csonk A 10 legjobb mesterséges intelligencia képjavító és skálázó eszköz (2023. november)
Kapcsolatba velünk

Best Of

A 10 legjobb mesterséges intelligencia képjavító és skálázó eszköz (2023. november)

korszerűsített on

A mesterséges intelligencia (AI) kép- és felskálázó eszközei nagyszerű lehetőséget kínálnak a képek javítására és méretük megváltoztatására. Még mindig egy digitális fotókkal teli világban élünk, és a tanulmányok szerint évente több mint egy billió fotót készítünk. A digitális fotók mindannyiunk életének fontos részét képezik, és a képfeljavító eszközök különösen fontosak bizonyos típusú munkákat végző személyek számára, például a közösségi médiával foglalkozók számára. 

A figyelem felkeltéséhez elengedhetetlen a jó minőségű képek használata. Ugyanakkor a legtöbb online kép gyenge minőségű és tele van digitális zajjal. 

A mesterséges intelligencia az elmúlt néhány évben nagyot fejlesztett a képfelújítási technológián, ami megkönnyíti az alacsony felbontású képek professzionálissá és jó minőségűvé tételét. 

Íme néhány a legjobb mesterséges intelligencia képjavító és felskálázó eszköz a piacon: 

1. HitPaw Photo Enhancer

[ÚJ FRISSÍTÉS] HitPaw Photo Enhancer 2.1 | Mi újság?

A legjobb mesterséges intelligencia kép- és felskálázó eszközeink listáján a HitPaw áll az élen. Ez a tA legjobb mesterséges intelligencia képjavító, amely kevésbé homályossá teszi a képeket, és minőségromlás nélkül nagyítja a képeket.

Ez a Pro-szintű fotójavító eszköz tökéletesen kijavítja az elmosódott képeket, és mesterséges intelligencia modelljei bármilyen alkalomra elérhetők a fényképminőség javításához. A platform még technológiát is kínál a régi fényképek életre keltésére, az AI arcjavító pedig olyan arcmodellt kínál, amellyel az arc hibátlanná válik, a fekete-fehér képek színezésével pedig egy kattintással életre keltheti a régi fényképeket.

A zajmentes modell az erőteljes mesterséges intelligencia zajcsökkentő technológiával automatikusan eltávolítja a zajt a nagy ISO- és gyenge megvilágítású képekről, és tisztábbá teszi a rajzfilmek képét.

A legegyszerűbb megközelítés az általános modell használata a valódi jelenetek, például tájak és épületek képeinek javítására. Ezzel a mesterséges intelligencia élezővel a képminőséget is feljavíthatja, hogy tisztábbá tegye az állatokat vagy a virágokat.

Íme néhány fő jellemzője a Hitpaw

  • A legjobb AI képjavító, amely elérhető Windows és Mac rendszeren
  • Egy kattintással automatikusan javítja a képminőséget és a felbontást
  • Könnyen kevésbé homályossá teheti a képeket, és eltávolíthatja a képzajt
  • Nagyítás és felnagyítás a minőség romlása nélkül

2. AVC Labs

Legjobb AI Photo Enhancer | Mondjon búcsút az elmosódott fényképeknek: Nagyítsa fel képeit az AVC AI segítségével

Az AVCLabs Photo Enhancer AI egy dedikált képfelskálázó, amely mély tanulást használ a képfelbontás 400%-os felskálázásához és a részletek javításához, valamint a hibák és a tömörítési műtermékek eltávolításához. Több millió különböző típusú képre képezték ki, beleértve a portrékat, a vadon élő állatokat, az animéket, a tájakat, az építészetet és még sok mást, ez lehetővé teszi a különböző képek felbontásának természetes felskálázását a helyes és megfelelő részletek megőrzésével.

Az eszköz egy intelligens zajeltávolító funkciót kínál, amely automatikusan eltávolítja a zajt a szemcsés fényképekről, és javítja a minőséget.

Az AI Face Refinement modell kifejezetten a portréfotózás tökéletesítésére szolgál, anélkül, hogy bonyolult szerkesztési folyamattól kellene aggódnia. A mesterséges intelligencia segítségével egyetlen kattintással kiváló minőségű, lenyűgöző portrékat készíthet a bőrtónus javításával, a foltok eltávolításával vagy az olyan funkciók javításával, mint a szem és az ajkak.

Ez néhány a fő jellemzői közül AVC Labs:

  • Előkelő fényképfelbontás alacsonytól magasig szuperfelbontással
  • Javítsa ki az elmosódott képeket a zaj és szemcsék eltávolításával, valamint az élesítéssel
  • AI arcretusáló eszköz a portrék és szelfik megszépítésére
  • AI Photo Colorizer a fekete-fehér fényképek természetes színezéséhez
  • AI színkalibráció a fotók színproblémáinak megoldásához
  • AI BG eltávolítása a fénykép átlátszó háttérré alakításához

3. Ikonok8

Smart Upscaler by Icons8: Javítsa a képeket mesterséges intelligencia segítségével

A legjobb mesterséges intelligencia kép- és felskálázó eszközeink listáján a következő az Icons8, egy intelligens mesterséges intelligencia-algoritmusok által vezérelt AI-képfeljavító. Az Icons8 segítségével ingyenesen feljavíthatja a képeket online. Az eszköz támaszkodik gépi tanulás lehetővé teszi a kép kétszeres vagy négyszeres felskálázását anélkül, hogy a minőség romlana. 

