csonk 10 „legjobb” AI marketingeszköz (2023. november)
Kapcsolatba velünk

Best Of

10 „legjobb” AI marketingeszköz (2023. november)

korszerűsített on

A mesterséges intelligencia (AI) eszközei szinte minden ágazatot forradalmasítanak, beleértve a marketinget is. Számos, bármilyen méretű vállalat támaszkodik mesterséges intelligencia marketingeszközökre márkái és vállalkozásai népszerűsítéséhez. Bármely üzleti terv részét kell képezniük, legyen szó magánszemélyről vagy szervezetről, és megvan a lehetőségük arra, hogy marketingstratégiáját a következő szintre emeljék. 

Az AI marketingeszközök olyan szoftverek vagy platformok, amelyek segítenek az összegyűjtött és elemzett adatok alapján automatizált döntések meghozatalában, és sokkal könnyebbé tették a vásárlói magatartás előrejelzését. Legtöbbször emberi beavatkozásra nincs szükség. 

A mesterséges intelligencia hatalmas mennyiségű információt képes feldolgozni különböző forrásokból, például a közösségi médiából és az e-mailekből. Mindenki tudja, hogy az adatok kulcsfontosságúak a marketingben, és az AI egy lépéssel tovább viszi ezt, miközben rengeteg pénzt és időt takarít meg. A szervezeteknek többé nem kell személyzetre támaszkodniuk ezekhez a feladatokhoz, ami lehetővé teszi, hogy az üzlet más fontos területein is felhasználják őket.

Az AI marketingeszközök másik jelentős előnye, hogy lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy személyre szabják értékesítési és marketingstratégiáikat. Ezt prediktív analitikával lehet megtenni, amely mély betekintést nyújt a vásárlási szokásokba. Tudja, hogy az olyan cégek, mint a Google és a Netflix, mennyire foglalkoznak az ajánlásokkal? Ez az AI marketingeszközök munkája. 

Számos lenyűgöző lehetőség van a piacon, ezért vessünk egy pillantást a 10 legjobb AI marketingeszközre: 

1. Jáspis

Sokan a Jaspert ismerik a legjobb AI-író asszisztensnek, amely lenyűgöző funkcióival és minőségével vezeti a piacot. Először el kell látnia kezdőszavakkal, amelyeket Jasper elemzi, mielőtt kifejezéseket, bekezdéseket vagy dokumentumokat hoz létre a tárgy és a hangnem alapján. Kevesebb, mint 1,500 perc alatt képes egy 15 szavas cikket elkészíteni.

A platform több mint 50 AI tartalomgeneráló sablonnal rendelkezik, beleértve a blogbejegyzéseket, e-maileket, marketingszöveget, Facebook hirdetésgenerátort, Google hirdetésgenerátort, metacímet és leírást, sajtóközleményt és még sok mást.

Íme egy pillantás a Jasper legjobb tulajdonságaira:

  • Több mint 11,000 2,500 ingyenes betűtípus és XNUMX írásstílus-kategória
  • 25+ nyelvet támogat
  • Intuitív kezelőfelület
  • Hosszú formátumú írósegéd (1,000+ szó)
  • Azonosítsa a kulcsfontosságú elemeket a szövegben (névmások, igék, nevek stb.)

Olvassa el a Jasper Review vagy bejelentkezés Jáspis.

2. MarketMuse

A MarketMuse nagyszerű lehetőség azok számára, akik egy átfogóan hatékony AI marketingeszközt keresnek, különösen azért, mert az AI technológiát minden szolgáltatásában alkalmazza. Kifejezetten azoknak a vállalkozásoknak készült, amelyek a hosszú formátumú tartalmakat, például a céloldalakat, e-maileket, cikkeket vagy értékesítési példányokat szeretnék optimalizálni. 

Az eszköz úgy működik, hogy mélyreható mesterséges intelligencia-kutatást végez egy témában, mielőtt a kiválasztott téma alapján elkészítené az első vázlatot, amelyet aztán a felhasználók továbbfejleszthetnek. A MarketMuse KPI-ket és tartalmi összefoglalót, valamint beépített szerkesztőt is kínál. 

Íme a MarketMuse néhány fő funkciója: 

  • AI minden szolgáltatásában
  • Mélyreható AI-kutatást végez
  • Létrehoz egy első piszkozatot, amely azután módosítható
  • Beépített szerkesztő és tartalmi összefoglaló
Mi az a MarketMuse?

