csonk A 10 legjobb mesterséges intelligencia chatbot vállalkozások és webhelyek számára (2023. november)
Kapcsolatba velünk

Best Of

A 10 legjobb mesterséges intelligencia chatbot vállalkozások és webhelyek számára (2023. november)

korszerűsített on

A chatbotok olyan speciális számítógépes programok, amelyek hangon vagy szövegen keresztül kommunikálhatnak az ügyfelekkel. A mesterséges intelligencia (AI) használatával a chatbotok képesek szimulálni az embereket, és a legjobb technológiák gyakran megkülönböztethetetlenek emberi társaiktól.

Egyre több vállalat alkalmaz mesterséges intelligencia chatbotokat üzleti folyamataiba, és segíti a termékek jobb piaci értékesítését az ügyfelek számára. Szinte minden vállalkozás számára hihetetlenül értékesek, de különösen azok számára, akik irányítani akarják az ügyfeleket és elkötelezték őket. Mindezeken felül a chatbotok személyiséget teremthetnek egy márkánál, és személyre szabottabb élményeket nyújthatnak az ügyfelek számára.

A chatbotok várhatóan egymilliárd dolláros piacot fognak elérni a következő néhány évben, és a vállalkozások többsége valamilyen módon használni fogja őket.

Számos mesterséges intelligencia chatbot platform létezik a piacon bármilyen méretű vállalkozás számára, és minden sikeres vállalkozásnak erősen mérlegelnie kell az értékük kihasználását.

Íme egy pillantás a 10 legjobb AI chatbot platformra a piacon:

1. chatbázis

Csak töltse fel dokumentumait, vagy adjon hozzá egy linket a webhelyére, és szerezzen be egy ChatGPT-szerű chatbotot az adatok számára. Ezután adja hozzá widgetként a webhelyéhez, vagy csevegjen vele az API-n keresztül.

A WordPress-webhelyeknek rendkívül egyszerű dolguk lesz a beépülő modulok integrációjával, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadjon egy Chatbase chatbotot webhelyéhez.

A platform Generative AI-t és ezek kombinációját használja természetes nyelvfeldolgozás (NLP) és gépi tanulás algoritmusok. Ezek a technológiák lehetővé teszik a Chatbase számára, hogy megértse és értelmezze a felhasználói lekérdezéseket, pontos válaszokat adjon, és idővel folyamatosan javítsa teljesítményét. Ez egy hatékony eszköz az intelligens chatbotok létrehozásához.

A Chatbase több okból is nagyszerű lehetőség. Először is, lehetővé teszi a ChatGPT képzését saját adatain, ami azt jelenti, hogy irányíthatja chatbotja tudását és válaszait. Másodszor, a Chatbase felhasználóbarát felületet kínál chatbotok létrehozásához és kezeléséhez, így azok számára is elérhető, akik nem rendelkeznek széleskörű műszaki ismeretekkel.

Ezenkívül a Chatbase testreszabási és integrációs lehetőségeket kínál más platformokkal, például a WordPress, a Zapier és a Slack. Összességében a Chatbase hatékony és rugalmas megoldást kínál chatbotok létrehozására, amelyek fokozhatják a felhasználók elkötelezettségét és automatizált támogatást nyújtanak.

  • Pontos beszélgetéselemzés és a felhasználói szándékok megértése
  • Felhasználói bemenetek és válaszok gyűjteménye a beszélgetésfolyamat elemzéséhez
  • Képes felhasználói attribútumok, például e-mail címek és telefonszámok gyűjtésére és tárolására
  • Integráció Zapier, Slack és WordPress rendszerekkel a meglévő munkafolyamatokba való zökkenőmentes integráció érdekében
  • Jövőbeni integráció a WhatsApp, Messenger és Shopify szolgáltatással a kiterjesztett elérhetőség érdekében
  • Természetes nyelvi feldolgozás (NLP) és gépi tanulási algoritmusok alkalmazása az intelligens chatbot-képességekhez
  • Felhasználóbarát felület a chatbotok egyszerű létrehozásához és kezeléséhez
  • Testreszabási lehetőségek a chatbot egyedi igényekre szabásához
  • Folyamatos fejlesztés a gépi tanulás révén a jobb teljesítmény érdekében az idő múlásával.

2. Csevegés

A Chatling kihasználja a Generatív AI előnyeit, és olyan AI chatbotokat kínál, amelyek (automatikusan) betaníthatók a webhely tartalmára, dokumentumaira, tudásbázisára és egyéb erőforrásaira.

A folyamat pontosan olyan, mint amilyennek képzeli, adja meg azokat az erőforrásokat, amelyekre a chatbotot ki kell képezni. Megadhat egy webhely vagy webhelytérkép URL-címét a csevegőbot számára a tartalom feltérképezéséhez és feldolgozásához, vagy manuálisan beírhatja a szöveget, a GYIK-et és egyebeket. Annyi adatforrást adhat hozzá, amennyi szükséges. A chatbot felemészti az összes erőforrást és képezi magát.