Az Icons8 nagyszerű eszköz a képek tökéletlenségeinek automatikus kijavításához a képfelbontás felskálázásakor. A kép felskálázásához mindössze annyit kell tennie, hogy húzza a webhelyre, várjon néhány másodpercet, amíg a rendszer automatikusan felskálázza, majd töltse le a mentett képet. 

Az Icons8 segítségével integrálhatja az élesítést, a zajcsökkentést és a felskálázást a teljesen automatizált folyamaton keresztül. A platform kezdeti adatkészlete 5 millió képből áll, amelyek folyamatosan bővülnek. A felskálázott képeket biztonságosan tároljuk, és megtekintheti az előzményeket, és újratöltheti a kinagyított képeket anélkül, hogy túl sok GPU-t használna fel. Egyik feljavított képét sem használják gépi tanulásra, és nem osztják meg és nem mutatják be. 

Íme az Icons8 főbb funkciói: 

  • Ingyenes felskálázás 
  • Akár 4-szeres méretű is
  • A hiányosságok automatikus javítása
  • Tekintse meg az előzményeket, és töltse le újra a kinagyított fényképeket

4. Deep Image AI 

Deep Image demo | A legjobb mesterséges intelligencia fotójavító

Egy másik nagyszerű lehetőség a mesterséges intelligencia képjavító eszközéhez a Deep Image AI, amely Windows és Mac OS rendszerrel is kompatibilis. A Deep Image AI-t úgy tervezték, hogy megkönnyítse a képek online felskálázását. Mobilon is könnyedén javíthatja a fényképeket. 

Fontos megjegyezni, hogy a platform a felskálázott kép méretét 5000 x 5000 képpontra vagy 25 megapixelre korlátozza. Ez a korlátozás a regisztrált és nem regisztrált felhasználókra egyaránt vonatkozik. 

A Deep Image AI könnyen használható, csak el kell navigálnia a webhelyre, feltölteni egy képet, és el kell kezdenie a felskálázást. Fejlett mesterséges intelligencia-algoritmusokra támaszkodik a felskálázáshoz, ami természetes kinézetű fényképeket eredményez. Az eszköznek van egy API-ja is, amelyet a fejlesztők hasznosnak találhatnak, mivel lehetővé teszi a felskálázó eszköz integrálását saját kódprojektjeibe. 

Íme a Deep Image AI néhány fő funkciója: 

  • API támogatás fejlesztőknek
  • Tömeges szerkesztési mód
  • AI előrejelzések generálásához
  • A felskálázott képek 25 megapixeles korlátja

5. VanceAI Image Upscaler

Kép felnagyítása online a VanceAI Image Enlarger segítségével

Egy másik nagyszerű mesterséges intelligencia-képnövelő a VanceAI, amely néhány fő funkciót kínál. Először is használhatja a 8x AI képfelskálázót az alacsony felbontású fényképek felskálázására anélkül, hogy a minőség romlana. Az eszköz egy dedikált AI-anime-feljavítót is tartalmaz, amelyet akár 16-szoros kisméretű animefotókhoz terveztek. 

A VanceAI Image Upscaler bizonyos biztonsági funkciókat is kínál. Például a feldolgozott képek 24 órán belül törlődnek. 

A képek felskálázásának folyamata ezzel az eszközzel egyszerű, mint a listán szereplő többi legjobb eszközhöz hasonlóan. Nincs más dolgod, mint feltölteni egy fényképet, kiválasztani a megfelelő AI-modellt és a nagyítási időket, és elindítani a 2x-es, 4x-es vagy 8x-os felskálázást. Ezután letöltheti a felnagyított képet nagy felbontásban. 

Íme néhány a VanceAI Image Upscaler főbb funkciói közül:

  • Akár 8-szoros felskálázású kép minőségromlás nélkül
  • Csökkentse a zajt és távolítsa el az elmosódottságot
  • Speciális algoritmusok az anime fotók felskálázásához
  • A 2000 x 2000-nél nagyobb képek automatikus tömörítése és átméretezése

6. Fokozzuk

A Let's Enhance segítségével 1 perc alatt feljavíthat fotókat

A Let's Enhance egy online mesterséges intelligencia fotójavító, amely a minőség romlása nélkül képes 4K felskálázni. Az eszköz mesterséges intelligencia technikákra támaszkodik a színek javításához, az elveszett textúrák és részletek helyreállításához, a tömörítés eltávolításához és még sok máshoz. Összességében a Let's Enhance akár 16-szorosra is felnagyíthatja a fényképét. 

Az eszköz ingyenes verzióját kínálja, amelyhez a felskálázás megkezdése előtt csak a képet az oldalra kell dobnia. Ez az egyik legegyszerűbben használható AI-képfeljavító. 