3. Hirdetés másolata

A hirdetésszöveg olyan marketingszakemberek szem előtt tartásával készült, akik a marketingszövegük konverziós arányának növelésére törekszenek, és sok esetben olyan hirdetéseket hozhatnak létre, amelyek kevesebb mint 60 másodperc alatt konvertálnak. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hatékony hirdetésszöveg számtalan változatát állítsák elő.

Néhány szolgáltatás a következőkből áll:

  • A közvetlen válaszreakciós marketingre és a konverziók előmozdítására modellezett mesterséges intelligencia
  • Nagy sebességű automatikus kitöltés a másolat létrehozásához és a Hirdetéskezelőbe való beillesztéséhez
  • Lépésről lépésre felszólításkészítő a legpontosabb kimenet létrehozásához kampányaihoz
  • Tinker hirdetési kreativitással, másolási struktúrával, hangszínnel és még sok mással a tökéletes hirdetések elkészítéséhez

4. Bármelyik szó

Az Anyword egy adatvezérelt szövegíró eszköz, amelyet marketingesek számára fejlesztettek ki. Lehetővé teszi a hirdetések, e-mailek, céloldalak és tartalmak hatékony másolatának létrehozását különböző platformokon.

Ha hirdetéseket kell létrehozni, ez könnyen megtehető a Facebook, a Google Adwords, a LinkedIn és a Twitter hirdetések esetében.

Természetesen a hosszabb formátumú tartalmak esetén egyszerűvé teszik a blogbejegyzések, termékleírások, YouTube-leírások és még sok más létrehozását.

A különbség az, hogy az Anyword képessé teszi a kreatív marketingeseket arra, hogy adatokat adjanak eszköztárukhoz azáltal, hogy prediktív mutatókat és betekintést nyújtanak abba, hogy az üzenet mely része működik és kinek.

5. pikkelysömör

A Scalenut lényegében egy minden egyben marketingeszköz, és méretezhető. Lehetővé teszi, hogy gyorsan megkapja a teljes kulcsszótervet a réséhez, és olyan tartalomkezelési stratégiát hozzon létre, amely uralja ezeket a kifejezéseket. A szoftver 4 részre oszlik:

Kutatás – Fedezze fel a betekintést, és építsen fel egy működő stratégiát azáltal, hogy megszerez minden olyan betekintést és szemantikai kulcskifejezést, amelyre szüksége van ahhoz, hogy felülmúlja versenytársait.

Teremt – Írjon SEO tartalmat, amely az NLP és az NLU legfejlettebb verzióinak használatával rangsorol (Természetes nyelvi feldolgozás & Természetes nyelv megértése). Valós idejű optimalizálást kínál a SERP statisztikák alapján, és olyan tartalmat kínál, amely képes szállítani.

Optimalizálja – Dinamikus SEO-pontszámmal valós idejű visszajelzést kaphat arról, hogy hol tart a tartalma. Javítson útközben, nincs több módosítás!

Marketing másolat – Írjon meggyőző másolatot, amely konverziót eredményez 40+ AI szövegíró sablonnal. Ez a következőket tartalmazza:

    • Termékleírás
    • Weboldal másolata
    • Copywriting Frameworks
    • E-mail szerzői jogvédelem

Igényeljen 20% kedvezményt a havi előfizetési díjból. Akciós kód: ÖRÖKKÉ 20 

Olvassa el a Scalenut Review vagy bejelentkezés pikkelysömör.

6. Semrush

A Semrush egy teljes csomag, amely lehetővé teszi tartalommarketing kampányok, SEO, közösségi média marketing, elemzések, PPC és még sok más végrehajtását. Kiemelkedő funkciója a pozíciókövető, amellyel a vállalkozások nyomon követhetik, hogyan helyezkednek el más webhelyekkel szemben a kulcsszóhasználat terén. 

Az AI marketingeszköz tartalmaz egy Content Marketing Toolkit-et is, amely lehetővé teszi témakeresések végrehajtását, amely betekintést nyújt a felkapott dolgokba. Ezután ezen információk alapján tartalommarketing terveket készíthet. 

Íme a Semrush néhány legfontosabb funkciója: 

  • Pozíciókövetés, amely megmutatja a célzott kulcsszavak rangsorolását
  • On-site SEO
  • 7 eszköz a versenytársak elemzésére
  • Közösségi média menedzsment és tartalommarketing
SEMrush áttekintése

7. Pro Rank Tracker

A SEO egyik legnehezebb aspektusa az, hogy valós időben tudjuk, hol helyezkedünk el. A Google-ban történő kézi keresés nem időtakarékos, és fennáll annak a veszélye, hogy személyre szabott és lokalizált találatok hamis benyomást keltenek.

