- vagy közösségimédia-bejegyzések automatikus kiegészítése
  • Ütemezze a bejegyzéseket a főbb platformokra
  • Írja át a szavakat a grafikákból közösségi média bejegyzésekké
  • Adjon hozzá automatikusan vonzó hangulatjeleket
Olyan ez, mintha 24 órás közösségi médiamenedzsere lenne

Alex McFarland brazíliai író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeivel foglalkozik. A világ vezető AI-cégeivel és kiadványaival dolgozott együtt.