Az adatok feldolgozása után testreszabhatja a chatbot minden aspektusát, hogy illeszkedjen a márkához, és konfigurálja az igényeinek megfelelően.

A chatbot kiképzett, és perceken belül készen áll arra, hogy csevegjen az ügyfelekkel. Azonnal, kódolás nélkül adja hozzá webhelyéhez.

A legjobb az egészben, hogy megtekintheti az összes beszélgetést, amelyet ügyfelei a chatbottal folytatnak, és betekintést nyerhet abba, hogy mit keresnek ügyfelei, és hogyan teljesít a chatbot. Finomhangolhatja a chatbot válaszait is, hogy javítsa a pontosságát.

3. Tidio Lyro

A Tidio egy egyszerűsített megoldást kínál a vállalkozásoknak arra, hogy chatbotot adhassanak webhelyükhöz. Azonnal cseveghet az ügyfelekkel, és valós időben megoldhatja problémáikat. Ezenkívül megkönnyíti a jutalmak, például a böngészési előzményeken alapuló egyéni kedvezmények felajánlását. Az AI termékajánlatokat is készíthet a viselkedésük alapján.

  • Használja a Lyro-t – egy társalgási mesterséges intelligenciát –, hogy személyre szabott segítséget nyújtson
  • A Lyro másodpercek alatt tanul a GYIK-ből, és összetett válaszokat fogalmaz meg ügyfelei problémáinak megoldására
  • Az AI a tudásbázis határain belül marad, és bármikor frissítheti az információit
  • A Lyro könnyen megvalósítható, és nem igényel képzést
  • Használjon játszótéri környezetet, így láthatja, hogyan válaszol a Lyro az ügyfelek kérdéseire, és ennek megfelelően módosíthatja a GYIK-et
  • Az AI-t kevesebb mint 3 perc alatt aktiválhatja, és a nap 24 órájában támogatja ügyfeleit
  • Ön és közönsége 50 ingyenes mesterségesintelligencia-vezérelt beszélgetéssel próbálhatja ki ezt

4. Revechat

A Revechat egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját chatbotokat készítsenek, nulla kódolási erőfeszítéssel. A hét minden napján, 24 órában elérhető, azonnali támogatást nyújtson chatbotokkal, hogy minden ügyfélkérdést egyformán kezeljenek, és ezzel növeljék vállalkozása eladásait és a leadek számát.

Automatizált ügyfélszolgálat és értékesítési konverziók biztosítása chatbotokkal, az alábbiakban felsorolunk néhányat a legnépszerűbb szolgáltatások közül:

  • Építse meg és szabja testre bot-designját üzleti igényei szerint. A nulla kódolással lehetővé teszi csapata számára, hogy létrehozza saját botját, és pillanatok alatt üzembe helyezze az ügyfelek jobb bevonása érdekében.
  • Engedje, hogy a chatbotok nagyobb mennyiségű beszélgetést kezeljenek anélkül, hogy befolyásolnák a támogatási teljesítményt. Könnyedén bővítheti értékesítési és ügyfélszolgálati erőfeszítéseit, ha robotokat telepít a hét minden napján, 24 órában.
  • Hagyja, hogy a robotok kezeljék az alapvető és ismétlődő lekérdezéseket, és irányítsák az összetett beszélgetéseket a megfelelő ügynökhöz/részleghez, hogy az első kapcsolatfelvételnél gyorsabban válaszoljanak.
  • Importálja az összes általános GYIK-et és választ a chatbot képzéséhez. A bot betanítása segít gyorsabb és hatékonyabb válaszokat adni az ügyfeleknek, ami javítja az általános pontosságot.
  • A chatbotok telepítésével emberi beavatkozás nélkül is megkönnyítheti ügyfelei időpontfoglalását. Segítsen nekik az önálló ütemezésben, és javítja az általános ügyfélélményt.
  • A speciális jelentéskészítés segít megismerni a robot teljesítményét olyan mérőszámokkal, mint az első válaszidő, az átlagos felbontási idő, hogy azonosítsa az ügyfelek mérőszámait, például az összes látogatót, az elmulasztott csevegéseket.

5. Botsify

A Botsify az egyik legjobb, teljesen felügyelt mesterséges intelligencia chatbot-platform a piacon, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy több csatornán is fokozzák jelenlétüket. A platform segítségével chatbotot hozhat létre WordPress, WhatsApp, Telegram és számos más platform számára.

A Botsify egyik fő jellemzője, hogy lehetővé teszi a lekérdezések átvitelét a botok és az emberi ügyfélszolgálati képviselők között, ami segít garantálni a jobb élményt.

A Botsify-t már sok nagy név használja, mint például a Spotify, a Toyota és az Egészségügyi Világszervezet.

Íme a Botsify néhány fő funkciója:

  • Több mint 190 nyelv érhető el
  • Lehetővé teszi a chatbotokat több csatornán
  • Tárolhat felhasználói adatokat
  • Analitikai és jelentéskészítési lehetőségek
  • 100+ integráció

A Botsiftynak számos előnye van, mint például a többcsatornás platform felépítése, a dedikált fiókkezelő és az élő csevegés lehetősége. Ezzel együtt, ha szeretné engedélyezni a speciális válaszokat, először el kell végeznie a kódolást.