Ez a legjobb eszköz a piacon, amellyel hatékony eszközeivel gyorsan azonosíthatja aktuális rangsorát.

Rangsorkövetés - Megbízható rangkövetés bárhonnan, bármilyen eszközzel.

Rangsorok elemzése – Online nézetek, adatvizualizációk és diagramok, amelyek lehetővé teszik a rangsorolás előrehaladásának gyors elemzését és a betekintések alapján megalapozott döntések meghozatalát.

Jelentő – Ha el szeretné küldeni jelentéseit potenciális befektetőknek, ügyfeleknek vagy belső csapattagoknak, lehetőség nyílik személyre szabott, fehér címkével ellátott jelentések automatikus generálására és küldésére.

8. INK

Az INK egyesíti a mesterséges intelligencia társírását és a SEO asszisztenst, hogy segítsen a tartalom fejlesztésében. Az eszköz SEO Asszisztens aspektusa lehetővé teszi olyan tartalom létrehozását, amely előkelő helyet foglal el a keresőmotorokban, és növeli az organikus forgalmat. Ezt egy szabadalmaztatott mesterséges intelligenciarendszeren keresztül éri el, amely valós időben elemzi a tartalmat, miközben javaslatokat tesz a SEO pontszámok javítására. 

A másik fő funkció, az AI Co-Writing segít nagy teljesítményű másolat létrehozásában. Az AI segíti a felhasználókat a mondatok írásában, átírásában és egyszerűsítésében. 

Íme egy pillantás az INK Editor néhány fő funkciójára:

  • Meta optimalizálás
  • Képoptimalizálás tömörítéssel és átméretezéssel
  • Helyesírási és nyelvtani javítás
  • AI-írás, AI-egyszerűsítő és AI-bővítő funkciók
  • Integrálható a WordPressbe

9. Hetedik érzék

A Seventh Sense egy mesterséges intelligencia marketingeszköz, amely viselkedési profilalkotásra támaszkodik, hogy felhívja magára az ügyfelek figyelmét. Kifejezetten az e-mailekre irányul, amelyek gyakran trükkösnek bizonyulnak magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt. A szilárd e-mail marketingstratégia érdekében ki kell választania a legjobb időpontokat és napokat a magas nyitási arány eléréséhez, de lehetetlen megtalálni a legjobb időpontot minden egyes ügyfél számára. 

Ennek elkerülése érdekében a Seventh Sense elemzi a tökéletes időpontot és napot az e-mail kampányokhoz, és ezt minden kapcsolat esetén megteszi. A mesterséges intelligencia platform ezt úgy éri el, hogy minden kapcsolathoz a tevékenységük alapján prediktív modellt készít. 

Íme a Seventh Sense néhány legfontosabb funkciója:

  • Személyre szabott szolgáltatás
  • Meghatározza az e-mailek küldésének legmegfelelőbb időpontját az egyes partnereknél
  • Egyedi prediktív modelleket készít
  • Viselkedési profilalkotás
Seventh Sense – E-mail kézbesítés optimalizálása

10. megszemélyesít

A Personalize egy nagyszerű mesterséges intelligencia-eszköz, ha szeretné megtudni, mely termékek és szolgáltatások iránt érdeklődnek a legjobban kapcsolattartói. Egy algoritmusra támaszkodik, amely azonosítja az egyes partnerek három legfontosabb érdeklődési körét, és ezeket valós időben frissíti helyszíni tevékenység. 

A személyre szabás 57%-kal növeli az e-mailek kattintási arányát, és 13%-kal magasabb átlagos megnyitási arányt eredményez. Ennek sok köze van a hatékony, személyre szabott kampányokhoz, amelyek a megfelelő terméket és szolgáltatást reklámozzák a megfelelő időben. 

Íme a Személyre szabás néhány legfontosabb funkciója: 

  • Algoritmust használ az egyes kapcsolattartók érdeklődésének azonosítására
  • Valós időben frissítve
  • Nyomon követi az olyan mutatókat, mint az oldalon töltött idő, a gyakoriság és a közelmúlt
  • Egyszerű beállítás és működés

Alex McFarland brazíliai író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeivel foglalkozik. A világ vezető AI-cégeivel és kiadványaival dolgozott együtt.