A mesterséges intelligencia technológiájával a Let's Enhance nagyon jól csökkenti a zajt és a képen lévő egyéb műtermékeket, így menetszerű és rendkívül részletgazdag fényképeket eredményez. 

Íme néhány a Let's Enhance főbb funkciói közül: 

  • 4K felskálázást kínál a minőség romlása nélkül
  • Javítja a színeket, helyreállítja az elveszett textúrákat, eltávolítja a tömörítést stb
  • Könnyen kezelhető
  • A zaj és egyéb műtermékek csökkentése

7. waifu2x

Ha anime-központú képfeljavítót keres, a Waifu2x egy másik nagyszerű lehetőség. Az eszköz neurális hálózatokra támaszkodik a képek feljavításához és kiváló minőségű eredmények megjelenítéséhez. Annak ellenére, hogy az anime-fogyasztóknak készült, az eszköz más típusú fényképekhez is használható. 

A Waifu2x eltávolítja a zajt a képekből felskálázáskor, és megadhatja a tömöríteni kívánt kép URL-jét is. Nem szükséges letölteni és áthúzni a fájlt az eszközbe. A Waifu2x be tudja húzni a képet az URL mögé, és automatikusan elindítja a folyamatot. 

Ez még egy ingyenesen használható eszköz.

Íme néhány a Waifu2x főbb funkciói közül: 

  • Könnyű és ingyenesen használható
  • Anime képekre irányul
  • Bármilyen képtípust felnagyíthat
  • Felminősítés az URL-ből 

8. előkelő 

Az Upscale egy mesterséges intelligencia képalkotó eszköz, amely a minőség romlása nélkül növeli a képfelbontást. Képes a képet tetszőleges méretre akár 4x-ig felnagyítani. Az AI-algoritmus segítségével részleteket adhat a képekhez, hogy azok professzionálisnak tűnjenek, és megőrizze a kép természetes részleteit. 

Az Upscale egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy képes eltávolítani a JPEG műtermékeket. Ha egy JPEG képet többször szerkeszt és ment, az pixelképződéshez és romláshoz vezethet. Ez a folyamat, amelyet műalkotásnak neveznek, homályossá teheti a képeket. Az Upscale eltávolítja a tömörítést, hogy kisimítsa az éleket. 

Íme néhány az Upscale főbb funkciói: 

  • Akár 4x-es felskálázás 
  • Tedd professzionálissá a képeket
  • Megőrzi a kép természetes részleteit
  • Eltávolítja a JPEG műtermékeket

9. Cre8tiveAI 

PhotoRefiner webmovie EN 2022

A Cre8tiveAI segítségével pillanatok alatt 16-szorosára felnagyíthatja a képeket. Kiváló választás kisméretű képekhez, amelyeket nyomtatás előtt fel akar léptetni. Az eszköz a mély tanulásra támaszkodik, hogy feljavítsa a képeket a minőség romlása nélkül. 

A képfeljavító eszköz eltér a hagyományos technológiától, amely a középső nyújtáson és interpoláción alapul. Az AI megtanulta a kis felbontású képekből kikövetkeztetett nagyfelbontású képeket, ami kiváló minőségű fényképeket eredményezett. 

Íme a Cre8tiveAI néhány fő funkciója:

  • Másodpercek alatt 16-szoros felskálázású képek
  • Jó kis képek nyomtatásra való előkészítésére
  • Mély tanulási technológia
  • Könnyen kezelhető

10. Bigjpg

A BigJPG egy nagyszerű eszköz, amelyet arra terveztek, hogy segítsen megoldani a homályos animeképek és illusztrációk problémáját. Ez egy másik mesterséges intelligencia anime képfeljavító, amely képes feldolgozni az anime képeket és illusztrációkat, mielőtt felskálázza őket anélkül, hogy a minőség romlik. 

A folyamat javítja a színeket, részleteket, éleket és még sok mást. Fontos azonban megjegyezni, hogy az eszköz 3000 x 3000 képpontos korláttal rendelkezik a felskálázáshoz. 

Íme a BigJPG néhány fő funkciója: 

  • Anime képekhez tervezték
  • Feljavítja a képeket és az illusztrációkat a minőség megőrzése mellett
  • Javítja a színeket, részleteket, éleket stb.
  • 4K-os nagyítás

11. Pixbim Enlarge AI

Az alacsony felbontású fényképek nagyítása

A gépi tanulási technikákon alapuló Pixbim Enlarge AI minőségromlás nélkül képes felnagyítani a képeket. Az eszköz kompatibilis a Windows, Mac, Linux és más platformokkal. 

A Pixbim intelligens elemzéssel és pontos előrejelzéssel automatikusan kitölti a hiányzó képpontokat. A fénykép nagyítása közben különféle részleteket is automatikusan javíthat. Az eszköz nem igényel előfizetést, de egyszeri fizetést igényel. 

Íme a Pixbim néhány fő funkciója: 

  • Előkelő képek akár 4-szeresére
  • A részletek automatikus javítása
  • Egyszeri fizetés
  • Intelligens elemzés és pontos előrejelzések

Alex McFarland brazíliai író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeivel foglalkozik. A világ vezető AI-cégeivel és kiadványaival dolgozott együtt.