6. Mobil majom

Egy másik jó lehetőség az AI chatbot platformhoz a MobileMonkey, amely szintén többcsatornás struktúrára támaszkodik. A vállalatok a MobileMonkey segítségével kiterjesztik marketingjüket az ügyfelekre olyan platformokon, mint az Instagram, a Facebook Messenger és az SMS.

A platform lehetővé teszi, hogy riasztásokat állítson be Slack, SMS és számos egyéb alkalmazáson keresztül. Lehetővé teszi az üzleti alkalmazások, például az e-mail marketing integrálását is.

Íme a MobileMonkey néhány fő funkciója:

  • Többcsatornás
  • Élő chat átadás
  • Chatbot elemzés
  • Chat-robbanások az SMS-marketinghez és a Facebook Messengerhez

A MobileMonkey rendkívül értékes a többcsatornás robotjainak és a lenyűgöző ügyfélszolgálatnak köszönhetően, de időbe telik, amíg megtanulják a platform használatát.

7. EBI.AI 

Az EBI.AI egy fejlett társalgási AI-platformot fejlesztett ki, ahol az AI-asszisztensek sokféle feladatot hajthatnak végre. A platform mindent megad, ami a társalgási mesterséges intelligencia beállításához szükséges, például élő csevegés és más rendszerekkel való integráció.

A platform szakértői csapatot is biztosít a beszélgetéstervezés, a nyelvészet és a pszichológia területén, és áttekinthetik az AI-asszisztens ügyfelekkel folytatott minden beszélgetését.

Íme az EBI.AI néhány fő funkciója:

  • Élő chat
  • Többrendszerű integráció
  • Nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárda
  • Banki szintű biztonság

Az EBI.AI nagyszerű választás azok számára, akik sokféle feladathoz AI-asszisztenseket szeretnének fejleszteni.

8. Giosg

A Giosg egy másik legjobb lehetőség, amely nagyobb forgalom konvertálását célozza leadgeneráló robotokkal. Négyszer hatékonyabb, mint bármely statikus leadgeneráló forma, és több mint 4 cég használja. Beszélgetéses marketing, értékesítési és támogatási megoldások segítségével köti össze a legértékesebb potenciális ügyfeleket online.

A platform egy élő chat szoftvert is kínál, amely lehetővé teszi a válaszok tudásbázisának egyszerű létrehozását és kezelését. Használhatja például az ügyféladatokat és a korábbi interakciókat új kifejezések hozzáadásához.

Íme a Giosg néhány fő funkciója:

  • Részletes vizuális jelentések
  • Integráció CRM-mel és marketingautomatizálási szoftverekkel
  • Képek, videók, GIF-ek és hangulatjelek AI chatbotokhoz
  • Ólomrögzítési űrlapok és előugró ablakok

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a platform könnyen használható és nem igényel semmilyen kódolási tapasztalatot, így különösen hasznos a gördülékeny megvalósítást keresők számára.

9. Chatfuel

A Chatfuel egy olyan platform, amely segít AI chatbotok létrehozásában a Facebook Messenger és az Instagram számára. A Giosghoz hasonlóan nem igényel kódolást, és egy fogd-and-drop felületet használ, hogy elérhetővé és könnyen testreszabhatóvá tegye. Az AI chatbot platform az egyik leghasznosabb azok számára, akik először szeretnék bevezetni a technológiát a cégükbe, tekintettel egyszerűségére.

Íme a Chatfuel néhány fő funkciója:

  • Fogd és vidd felület
  • Alapvető elemzések
  • Egyszerű beállítás
  • Megfizethető a többi platformhoz képest

A Chatfuel különféle csomagokat kínál további funkciókkal, például dedikált fiókkezelőkkel és botépítési útmutatásokkal.

10. ProProfs Chat

Egy másik lehetőség, amelyhez nincs szükség kódolási készségekre, a ProProfs Chat élő csevegőszoftvert biztosít a hét minden napján, 24 órában történő automatizáláshoz. Kifejezetten olyan vállalkozások számára készült, amelyeknek valós idejű értékesítési és támogatási megoldásokra van szükségük webhelyeikhez. A ProProfs Chat segítségével egyéni chatbotokat építhet, amelyek potenciális ügyfeleket konvertálnak, növelik az eladásokat és automatizálják az értékesítést.

Íme a ProProfs Chat néhány fő funkciója:

  • Nincs szükség kódolásra
  • Előugró ablakok, személyre szabott üdvözletek és termékbemutatók
  • Megelőzi az ügyfelek kérdéseit, és válaszokat ad
  • Egyszerű integráció más alkalmazásokkal
  • Adatelemzési képességek

A ProProfs átfogó ügyfélszolgálati megoldást kínál a vállalkozások számára, és költséghatékony megoldás.

Alex McFarland brazíliai író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeivel foglalkozik. A világ vezető AI-cégeivel és kiadványaival dolgozott együtt.